krapaalis Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Labdien!Nesen uzliku uz sava asus-k55vj win7 32bit, jo bija disks. Lieta tāda, ka līdzi nāca tikai disks ar draiveriem win8 64bit versijai. Tagad man ir driveru nesaderības. Kur ir iespējams dabūt driverus win7 32bitu verisjai? Esmu izmeklējies caur googli, bet neko jēdzīgu neatradu izņemot G-force, bet to nevaru uzlikt jo nav intel drivera. Gribētu paprasīt padomu kā šajā situācijā labāk rīkoties? kādas programmas, saiti utt? P.s Tā kā līdzi nāca tikai disks ar win8 64 bit, un pats asus ir free dos man radās jautājums. Vai vispār var likt win7 un vēl piedevām 32bitus ? Tas nekādā gadījumā neietekmē dzelžu darbību utt (neskaitot 32un64 ram izmantošanu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) Tam lapsim, visticamāk, ir 4GB RAM. Kādu vēl 32 bit OS? Vari likt 64 bit W7 un piemeklēt derīgus draiverus (oficiāli ražotājs piedāvā tikai priekš W8, bet iespējams, derēs arī uz W7). Daudz ko, ja ne visu, jau W7 pats spēj sameklēt. Edited July 24, 2013 by raiviic Link to comment Share on other sites More sharing options...
krapaalis Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Tāpēc, ka man ir 32 bitu cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 W7 seriālis legāls, nekur citur neizmantots ? Kaut gan, šķiet, vienalga 32 vai 64 bit - seriālis derēs un ja legāls, tad vari novilkt 64 bit instalāciju vienalga no kurienes - viss būs legāli. Ja seriālis pirātiskais (gan jau) - tad kur vispār problēma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intervall Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Skatoties pēc tava modeļa,neatradu draiverus windows 7.Tikai windows 8 x64. Iespējams,ka nepareizi minēji modeli.Piem.,manam vecajam Asus konsūmerim papīros bija X52J,bet uz bļambuka zem lapša K52JT.Pēc tā arī meklē draiverus.Tagad pašam ir HP lapsis un diemžēl arī nav windows 7 atbalsta.Tikai Linux un windows 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kofers Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ja esi draugos ar lielās kaimiņvalsts valodu, tad te var visu dabūt: http://notebookclub.org/drivers/asus/275-a55v.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krapaalis Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Paldies!tas saits ļoti palīdzēja )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspektors Caps Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Ja krievu lapā ar karotīti mutē neiebaro, tad jau paši neko nav spējīgi atrast, ne? Intel® Chipset Device Software (INF Update Utility) USB 3.0 Driver: Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver for Intel® 7 Series/C216 Chipset FamilyGeForce R320 Game Ready Driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts