Jump to content

Meklēju e-cigareti


Dermantīns
 Share

Recommended Posts

Ilgu laiku principa pēc pretojos elektroniskajai cigaretei, jo domāju, ka tās galvenais un vienīgais komponents būs tiešs norādījums par manu atkarību, bet nu jau ir vienalga. :D

 

Esmu redzējis vairākus variantus, kurus, protams, pārdevēji ļoti liela, bet varbūt kāds no bootiešiem ir e-cigarešu smēķētājs un var ko ieteikt un nedaudz apstāstīt par niansēm, kas jāņem vērā?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man personīgi smēķēšana nesaista un tāpēc izmantoju kārtridžus bez nikotīna. Galvenais man elektriskajai cigaretei ir tas, lai būtu "kupls" dūms un garšas. V2 cigām ir laba mentola un piparmētru garša.

Šis komplekts ir labs: http://www.v2cigs.com/products/electronic-cigarette-kits

 

Tev varbūt interesē, kas cits ecigā?

Link to comment
Share on other sites

Reku ir topiks

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/146979-elektroniska-cigarete-2012/page__hl__cigarete

 

Atmetot visu lieko ir pāris noderīgi posti.

 

Ņemot tos vērā pasūtīju šo

http://www.vaporhawk.com/ego-t-and-vison-ce6-long-wick-electric-cigarette-1100mah-starter-kits-us366-free-shipping-world-wide,name,103893,auction_id,auction_details

 

Katrā ziņā LV pārdevējiem vai nu baigie mēsli vai baigās cenas....

Link to comment
Share on other sites

Tas gan, LV viss ir nenormālā uzcenojumā. Vaporhawk neesmu redzējis, bet man tomēr patīk, ka eciga izskatās daudz maz līdzīga īstajai, bet tā jau gaumes lieta. Bet tavs piedāvātais aparāts izskatās iespaidīgs :D

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

ronald, palasīju to palagu un ego izskatās tīri labs. Kā ar šipingu un pvn, proti, cik kopā samaksāji?

Link to comment
Share on other sites

Šipings pa velti.

 

Par PVN vēl nezinu - neesmu saņēmis - tas kā viņiem muitā patiksies - varbūt būs, varbūt nē.

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Okay, tad jau es arī paņemšu. Skatīsimies kā būs)) Cik ilgi jau gaidi?

Link to comment
Share on other sites

Labāk nemeklē. Ja pērk no ķīniešiem, tad toč nevar zināt kādu naftu vilksi iekšā. Paņem vietējā veikalā ar čeku. Vismaz varēsi čakarēt par kvalitāti. Globāli ņemot. Nav vērts. Savas domas jau izteicu tepat forumā

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Njā, veikalnieks atbildēja, ka šipings aizņems līdz 35 dienām dēļ "sales season". Bet nu, nedaudz jau par vēlu, lai arī labi, ka peipals aizsargā naudiņas. Jdav, domāju, ka vērts iespringt par to, jo tas veicis ir ar goda sistēmu, gluži kā ebay. Maniem pārdevējiem tikai labas atsauksmes, tā kā gan jau, ka tik traki nav. Katrā ziņā, iepostošu te atbildi, kad būs atnākušas preces))

Link to comment
Share on other sites

Jdat - Kādu naftu vilksi iekšā būs atkarīgs no tā kādu škidrumu ieliesi e-cigaretē, nevis no tvaicētāja un batarijas! Škidrumu vismaz sākumā pirkšu tepat.

Pirms izvēlējos šo e-cigu izstudēju atsauksmes iekš http://www.e-cigarette-forum.com/forum/, paskatījos video iekš youtube. Un par CE6 tvaicētaju bija tika labas atsauksmes.

 

Par šipingu no ķīnas - cik man pieredze apmēram mēnesis, kaut rekords ir bijis nepilnas divas nedēlās, bet antirekors gandrīz 2 mēneši....

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kur naftu ņēmu? Tur pat kur pašu elektronīsko pīpeli (tā pat kā krējuma iztrādājums: krējumele). AIRsmoke stendā, Olimpijā, nevis pie ķīniešiem.

Link to comment
Share on other sites

Kas tas ir pa [consored] e-cigarete?

