loic 2 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Sveiki! Man te grasās pieklīst viens PC, kā vēderā ir AMD X2 4200+ procesors. Man pašam ir vecs PC ar AMD X2 5200+ procesoru, bet ar sabojātu mātes plati. Jūsuprāt ir iespējams pieklīdušā PC vājāko procesoru nomainīt pret tās pašas sērijas stiprāku? Es vaicāju, jo nezinu, kādas mātes plates ir abiem PC. Vēl viens mazs jautājums kamēr esmu šeit. Vai Intel Core i3-370M (laptop procesors) ir jaudīgāks par AMD X2 5200+ (PC procesors)? Man ir nojauta, ka nedaudz jaudīgāks ir, bet neesmu pārliecināts. Paldies iepriekš, loic Quote Link to post Share on other sites
raiviic 869 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Ļoti iespējams, ka var momainīt, bet vislabāk jau noskaidrot precīzu MB modeli un apskatīties atbalstītos CPU. Var gadīties, darbosies tikai pēc BIOSa atjaunošanas. Quote Link to post Share on other sites
Tubus 2 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 90% ka var, tomēr 939 X2 bija baigi reti Quote Link to post Share on other sites
indipuk 0 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Man ir nojauta, ka nedaudz jaudīgāks ir, bet neesmu pārliecināts. Ņirgājies? Tas i3 būs kā kosmoss salīdzinot ar to 2006. gada atolonu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts