Jump to content

Par Windows 8 IE 10


vvv
 Share

Recommended Posts

 Sveiki, forumieši!

 Kopš ziemas esmu savā datorā instalējis Windows 8. Kopumā esmu apmierināts. Bet ir viena lieta, par kuru gribu pajautāt. Iebūvētais Internet Explorer 10, caur šo ieejot dažās mājaslapās, izlec paziņojums - jums ir novecojusi ??? pārlūkprogramma, tā netiek atbalstīta utml. Piemēram, likumi.lv, tagad arī inbox.lv. Vai tas ir saistīts ar mājaslapu izstrādātāju līkrocību, vai arī man kas jāieķeksē IE10 iestatījumos?

 Problēma principā nebūtiska, jo pārsvarā lietoju Chrome, bet tomēr, gribētu zināt kā ir citiem lietotājiem šajā ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Abi iet ar vecākiem IE. Java un flešs kompītim darbojas? Updeiti nav iestatījumos atrubīti? Kurš brovseris ir default? Chrome vai IE?

Labots - wersa
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tur tā lieta, ka viss darbojas, updeiti nāk. Pa lielam programmā nekas nav mainīts (iespējoju tikai saderības režīmu visām lapām). Vai nu IE10 tāds pārmudrīts, vai lapu uzturētāji neiet laikam līdzi. Un neko sliktu par IE10, kā pārlūku arī negribas teikt. Nezinu, kā vispār, bet salīdzinot ar Chrome, IE10 uz W8 ir krietni ņiprāks, subjektīvi, protams. Stāv abas ikonas blakus. Pieradums spiest uz kuras pagadās.

Defaultais ir IE10.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Kāds firevallis?Paša vinduļa premisijās esi ko mainījis? Resp, dziļāk iestatījumos? Veca IE10 nevar būt. Vienīgi, ja konfigurējams firevall ( piem COMODO) uzlikts ka ar roku viss jāsakārto.

Problēma ir interesanta, noteikti uzraksti kā tev veicās.

Labots - wersa
Link to comment
Share on other sites

Vispār nekas daudz iestatījumos nav darīts. Kā uzinstalēju Windows 8, tā viss stāv. Gribētos vienkārši zināt kā ir citiem W8 lietotājiem no IE10 ieejot piem. likumi.lv, vai arī izlec paziņojums, ka pārlūks netiek atbalstīts. Negribas visu nogāzt uz iE10, jo likumi.lv vecā versija dažas nedēļas atpakaļ neko tādu nemeta, tas pats ar inbox.lv sākumlapu, senāk tā nebija, tagad inbox.lv jauns izskats. Tie, kas to veidojuši, varbūt, ne līdz galam padarījuši. Tev, wersa, pašam laikam nav W8, ja ir, pamēģini, lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

W8 nav. Protams, ka pamēģinātu.

Paša microsoft lapās pārbaudi eksploreri. Ir vēl saiti, kur var pārbaudīt web nospiedumus. Ja tur rādās, ka viss jaunākais tev sainstalēts, tad viss skaidrs.

 

Link to comment
Share on other sites

Smieklīgākais ir tas, ka spiežot uz (likumi.lv) eksplorera atjaunošanas ikonas, nonāku Microsoft lapā, kur paziņo - jums jau ir jaunākā versija. Tātad ar IE viss tā kā kārtībā. Jādomā likumi.lv lapas izstrādātājs nav bijis uzdevumu augstumos. Valsts naudiņu gan, laikam, saņēma ne knapo par darbu.

Link to comment
Share on other sites

maize, malacis. Paldies. Tas tiešām atrisināja augstāk aprakstīto problēmu. Jautājums, kāpēc tas tā? Kāpēc gandrīz visas lapas neprotestē saderības skatam, tikai dažas?

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

O, neiedomājos ka te šis bija ieslēgts. Ir lapas ar specifiskām prasībām. Dažas nevar comp lietot,citām atkal obligāti jāļauj ierakstīt LSO flašā un turēt cookies.

Link to comment
Share on other sites

Liels paldies par palīdzēšanu. Vaina atrasta. Problēmas vairs nav.

Pozitīvie punkti priekš wersa un maize. Paldies Jums

Link to comment
Share on other sites

Brīdinājumi ir tikai konkrētās lapas izstrādātāju inciatīva, kuras laikā tiek pārbaudīta pārlūka versija un vecāku pārlūku ieraudzīšanas gadījumā tiek parādīts brīdinājums, ka lapas saturs netiks parādīts korekti, jo satur modernus elementus. Savukārt compabilty view, tieši otrādi pārlūku padara "vecāku", lai "antīkas" mājaslapas nesāktu žagoties ieraugot neredzētu pārlūka versiju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...