Labots - biivers
Džigit, izteicienus paturi pie sevis.
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja gadijumā kautko sūtiet no aizjūras,tad droši pārdevējam sakiet lai paciņas vērtību deklerācijā raksta mazāku par 10$. Tagad ķīniešiem ir kautkādi valsts svētki un tas nozīmē ka sūtījumi var aizkavēties par kādu nedēļu vai divām. Man ilgākais sūtijums ir nācis 3.5 mēneši. :)

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Ne visi ir ar mieru to darīt. Bet nu, samaksāšu to muitu.))

Link to comment
Share on other sites

buxijs, muitā nestrādā idioti un viņi ne vienmēr ticēs ka piemērām jauns planšetdators maksā tikai 10 usd. Tāpēc ir labāk lai raksta vērtību mazāku par reālu, virs 10 eur, bet ticamu summu. Samaksāsi drusku PVN un miers.

Man pāris reizes iegrieza pvn sūtījumiem zem 10 eur, jo nenoticēja vērtībai. Oki, varēju ņemt bankas, paypal izdrukas, braukt uz lidostu skaidroties. Bet nu degviela, laiks - iznāktu dārgāk, kā pāris ls samaksāt.

 

Beutelteufel, izlasi šo topiku un viņā dotos linkus - sapratīsi. JDat ir negatīva pieredzes ar e-cigu, airsmoke produkciju.... Redzēs kā ies man. Kad saņemšu un notestēšu, noteikti uzrakstīšu atsauksmes.

Link to comment
Share on other sites

Varētu paskaidrot vienu lietu? Kāpēc jāpēr tie draņķi aizjūrā? Ja nu tur tiešām piegāsts klāt kaut kas tāds, kā dēļ ātros nāksies saukt. Vietējā bodē dārgāk, bet tu tiec pie čeka, un, slītākajā gadījumā, tev ir kaut kāds nebūt pierādījums pirkuma. Uz tā pamata vari kasīties jau juridiski ar ražotāju, ja notiek sūdi. Ar aizjūras šauracainajiem nesanāks kasīties jebkurā gadījumā.

Link to comment
Share on other sites

Protams,ja pērk ko pēc izmēriem lielāku tad muitniekus neapmuļķosi. Bet ja pērk kautko pavisam nelielu,tad bez problēmām cenu var likt zem 10$.

 

JDat Tāpēc,ka šeit tie paši draņķi maksā bargu naudu. Lielās un vērtīgās lietas pērku te,bet visādus noderīgus sīkumus pērku no ķīnas. Uzskaitīšu cenas starpību:

Ebay led diodes 100gab maksā 2Ls, te LV tirgo 0.20-0.40Ls/gab.

Velo signalizācija ebay 2.50Ls. Te tādu pašu tirgo 21-27Ls.

Ebay Tvana gāzes detektors 6.50Ls. Te tāds pats 21-25Ls.

Ebay aizsargplēvīte telefonam pa pāris santīmiem. Te tāda paša 3-5.5Ls.

Ebay konstruktors ar saules batarijām 2Ls. Te tāds pats 12-18Ls.

Soļu skaitītājs 0.50Ls. Te tāds pats 4-5Ls.

To saraksu varētu turpināt vel ilgi un dikti. Ar ķīnas cenām neviena valsts nevar konkurēt. Piemēram, ķīna rūpniecības attīstībā un jaunajās tehnoloģijās gadā iegulda apm. 40 miljardus $. Tanī pašā laikā ASV uz pusi mazāk. Tas arī visu izsaka.

 

Daudzām lietām cenu starpība ir tik liela,ka tā divu gadu garantija te pērkot vairs nav būtiska un izdevīga.

 

Tas attiecas arī visu,kas saistīts ar e-cigām.

 

Bet kas attiecas uz nekvalitatīvām vai bojātām precēm no ebay- nav tādas problēmas. Man ebay ir pāri pa 350 pirkumiem un neviena negatīva atsauksme no pārdevēja puses. Ja man ir kāda pretenzija vai problēma ar preci, pārdevējs uz reiz piedāvā atgriezt atpakaļ naudu vai izsūtīt citu preci vietā. Tikai vienu reizi man ir nācies sūtīt atpakaļ preci lai dabūtu atpakaļ naudu. Tāka, viss ir atkarīgs no paša attieksmes. Ja būsi cilvēcīgs,tad arī pret tevi izturēsies kā pret cilvēku,tā vismaz ir iekš ebay. Un ja, kas tad vel ir ebay un paypal klientu aizsardzība.

Link to comment
Share on other sites

NJā. Atradis kur diodes pirkt. Par diodēd davai konrētāk... Tiešām interesanti. Paramterus neiedosi, tas skaidrs. Vismaz linku uz diodēm... Vispār Vienreiz vajadzēja LEDus vairumā... Red-300, yellow-600, green-1200. http://lv.farnell.com Bet nu jā tas ir elektroniķu noslēpums. Nestāsti nevienam. protams man vajadzēja ar P/Z un noteiktiem paramtriem. Starp citu, neviena brāķa tur nebija. Pie tam nebija ne Avago ne Kingbright brendi, bet gan kaut kāds multicomp... Kas attiecas uz ļinas lediem. Jau vienreiz teicu. Ķīnietis ražo kapitālistam LEDus. Tie kuri uz knveijera tiek izbrāķeti, tos ķinietis salasa maiziņā un uz e-bay prom. Speciāli tiem, kuri grib pa lēto...

 

 

Kā var pirkt nezin kur draņķi kuru pēc tam pats jāielpo iekšā? Aursmoke ir reģistrēts kā SIA latvijā. Tiklīdz kasīšanās, tā var pēc pilnas programmas. I ekspertīzi pasūtīt, i čeku iesniegt, i tiesā iesūdzēt (ja ir jurista talants). A ko no ķinieša paprasīsi, ja plauša jāgriež ārā? Domā ka šamais tev savējo iedos?

Link to comment
Share on other sites

Tās diodes var viegli atrast iekš ebay. Tik ieraksti LED 100pcs.Tev tur izleks liels bars dažādu krāsu un spilgtuma diodes. Tās kuras esmu pircis deg labi un brāķi arī nav bijuši. Tākā es neesmu nekāds raķešu zinātnieks, tad man ir pilnīgi pajāt, kur viņas ir ražotas. Un te veikalos tāpat ķīnas ražojums tirgo. Tad kapēc man pārmaksāt?

Bet kas attiecas uz nikotīna šķidrumiem, tad teorētiski tev ir taisnība par to tiesāšanos. Personīgi es, lietoju tika viena ražotāja Dekang šķidrumus. Tas ir pasaulē lielākais nikotīna šķidrumu ražotājs un viņi apgādā visu pasauli. Un vai airsmoke ir atklājuši kas ražo viņu šķidrumu,es pieļauju diezgan lielu varbūtību ka viņu šķidrumu un cigaretes izgatavo ķīnā pēc airsmoke pasūtījuma. Un tas ja ražots ķīnā, uz reiz nenozīmē ka ir sliktas kvalitātes. Manuprāt tagadējā ķīna vairs nav tā ķīna kuru pazinām agrāk kvalitātes ziņā. Tas ir jau tāds stereotips iesēdies cilvēku prātos. Par piemēru varu minēt gadijumu,kad ASV kāds interneta veikals tirgoja itkā orģinālās e-cigas un nikotīna šķidrumus. Viņi bija diezgan iecienīti amerikāņu vidū. Un tad kad pēc laba laika pircēji uzzināja, ka viņi savā ziņā ir apkrāpti jo tirgotājs ir tirgojis e-cigas klonus un ķīnā ražotu šķidrumu. Tad pēkšņi viņiem tie šķidrumi un e cigas nelikās labas. Viss vairāk viņi gānijās par to ka ir pārmaksājuši tādas naudas. Tā ka, secinājumus vari izdarīt pats.

 

Un ja runājam par e cigas tvaika daudzumu,garšas,aromātu,stiprumu,vienvārdsakot- līdzību parastas cigaretes dūmiem. Tad tavs viedoklis šinī ziņā ir tikpat objektīvs kā tantiņām tirgū. Tad jau tikpat labi visu mašīnu kvalitāti varam vērtēt pēc zaparožeca parametriem. Tavs viedoklis varētu būt objektīvs ja būtu lietojis dažāda veida tvaicētājus un nikotīna šķidrumus.

