Jump to content

IPAD programmu darbināšana uz PC

Aigars
 Share

Recommended Posts

Interesētu iespēja darbināt viena programmētāja izstrādātu bezmaksas progrmmu priekš iPad Windows vai Linux vidē. Prasības: iPad, iOS 6.0 vai jaunāka.

Pagaidām internetā neizdevās atrast risinājumu. Ir iPad simulatori.

Ir viens emulatora projekts, taču tas, cik saprotu, ir pamests. Manas zināšanas ir par vājām, lai to izmantotu.

http://www.iemu.org/index.php/Main_Page

Varbūt es kaut ko esmu palaidis garām? Iegādāties Ipad, lai notestētu vienu programmu, es pagaidām nevēlos.

Man ir paziņa ar iPad, kurai noteikti interesēs šī programma. Gribētos jau arī kādu laiku to programmu palietot. Ja būtu lieka nauda varētu to iPad arī nopirkt. Pats es gribēju pirkt Androīdu.

Tēma izklausās pēc : naudas poršam nepietiek, bet vai kādam ir izdevies bmw motoru ielikt zapiņā?
Cik zinu, tad ir izdevies, bet projekta izmaksas pārsniedza jauna poršē cenu.

• Patīk 2

Arnolds Piepe

Tēma izklausās pēc : naudas poršam nepietiek, bet vai kādam ir izdevies bmw motoru ielikt zapiņā?

Gluži manas domas. Laikam tiešām jābūt ļoti daudz brīvam laikam, lai nodarbotos ar šādām izvirtībām. Es labāk ieteiktu izmantot šo brīvo laiku noderīgi, pastrādājot kādas haltūras, un sakrājot tos nelaimīgos 150Ls priekš iPad.

Vai man par sīkumiem būtu kā īpaši jāreaģē? Būtu muļķīgi, lai aizvestu vienu kartupeļu maisu, pirkt poršu.

Būs jāaizraksta programmas autoram, kad būs citām OS?

kas tas par tik svarīgo softu? ir vesela kaudze tādu, kas tikai iOS vien ir un diez vai būs citām platformām, ja vien stafeti nepārņems citas platformas izstrādājs kā franšīzi/nesaskaņotu klonu.

Ja gribas paklikoties uz iekārtas - varu pašārēt uz kādām dienām iPod Touch 4 ar iOS6/jailbreak/Cydia, uz kura iet AppStore un latviešu iPhone softi - Ābece, Alga, Iedzert utml.