Jump to content

HTPC softs - MediaPortal 1.4


osscar
 Share

Recommended Posts

Tad nu par cik vakar gadījās viena filma , kuru mans vecais 1.0 RC mediaportāls nevēlējās atskaņot, nācās ķerties vērsim pie ragiem un vilkt jauno MP 1.4 versiju. Protams pa kāju aizgāja visi mani iestatījumi, grāmatzīmes filmu un koncertu ierakstos + vāciņu bildes bija pa jaunu jāapdeito. Kā arī pazuda GUI latviskojums, ko es pats biju uztaisījis.

Protams bija gļuki kuru atradu. Izpaudās tā ka video saraksts neskrollojās tālāk par vienu noteiktu filmu. Kā izrādījās - šai versijai nepatīk gari nosaukumi, kirilica un laviešu burti. Un vispār lietderīgi rakstīt precīzi visu filmu angliskos nosaukumus failā , jo tad vāciņus atrod automātiski un atkrīt bakstīšanās manuāli. Filmas bez albuma info netiek uzrādītas sarakstā ja izvēlas kārtot pēc "taitle". To ar atkodu lēnā garā, sākumā nesapratu kur ir mani folderi (filmas, multenes, koncerti - etc) - bet tad jākārto pēc vietas/šāres - tad viss uzrādās ok, pa folderiem. ja kārto pēc taitle - visu samet vienā katlā, toties ir smuki filmu nosaukumi nevis failu nosaukumi.

 

skinu pagaidām maz:

 

1. defaultais krāsains ala win 7 stilā.

 

DSC00098.sized.jpg?1374416447

 

DSC00097.sized.jpg?1374416501

 

2. askētisks pelēks skins, ar nav ne vainas

 

DSC00102.sized.jpg?1374416567

 

 

DSC00103.sized.jpg?1374416587

 

DSC00101.sized.jpg?1374416604

 

 

pārējie skini likās pārāk piesātināti ar nevajadzīgu info. TV skatīšanās funkciju neizmantoju via HTPC, tāpēc to nemāku komentēt.vēl uzliku web brovzerīti un šādus tādus pluginus - ala laika ziņas.

zinu , ka varēju prscr spiest, bet klaviatūra tam verķim dziļi aizmugurē nobāzta + ar fočuku redz mērogu.

 

Cits nekas it kā baigi jākonfigurē nebija.

 

vēl jauns sīkums, bet forši, ka info pie filmas - rāda rezolūciju, skaņas celiņu variantus , etc.

kā arī info cik % noskatīta vai nav vispār skatīta:

 

DSC00105.sized.jpg?1374417951

 

DSC00107.sized.jpg?1374417980

 

Papildinu - versija 1.0 RC man bija no 2008 gada - 5 gadi kā reiz - labs laiks updeitam :D

 

Vēl varu papildināt ka šī versija laikam būs pēdējākura ies uz XP.

Šajā versijā nav manuāli jāuzstāda skini un plugini (kā vecajā varintā kopējot programmas folderos), bet gan izveidots atsevišķs  softs -depozitorijs, kurā uzrādās tikai tie plugini un skini kuri ir saderīgi ar uzinstalēto versiju un tie uzstādas automātiski. vēl liekas visādu pulšu supports uzlabojies, bet MCE strādā bez problēmām.  Tā ka esmu apmierināts , pagaidām crashi nav un viss rullē, tiesa nācās biku paspēlēties ar visādiem settingiem gan pašā Media portālā gan kodekos. jā un Side effect - interesanta filma!

Link to comment
Share on other sites

imho peli un bezvadu klavu nav aizliegts slietot :) tur pat settingi kaut kādi bija, es baigi neiedziļinājos - man viss ar vienu pulti notiek - tāpēc man pults joprojām rullē. (TV, resīvers un HTPC ar vienu pulti darbojas).

 

kaut kad mēģināju XBMC, bet šis liekas pierakstāk sub kustomizējamāks, tiesa nav user friendly - vajag biku pietvīkot. Nu bet ņemot vērā, ka bezmaksas softs - ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...