Jump to content

Develop Ineo 283 skaneris uz Windows XP


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Tātad, ir kantorim ofisa kopēšanas lielkaste Develop (Konica Minolta) Ineo 283 http://www.develop.de/en/products/0/126__produkte-detail.htm , bet domājams, ka derētu arī citu Ineo kastu risinājums. Jāpiemet viņa pie Windows XP Pro. Piekļuve kastei, protams, caur tīklu. Nu, ar printeri nav problēmu, viss šancē. Bet pēc Mērfija - printeru ta tāpatās tur vesels bars riņķī, a sekretāre tieši skanēties grib. Un skuju. Turpat, kur printera draiveri (develop saitā), novilku kas nu bija - TWAIN draiveri, pie tam pajauns - 2012. gada. Un neiet. Tā, eksperimentējot - iekš dažām programmā (piemēram, ms paint :) vispār "neiespējojas" attiecīgais menu punkts. Citās, provēju MS office - tur palaist var, parādās draivera izvēle, ņemu to "generic twain", kas uzinstalējies - ar to arī prieki beidzās. Sarakstā iekš sameklētajiem neparādās, ar roku iebakstot - tāpatās nekas, nevar nodibināt konekciju. Rokoties pa inetu - nu ja, ar Twain problēma viena uz otras, Win XP vajagot WIA, tad viss notikšoties. Nu, kā jau saku - no ražotāja 2012. gada štelle, un tikai TWAIN piedāvā :( Kādam nav bijusi līdzīga neraža ar šitāda veida kastēm, un risināta?

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Ērtāks? Nu, nezi... Pirmkārt, derīgs tikai gadījumā, kad vienmēr skanē visu lapu (skuju tas tantuks savaldīts tās bildes rediģēšanu, nava tur jauns skuķis pie štellēm  :). OK, tas vēl varētu būt pieciešams, jo var cerēt, ka vairumā gadījumu tomēr sekretārei visa papirusa lapa vajadzīga. Nu ja - kopējot jau ar pūš visu lapu laukā, ta varbūt viņai tas nemaz tik traki neliktos... Otrkārt - kas tur un kā ar meiliem darās, nav ne mazākā sajēga. Pēdējo reizi, kad to kompi pārinstalēju, prasība par meilu konfigurēšanu nekāda nebija, kas zina - varbūt caur webu tik lien googles meiliem klāt, vai kas tamlīdzīgs. Sava meilu servera tur nav noteikti.

Ja nu galīgi variantu nav, varbūt būs tas ftp jāprovē - kauču kādu freeware serverīti uz sekretāres dampja jāuzmet, ta var uz dekstopa linku uz upload folderi uzmest. Cerams, ka tik daudz tomēr spēs savaldīt :) Pašai Ineo 283 kastei ir sūtīšana uz ftp? Es tā ar acīm manuālim tik pārskrēju, tā uzkrītoši acīs nepatrāpījās. Un - tikai tad jādomā, cik viegli tas režīms pārslēdzas - lai kopē pa taisno, vai lai skanē uz ftp. Vajadzība noteikti arī kā normālu kopieri viņu izmantot...

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...