 

Bet kas attiecas uz e-cigas kaitīgumu, nekādas negatīvas sekas veselībai nav manītas, ir tikai pozitīvas. Tākā,es strādāju slimnīcā,tad veselības pārbaudes varu veikt regulāri. Aizvakar plaušām uztaisiju spirometriju. Viss ir kārtībā, plaušu tilpums labs,filtrācija laba- tātad,plaušas ir tīras. Flurogramma arī ir ok. Pirms pārgāju uz e-cigu padsmit gadus pa dienu izpīpāju 1-2 paciņām cigarešu.

 

Vienīgais es nezinu kādas sekas atstāj uz plaušām tumšie nikotīna šķidrums. Es lietoju gaiši dzidros šķidrumus. Nezinu kapēc,bet tumšos kautkā negribas.

 

Tad vel nav zināms kādas sekas e-cigas uz veselību atstāj ilgtermiņā. To neviens laikam nezina.... varbūt arī zina , tikai taisnību nesaka...... ECF forumā uzgāju ļoti interesantu rakstu par Eiropas savienības melno pusi. Stāsts ir par smēķēšanas alternatīvām, kur EU atbalsta nevis tos kuri ir viss efektīvākie un labākie, bet gan tos kuriem ir vairāk naudas. Eiropas Savienība un Big Pharma: Stāsts par korporatīvo lobēšanu.Tas arī izskaidro tik pretrunīgo informāciju par elektronisko cigarešu ietekmi uz veselību internetā un arī valsts mērogā,pat pasaules mērogā.

 

http://www.thecommen...porate lobbying

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ir pagājušas pāris nedēļas kopš saņēmu savu e-cigu - šo http://www.vaporhawk.com/auction_details.php?auction_search=1&auction_id=103682&option=basic_search&basic_search=ce6&keywords_search=ce6&limit=10&item_type=all

 

Ir radies viedoklis, ar ko dalos.

Par labajām lietām. Kopš ir eciga nevienu parasto neesmu izpīpējis. Verķis man patīk un lieliski pilda savas funkcijas. Nekas nesmird. Ne rokas, ne drēbes, ne mute. Nav jāiet ārā salt lai uzpīpētu - tas vispār miljons - sēdi pie tv un ievelc pa dūmam. Plašas iespējas variēt ar šķidrumu garšām. Sākumam nopirku pāris šķidrumus no airsmoke alfā, Pēc tam pasūtīju no http://www.inaweraflavours.com/en/ otrie ir krietni lētāki un arī pēc garšas man patīk labāk. Baterija izvelk 2 dienas. Un protams pīpēšana ir krietni lētāka. Kaitīgums - tīri subjektīvi, pēc izjūtām liekas ka ir krietni mazāk kaitīga par parasto. Vismaz pagaidām pie parastajām cīgām atgriezties netaisos!

 

Ir arī šis tas slikts protams ka. Esmu sācis pīpēt biežāk un ilgāk jo process krietni patīkamāks. Garša tomēr savādāka kā parastai cīgai - man tas netraucē, pat patīk, tomēr kad iedevu pamēģināt e-cigu kaislīgam pīpamanim (~1,5 pačkas stipru cīgu dienā) ar pamatīgu stāžu - viņam nepatika.

Stikla šķiedras diegs man kalpo apmēram nedēļu, pēc tam jāmaina, bet tas ir vienkārši un ebay pasūtīju 1m diega pa 3 gbp - pietiks ilgam laikam.

Diemžēl vienu cīgu no komplekta veiksmīgi nobeidzu nometot zemē - kaut kas sagāja uz īso iztvaicētājā un nosvilināja arī bateriju līdzi... Bet jau esmu pasūtījis jaunu tvaicētāju un bateriju.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tev stikla šķiedras diegs kalpo tikai nedēļu? man iet apmēram mēnesi un vel ilgāk. Es izārdu tvaicētāju, noskaloju, nosusinu un uztaisu dry burn. visi aplikumi nodeg nost un stiklšķieras diegs paliek tīrs, gandrīz vai taka jauns. salieku visu atkal kopā un varu vilkt atkal 3-5 dienas. Un ats viss man aizņem pāris minūtes.

