Jump to content

Procesors Amd athlon II x4 2.6 Ghz

bayker
 Share

Recommended Posts

sveiki !

esmu viens no jaunajiem foruma biedriem !

Visiem saku Cau !  :drinks:

man ir jautajums - man personigi ir amd athlon II x4 procis ar 2.6 ghz speku !  :king2:

tad nu man rodas jautajums vai mans procis vares pavilkt BEZ boostosanas jaunakas speles ?

Jo tiesi tagad mekleju video karti un tapec ir sads jautajums , lai zinatu vai man ir vajadziga jaudigaka video karte vai arii pietiks ar radeon 7850 ko esmu noskatijis !

Ka arii par boostosanu ieveroju kad programaa sarkana stripina protams iet uz beigam man personigi tas ir lidz 3.9 ghz

Bet lidz cik ir ieteicamais boosts pie ka kompis var visu laiku pilnvertigi stradat ?

ka arii jo lielaks boosts jo vairak bus jasmere procim smere ?!?

isti vienkārši neizprotu to boostosanu ! :resent:

Ar "boostošanu" tu domā overclocking ( http://en.wikipedia.org/wiki/Overclocking ) un ar "smēri" tu domā  thermal grease ( http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_grease ), ja tu neizproti šos jēdzinus, pirms kaut ko vairāk dari iesaku tev izpētīt šīs lietas, jo ar overclokošanu un nepareizas termopastas lietošanu iespējams nodarīt pietiekami lielu kaitējumu datoram.. 

Cik saprotu tev ir AMD Athlon II X4 620, tad http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-ii-propus,2414-7.html

nav no tiem spēcīgākajiem, bet pagaidām vajadzētu pietikt. 

• Patīk 2

ja es ta arii domaju overclockingu vienkārši man labak patik vards Boosts ! :)

vienkārši esmu pedejo nedelu tikai sacis intereseties par datoru komponentem .

un par termal grease obligati izstudesu !

sk , vismaz labi kad pietiek !

Paldies !

Labots - bayker

DFI-Partyboy

Videokarti vajag labāku, skaties uz HD7950 vai HD7970 ja pēdējā lien iekšā korpusā. CPU nav izcils bet principā vajadzētu pietikt. Cik liels un ātrs RAM?

skaties uz HD7950 vai HD7970

Pie šī procesora? Diezinvai.

vairāk par 7850, manuprāt, nevajadzētu. Drīzāk vēl gatavotos proča apgreidam. Man pie HD 7770, spēlējot Planetside 2, phenoms II x2 @ 3.8GHz visu laiku pie 90% slodzes viens kodols un ap 80% otrs. Pie minimālajiem uzstādījumiem velk ok, bet ne vairāk.

Autora athlonam kodola veiktspēja ir krietni, krietni vājāka, bet 7850 vairākas galvastiesas jaudīgāka par manējo, nemaz nerunājot par 7950. Ja spēle prot lietot visus 4 kodolus, tad vēl varētu būt ok.

Ņemot vērā, ka autors līdz šim bijis ar visu šo uz "jūs", varētu būt, ka ir pirkts gatavs datora komplekts, kuros parasti liek lētākos noname barokļus, tā ka pirms videokartes uzlabošanas jānočeko, vai nav jāuzlabo arī tas.

Labots - matains

DFI-Partyboy
Pie šī procesora? Diezinvai. vairāk par 7850, manuprāt, nevajadzētu
Jūs esat netāllredzīgi kā deputāti. Nākotnē varēs ielikt labāku CPU jo uz to ligzdu ir pieejams vēl labāki CPU kurus nevajadzēs boostot :D Laba videokarte jau būs priekšā. Tā vietā cilvis nākotnē pirks gan CPU gan mainīs videokarti uz labāku.

Mezavecis

Tas reti kad darbojas. Kad pienāk tas brīdis, jaunākiem procesoriem ligzda apgreidojusies un nekas cits neatliek kā mainīt visu sistēmu nost. Pastāv iespēja izrakt lietotu niknāko esošā soketa procesoru, ja vispār kāds tādu ir nopircis, bet tā vairāk līdzinās veiksmei (piemēram savulaik Q6700 vai Q9650). Tikmēr jau viss pārējais arī novecojis un pasākums nav pārāk lietderīgs.

Nākotnē varēs ielikt labāku CPU jo uz to ligzdu ir pieejams vēl labāki CPU
Labots - Skrandainais
  • Patīk 1

"jaunākiem procesoriem ligzda apgreidojusies" tā dara intel. AMd AM3+ ligzda būs līdz 2015. gadam.

Jāsāk ar to, vai viņam ir am3+ plate. viņa esošais procis var būt iesprausts arī šādā platē, kuras chipsets būtībā paredzēts am2 http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-S%20UCC/

Ja apstiprinās manas aizdomas par to, ka kompis nav pašrocīgi sakomplektēts, tad visdrīzākais, ka kaut kas tamlīdzīgs tur iekšā arī iebāzts.

nju uz doto bridi mans kompis izskatas sadi :

procos jau augstak minets

mates plate asrock k10n78m

rams 4gb

cietnis 500gb

baroklis pagaidam ir 400w

taka vienigais kas vel trukst ir video karte !

ņem tik visu draņķīgāko, kas tirgū ir pieejams. tur nav vairs nekas piebilstams.

gatavus datorus Tavām vēlmēm piedāvā i-veikals dato.lv, tur 6400 Mhz dators maksā 139 lati, labāku neko iedomāties nevarētu!

Piedod, izrādās dators jau ir iepirkts.

Gan jau ka nemaksāja arī dārgi.

Video kartes līdz 80 latu robežās varētu derēt 400W PSU. Nekas dižāks nederēs.

sk !

vienkārši datoru dabuju gandriz par velti !

tapec arii domaju piepirkt video karti pagaidam !

BET ar psu tad ja upgreids bus, tas ir bez saubam !

:)

Jā, proci tomēr būs iespējams uzlabot. Phenom II x4  vai vēl labāk x6 ar tām augstākajām frekvencēm, un vēl labu laiku varēsi lietot šo kompi. 

vot to jau ir prieks dzirdet !

paldies par ieteikumiem !

:)

un tu doma kautko lidzigu  AMD Phenom II X6 1045T ?

Labots - bayker

Drīzāk 1100t vai 1090t.

1045t ir 2.7 GHz, pa lielam atšķirība no tava esošā ir klāt divi kodoli, 100MHz frekvences un bišku kešatmiņas. Spēlēs, kas izmanto ne vairāk kā 4 kodolus, atšķirību vispār nejutīsi. 1090t un 1100t ir 3.2 un 3.3 GHz. Apvienojumā ar labu dzesi, pat ar viduvējām zināšanām nebūtu jābūt problēmām uzdzīt šamos līdz kādiem 3.8-4 GHz, un te jau ir pamatīgs spēks. Tikai jādara tas nevis caur boostošanas programmu, bet gan caur bios. Atšķirībā no tava procesora, šie Phenom'i ir black edition, jeb ar atbloķētu reizinātāju = ļoti vienkāršs overclocks. Pa lielam cel reizinātāju un pieregulē voltāžu, bet noteikti sākumā googlē pamācības. Nosvilināt aŗī ir viegli, ja nezin, ko dara.

Ja plāno uzlabot arī proci, varbūt arī videokarti tad vari ņemt ņiprāku, tikai salīdzini, vai baroklim ir tik 6pin štekeru, cik prasa videokarte (t.i. gadījumā, ja videokartei vajag divus).

EDIT: pardon, mātene atbalsta tikai 1090t

Labots - matains

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

• Izveidot jaunu...