Jump to content

Kāpēc Jailbreak'ot.


nevertell
 Share

Recommended Posts

Labvakar.

 

Cilvēki pieprasa manus zadrotpakalpojumus, jo vēlās flash'u, lādēt torrentus, brauzēt failus, spēlēt dajebkādas filmas un lietot .doc failus. Cik skatos, flash'u var izmantot ar Photon browser'u (tik tas veids, kā flash tiek realizēts ir čerez žopu), torrentiem ar ir app'i, filmspēlētājs arī ir.

 

Jautājums tāds, vai ir jēga džeilbreikot to āboldevaisu vispār ?

Link to comment
Share on other sites

Kamēr bija dzīvs Jobs, arī "nesapratu", nu kā nav kauna lauzt tos ābolus. Bet tagad Joba ta vairs nav (R.I.P), no kā kautrēties?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bet vai parastam mājlietotājai, kurš, pērkot aipedu tlīs, cerēja saņemt laptopam līdzīgu devaisu, uz kura varēs veikt visas studijām nepieciešamās darbības, ir kaut mazākā jēga uzlauzt viņu ?

Domāju, ja es pat preinstalēšu visu vajadzīgu softu, mājlietotāja tāpat nepratīs ar tiem apieties. Un būs nikna uz āboliem visu mūžu. Ēdīs bumbierus.

 

Kad man bija aifouns 3g, lauzu vaļā laušanas pēc. Kāpēc ne ?

Link to comment
Share on other sites

Figzin.. Situācija apmēram kā ar Androīdu.. Out-of-box viss strādā un viss notiekas, BET ja grib ko vairāk, tad ir visas iespējas izvirst.. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu jā. Es jau parasti esmu pret visādām laušanām. ifoņa man nav, bet nesen uzdāvināju meitai 3. ipad ar domu, ka būs laptopa aizvietotājs... sanāca indiāņu būda "fig vam" :( Nav jau man nekas pretī iegādāties arī legālas aplikācijas - nemaksā jau viņas nekādu kosmosu, bet pats lielākais pārstiegums un šoks bija, ka tam aparātam nav nekāda brauzera, nav iespējas vispār neko darīt ar failiem, ne torentu novilkt ne skaipā failu nosūtīt... ot tas nerullē. Sanāk ka ipads jālieto komplektā ar datoru un tad jau pazūd visa pievilcība...

Link to comment
Share on other sites

Brauzeris ir, internetam. Aparāta failsistēma lietotājam ir noslēpta, pats neko aiztikt nevari. Tā jau priekš lietošanas baigi ērts, bet riebj mani tas, ka starp ābolsoftu un citu softu ir tāda kā barjera. Viss strādā izcili tikai konkrētās aplikācijas rāmjos, nekāda savietojamība ar citām programmām. Žēl, jo nostrādāts godam.

Link to comment
Share on other sites

tak sevišķi tupai tautai tas ipads un citi išiti domāti. tādiem nav jāzina kas ir fails.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...