 

es te tā padomāju...ataisi vaļā to e cigu un apskaties vai kāds vadiņš nav notrūcis jo tie vadi ir galīgi smalkie un viegli lūst nost. Savu e cigu pēc kritieniem tā vairākas reizes atgriezu pie dzīvības. Tvaicētājs no kritieniem nevar saiet uz īso. Tvaicētājam pārbaudi ar multimetru omu daudzumu. Ja ir zem 1, vai arī rāda simtus ohmus, tad tvaicētājs ir kirdik. Tādu labāk nemēģināt bāzt uz bačenes.

 

p.s. Tavā gadijumā labāk nelietot tvaicētāju kuram pretestība ir zem 2ohm.

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Tvaicētājam pārbaudi ar multimetru omu daudzumu. Ja ir zem 1, vai arī rāda simtus ohmus, tad tvaicētājs ir kirdik. Tādu labāk nemēģināt bāzt uz bačenes.

 

Kas tas par stulbumu? P-pipētajs pārpīpējies kapronu (stiklašķiedras audumu)? Iemācies ietot multimetru un tad sāc klārēt savas pamācības.

 

PS: tieši tas stiklašķedras audums arī ir tas kas sāka radīt problēmas pēc 3 nedēļām. Vajadzēja izmantot dabīgus materiālus, piemēram kaņepju šķiedru. :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja pēc trīs nedēļām, tad jau vel ir ok. Ar dabīgiem materiāliem labākā gadijumā var izvilkt nedēļu.

Ja jau esi tik gudrs,tad izskaidro kā tad ir ar to multimetru un tvaicētāju pretestībām.

Link to comment
Share on other sites

Kāds vēl OK. Pēc 3 nedēļām tāda sajūta ka būtu bronhītu dabūjis. Kad velc tad jūti plastmasas garšu.

 

Kāds 1? Kāds māzāk par 1? Tvaicētāja pretestība 1-4 omi. Klāt piemetam klūdu ko multimetrs rāda... Ja nemākam nomērīt pretestību vai nemākam nolasīt rādījumus, tad nefig dot padomus. Es piemēram nesapratu no tava teksta kā nomērīt pretestību tvaicētājam. Sevišķi jau par tiem vieniniekiem.

Link to comment
Share on other sites

Nu un kas ta man tur bija rakstīts par tiem vieniniekiem???? varbūt izlasi vel vienu reizi. ja ir zem viens , tad tvaicētājam ir kautkur īsais un viņu nevajag lietot ja negribi nosvilināt e-cigas mikroshēmu.

Ja jūti plastmasas garšu(visvairāk tas ir izteikts kartomaizeriem), tad ir laiks mainīt tvaicētāju. par to bronhītu....citi saka ka tas ir no Pg, citi saka ka no Vg. Tad ir jāsamazina e-cigas lietošana uz laiku. Vienreiz jau es to kaut kur te biju skaidrojis.

Pretestību tvaicētājam mēra tā. ja ir multimetrs ar grozāmo, tad uzslēdzam uz 200 ohmu joslā. tad vienu vadu pieliekam pie tvaicētāja ārējās malas un otru pieliekam pie vidus daļas. Multimetra kļūdu arī vienkārši var redzēt. Ja vel nesaprati, tad skaties te:

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Tev varbūt ar to uztveri tā švaki...Bet par to tev nevajag kaunēties. Mēs katrs esam savādāki. Cits bišku apķērīgāks, cits mazāk apķērīgāks,taka tavā gadijumā. Cilvēks ir jāpieņem tāds kāds viņš ir. :)

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Jdat nagos acīm redzot bija nonākusi sūdīga e-ciga un ne pārāk labi šķidrumi. Tāpēc viņš uzskata ka visas e-cīgas ir sliktas....

Par pretestības mērīšanu - ja ķīnas multimetrs 200 om diapazonā rāda ap 1 om, tad visticamākais ir īsais iztvaicētājā! To arī buxijs gribēja pateikt - kas te var nebūt skaidrs?

 

Nihroma stieple velkot uzkarst līdz sarkankvēlei - domāju kādi 600 grādi būs. Kādi te vēl dabiskie materiāli diegam???? Stiklašķiedra - domāju ka nekas labāks nav izdomāts. Tikai diegs regulāri jāmaina, kas nav problēma jo viņš lēts.

 

Man atnāca CE5 un VIVA NOVO tvaicētāji. No visiem manā rīcībā esošajiem (CE5, CE6, VIVA NOVO) vislabāk patīk CE5. VIVA - kūp jau labi, bet baigi masīvs variants. Pirmais entuziasms un vēlme paspēlēties ir noplakusi un arī pīpēšanas biežums tagad ir +/- tāds pats kā agrāk pīpēju parasto cīgu. Un pats jūtu ka slodze uz plaušu ir krietni, krietni mazāka! Nekādu plastmasa garšu velkot nejūtu!

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

Nopipets 27 gadi,beidzamos pars gadus 2-2,5 pacinas diena(bez komentariem-ludzu).Pec izpetes darbiem,nolemu pameginat e-cigareti.Iet 3 menesis,parasto dranki mute vairs nenemu-tik tiesam vinas smird.Kopuma ir loti labi,garsa laba,nesmird,dumo kur un kad gribi,naudina ar ietaupas.Ja agrak 20-25ls nedela,tagad 4-5ls.E-cigu saliku uz vietas(garantijas pec) BLACK FALCON-LEO PRO akumulators(15ls-6menesi garantija),VIVA NOVA ar turpat(10ls).Ideals variants,garantija un iztieku bez gaidisanas,kamer atsutis.Skidrumu ar tepat nemu SIA MODENA,50ml-nikotins24mg,garsu izvele-5,50ls.Divas tadas kalpo godam,viena dumo,otra ladejas pie PC.No garsam man topa-camel,coffe,abolu,rums,negativas izjutas-kirsu,piparmetru,bet tas protams katram individuali.

Link to comment
Share on other sites

Var lietot arī dabīgos materiālus, bet tad tikai viņi bieži ir jāmaina. Tad dry burn nevar taisīt. ja tvaicētājs labi strādā, tad viņš pat neuzkarst lidz tiem 600 grādiem jo šķidrums viņu dzesē, savādāk nebūtu iespējams izmantot dabīgos materiālus, piemēram, vilnas dziju,kokvilnas, vai bambusa šķiedras diegus. Es uzsveru, tad ir jābūt ļoti labai diega mitrināšanai.

Man arī ir VIVI NOVA. Pāris reizes esmu mēģinājis, bet kaut kas man tur tā kaut kā nepatika.Tvaika daudzums ir ļoti labs, garšas un tvaika stiprums tā nevisai.Bet tā īsti viņu neesmu mēģinājis,varbūt pavisam kopā kādas 20 min esmu vilcis. Tapēc diezko objektīvus secinājumus nevaru izdarīt.Tas kas man patīk VIVI novai ir tas ka reāli viegli var pats nomainīt nihroma stiepli un stiklšķiedra diegu. pat bez lodēšanas. Ar nomainīšanu es biju domājis ka pats uztin spirāles veidā nihroma stiepli ar stiklšķiedras diegu. Bet vienalga vivi novas garšas un dūma stipruma īpašības nemainijās, nedaudz labāk bija, bet joprojām ne tik labi kā CE5. Joprojām CE5 tvaicētāji man patīk viss labāk dēļ garšas, tvaika daudzuma un tvaika stipruma. Ja kādam patīk tāds maigs, viegli silts tvaiks tad vivi nova viņam derēs.

esmu pasūtijis CE5 tvaicētājus ar tādu pašu sistēmu kā vivi novai,redzēs kādi būs.

Bet kas attiecas uz BLACK FALKON, tad salīdzinoši ar citiem vietējiem tirgotājiem, tad cenas viņiem ir vienas no zemākajiem, bet vienalga pietiekami augstas lai atstātu viņus tanī pašā vietējo spekulantu grupā. Ja CE4 viņi tirgo pa 6Ls kad internetā tādus var dabūt pa 3$, joprojām mani nepārliecina. Vivi novu viņi tirgo pa 10Ls ja reāli viņu var dabūt pa 6$. Un hangsen nikotīna šķidrumu 10ml pa 4Ls ja internetā tāds iet pa 1$ un 50ml pa 5-6$.

Starp citu, pa 17$ var JAU dabūt EGO TWIST batariju. http://www.vaporbrea...st-battery.html Pa 15Ls tev tur sanāk 2-3 ego batarijas.

Ja gadijumā nemulsina vietēji tirgotāju lielā cenas, tad ir ok. Man personīgi neceļas rokas pirkt no vietējā tirgotāja zinot to,kādu uzcenojumu ir uzlikuši. Bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis.

Ja gadijumā kādam ir interese pa VIVI nova, tad varu vienu komplektu pa 3.50Ls notirgot.man ir viens lieks komplekts.

http://www.vaporbrea...t-cheapest.html

 

par to gaidīšanu... nav tik traki, ir lapas kur preeces atnāk divās un mazāk nedēļas. Ja ņemam vērā cenas atšķirību starp vietējiem tirgotājiem, tad es esmu gatavs gaidīt kaut vai mēnesi.

 

Padoms CE4 tvaicētāju lietotājiem. Nezinu kā tagad,bet agrākie ce4 tvaicētāji diezgan ātri sasprāgāja un sāka tecēt ārā šķidrums. Lai nesprāgātu vajag nolakot ar nagu laku,bet tas ir jādara jau pilnīgi jaunam. Tāpat var darīt DC tvaicētājiem. Šis ir pārbaudīts un darbojas. CE5 un CE6, vivi nova ir izmantoti labākas kvalitātes plastmasas kuras nesprāgā.

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Pirms pāris dienām saņēmu savu ego cīgu un esmu apmierināts. Šķidrumi vēl nav atnākuši, tā kā iegādājos lētuci no express šopa tepat Latvijā ar ķiršu garšu. Bišķi stipra, bet nevar saprast vai dēļ pašas e-cīgas vai šķidruma. Drīz vajadzētu atnākt ķīniešu šķidrumiem un tad jau skatīšos...

 

Katrā ziņā skaidrs ir viens - papīpējot e-cīgu un pēc tam mēģinot kādu no McBaren tabakām paliek šķērmi. Nemaz nespēju iztēloties sajūtu, ja uzpīpētu parasto cigareti.

Labots - Renārs
Link to comment
Share on other sites

Pašā sākumā visi šķidrumi liekas asi. Ieteiktu pasūtīt kādu šķidrumu bez nikotīna,jo tad būs iespēja atšķaidīt nikotīna šķidrumu lidz tādam nikotīna daudzumam cik gribas. Es sākumā pasūtiju 12mgl nikotīna šķidrumu,bet tas man bija pa stipru. Tad pasūtiju 0.6mgl. Tas bija bišku pa vāju. Man viss patīkamākais ir 0.8mgl. Parasti es pērku 12mgl šķidrumu un atšķaidu ar PG/VG 50/50 beznikotīna šķidrumu.

 

Cik stipru šķidrumu tu esi jau nopircis un kāda stipruma nāk no ķīnas?

 

Ja dūms ir ass,tad pastāv varbūtība, ka jāpačakarē nedaudz tvaicētājs.

 

Ja tvaicētājs tev izdod tādu diezgan klusu vienmērīgu skaņu sssss,tad tas nozīmē ka spirālei netiek piegādāts pietiekamā daudzumā šķidrums. Pareizai skaņai ir jābūt diezgan skaļai un sprakšķošai. Ja pēc ievilciena pagriežot otrādi no tvaicētāja iznāk tvaiks,tad tas arī liecina par to ka nepietiekami tiek klāt šķidrums spirālei.

 

Šis apraksts attiecas uz CE4, CE5, CE6, VIVI NOVA.

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Pa dienu pīpēdams atskārtu, ka asā garša nu ir zudusi. Vēl sapratu, ka ir labāks dūms, ja sekundi/pusotru pirms vilkšanas šķidrumu vienkārši uzsilda, proti, tur pogu. Atšķaidīšana šķiet tīri laba ideja īstenībā, jo jūtu, ka ar laiku vispār vairs negribēsies smēķēt, un šī varētu būt lieliska metode.

