Jump to content

Nepieciešams nomainīt displeju HTC ONE S


Svens
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!
Nepieciešams nomainīt displeju HTC ONE S viedtālrunim.

Mobile Monsters nav uz vietas paša displeja, bet Mobiserviss par displeju un darbu prasa Ls 140.00. Drusku par dārgu. Kāds varbūt var ieteikt citu vietu?

DSC_0020%2520%2528640x425%2529.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nav, bilde ilustrācijai. :D Dīvaini gan, ka šis bija pirmais, ko izmeta, meklējot HTC ONE S Cracked. ;)

Link to comment
Share on other sites

industrious

Ja nav pārāk līkas rokas un domā ar galvu, to kas uz kakla starp pleciem, tad lētākais būs pašam sūtīt no ebaja un mainīt. Vai arī pasūtīto ekrānu dot kādam čomam ar pieredzi par ko garšīgu šķidrā veidā samuidrīt.

Link to comment
Share on other sites

muldoņa
Ja bildē ir tavs tālrunis, tad tas nav one s, bet gan one x.

 

Hmm, kāpēc esi tik pārliecināts?

Paņemot savu OneS un salīdzinot, nesaplēstajās detaļās atšķirības neredzu. Vai arī tev kaut kur pie bildes parādās mērogs? :D

 

Par maiņu arī ieteiktu e-bay variantu, ja gribas lētāk. Bet nomainīt tomēr ir čakarīgi, nesen to darīju OneV un tā īsti forši nesanāca - nepielipa viens gals pie vecajiem lipekļiem, biku tas ekrāns palika kustīgs augšgalā :(. Tur tad jādomā kaut kā pielipināt ar kaut ko, kas padodas biezumā, lai nesanāk lauziens ekrānam. 

Labots - muldoņa
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Vispār jau ja tas kas bildē, tad jāmaina ir digitaizers nevis displejs.

 

 

 

Nepieciešams nomainīt displeju HTC ONE S viedtālrunim

 

Sūti no ēbreja un maini pats. Ierakstīsies no 10 - 25 latos.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nomainīt šim te digitaizeru esot murgs, vēl lielāks nekā mainīt displeju. Gan Mobile Monsters, gan Mobiserviss pateica, ka varu "iedot pamēģināt to izdarīt", bet garantiju darbam nedod vispār nekādu. Tas, manuprāt, parāda visu.

Labots - Svens
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

D_L vareeji jau civilizeetaak paskaidrot. Kljudaas tikai tas kas nekaa nedara. Sho eksemplaaru kjidaajis nebiju. Nu tapeec my bad. Lai gan Tev ar zhauna jaapietur. Cieniisim cits citu.

Link to comment
Share on other sites

To: viesturs0711

 

Cik man zināms, tad šobrīd praktiski visiem skārienjūtīgajiem displejiem ar kapacitīvo tehnoloģiju digitaizers ar visu stiklu rūpnieciski salīmēts kopā ar pašu displeju un pie jebkuras plaisas, lai to novērstu diemžēl jāmaina arī viss dārgais displejs.

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Touareg: nu, nu, nevajag vispārināt, brendotajiem varbūt, neesmu kompetents spriest, bet man bija vajadzība nomainīt http://www.thlmobilestore.com/'>THL ķīniešu telefonam ne tam vecākajam modelim ar qHD izšķirtspēju digitaizeru un lcd ekrāns bija pilnībā nodalīts no digitaizera.

 

P.s. varu par velti padalīties ar pašlīmējošo 2mm lentu, kas domāta telefona displeja ielīmēšanai, ebay nopirku un nav vairs īsti vajadzības pēc tā.

Link to comment
Share on other sites

Bet tev nav kauna visur bezdēt savu bezsakaru? :) Arī visi brendi ir made in china, bet ne par to runa. Redzi, tam THL displeja izšķirtspēja, krāsas ir pielīdzināmas brendotajiem dārgā gala telefoniem (esmu turējis rokās, zinu, ko runāju) un par plastikātu runājot, bija man agrāk t.s. brenda LG touchscreen telefons, ne no pašiem dārgākajiem, bet tomēr un lūk, nu origin. digitaizers tiešām plastikāta s*#&^ , skrāpējas u.t.t., THL digitaizers jau ir stingrs, ciets, nelocās, bet ja plīst, nu tad plīst. Nu jau kādu laiku lietoju un kaut kā nav laimējies sašvīkāt ekrānu. Ne visi chaina ražojumi ir vienlīdz slikti, arī starp viņiem normālāku brendu var atrast.

 

P.s. varbūt neprecīzi izteicos, nerunāju par iphone, Nokia, Samsung čainas kopijām, kur viss ir sliktāk kā oriģinālam, izšķirtspēja, tehnk. parametri, izpildījums u.t.t., THL tomēr ražo pats savus telefonus ar salīdzinoši solīdu cenu 200-350$ un pieņemamu izpildījumu, palasot internetā, viņu brendam arī taisa pakaļdarinājumus, s*****' neviens necentīsies viltot, ne tā... nu tas tā. Galvenā doma man šai pavedienā bija, ka balstoties uz manu pieredzi, ne visiem jaunākajiem telefoniem touchscreens ir pielīmēts/iestrādāts displejā, kā to apgalvoja biedrs augstāk postā.

Labots - iki
Link to comment
Share on other sites

industrious

, kur cilvis maina digitaizeru tikai htc telefonam, un beigās saprot ka ir totāls duraks, un tādi vēl taisa pamācības kā "pareizi" mainīt, mļe. Displejs un digitaizers salīmēts kopā ar speciālu optisku līmi, un pēc nomaiņas var redzēt ka palicis balts :D  Jāpērk ir digitaizers un displejs kopā, ebajā par 100$ var atrast, pat arī lētāk. Labots - industrious
Link to comment
Share on other sites

 

 

salīmēts kopā ar speciālu optisku līmi,

Kas pie velna ir optiska līme ???

Link to comment
Share on other sites

Kalins55

rekur vienam ir izdevies atdalīt digitizer no lcd, tādad tas ir iespējams, galaxy s3/s4 arī ar atdalīšanas procesiem pilns, tātad htc one s galīgi nav viens no tiem, kuram nevar atdalīt lcd no touch, un kas par to, ka saplēsīsi lcd, ja būs jāmaina kopā ar lcd, tāpat tas lcd būs jāizmet, tāpēc nav ko baidīties, galvenais darīt. pirms digitizera pasūtīšanas jau vari mēģināt atdalīt, lai nesanāk šmuce un nav situācija, ka digitizes jāizmet, jo ir saplīsis lcd, un ķīnieši gan jau dārgi neslauc par lcd+touch 

ps. opitiskālīme tur bija domāta optical heasive, līme, kurai var redzēt cauri, un tu drunk lizard aizveries.

Labots - Kalins55
Link to comment
Share on other sites

Sasodīts, drunk_lizard linkā iedotajā veikalā tas displejs nav uz vietas. Turpināšu meklēt, bet, ja kādam ir kādi ieteikumi, droši sakiet! Gribētu jau tuvākajās dienās iepirkt!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...