 

P.S. - Uz nikotīna šķidruma rakstīts High. :D

Link to comment
Share on other sites

High- tas ir 24-36mgl (atkarīgs no ražotāja) Galva tev nepaliek dulla? Man 12mgl velkot tāda dīvaina paliek un sākās migrēna(viens no iemesliem kāpēc pārgāju uz elektroniskajām cigaretēm). Bet ja jūties ok, tad ir viss kārtībā. Vel ir iespējams, ka tavs nikotīna šķidrums ir izgatavots uz VG bāzes un ir nedaudz pa biezu. Lai nikotīna šķidrumu padarītu nedaudz šķidrāku vari mēģināt apmēram uz 5ml piepilināt vienu pili destilēta ūdens. Tam vajadzētu uzlabot šķidruma piekļuvi spirālei. Mēģini to arī tikai uz 5ml šķidruma, ja gadijumā kautko salaidīsi dēlī, tad sliktākajā gadijumā, 5ml nebūs sāpīgs zaudējums. :)

Man pilnīgi kāre pēc cigaretēm pārgāja tikai pagaišmēness, tas ir, nepilna gada laikā kopš lietoju elektronisko cigareti. Parasti, ja sanāca kodiens, tad es vilku parastās. Un ikdienā arī šad tad. Bet es sevi nemociju un nepretojos vēlmei pēc cigaretēm. Ja gribējās, tad arī uzpīpēju parastās. Nu pēc gada varu droši teikt, ka parastās cigaretes neprasās vispār. Un tas man lika aizdomāties, kas tad tajās cigaretēs ir vel iekšā? Nepieciešamo nikotīnu itkā uzņēmu, pīpāšanas process bija, tvaika mākonis arī, bet tomēr bija ļoti liela vēlme pēc parastās cigaretes. Tad sanāk tā, ka nejau ir pieradums pie nikotīna, nu labi nedaudz ir, bet tas lielākais pieradums ir pie tiem visiem ķīmiskiem piejaukumiem kas ir parastajās cigaretēs. Ja man,super vieglo cigarešu pīpātājam,ir vajadzīgs gads,lai atradinātos no cigaretes, tad tas liek bišku aizdomāties par to Mendeļejeva tabulu, ko ievelk ar cigarešu dūmiem.

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Hehe, esmu kārtīgs pīpmanis, tā kā nebrīnos, ka galva nepaliek dulla. Bet nu, cherry garša un tas nikotīna apjoms galīgi neiet pie sirds, tā kā gaidīšu savus Medium no ķīnieša.

Link to comment
Share on other sites

Tadkad atnāks ķīnas šķidrumi, tad tu to cherry varēsi samiksēt ar kādu citu garšu. Vai arī,pasūti bezgaršas nikotīna šķidrumu un atšķaidi to cherry. Bieži vien tiem šķidrumiem garša ir pārāk stipra ka traucē, bet atšķaidot paliek par tīri baudāmiem. vai arī, apmēram pēc 2-3 nedēļām tavām garšas kārpiņām vajadzētu paņemt brīvdienas. Tad visi e šķidrumi tev liksies riebīgi. Šis ir labākais brīdis,lai izlietotu tos šķidrumus kuri tev nepatīk.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Pienāca ķīnas šķīdumi - vaniļa un apelsīns. Nevar ne salīdzināt ar to draņķa ķirsi. Vienīgi vaniļa nedaudz garšo pēc zālēm. :D Katrā ziņā, ir to vērts un domāju, ka uz tabaku/parastajām cigaretēm atpakaļ noteikti neiešu)))

Link to comment
Share on other sites

Es vaniļu varu kūpināt īsu brīdi. Viss labāk man patīk to sajaukt ar citām garšām,piemēram ar ābolu, kafijas vai kādu no tabakas garšām. Tīri labs ir RY4,tāda viegli salda tabakas garša. Kafija arī ir laba. Es runāju par Dekang šķidrumiem.

Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Man patīk, bet vēl vairāk tieši apelsīnu. Pilnībā tīrs un viegls aromāts/garša. Kur to tos šķidrumus miksē un kur ņem destilētu ūdeni? Negribēju vārīt, tāpēc gāju reiz meklēt pa veikaliem, bet pat nevienā aptiekā vairs nebija. Iztiku ar injekciju šķidrumu.

Link to comment
Share on other sites

Destileto udeni var dabut degvielas uzpildes stacijas,autoveikalos-lej klat elektrolitam akumulatoros.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...