Jump to content

Ikonu izvietojums iekš Applications sabrūk, pieslēdzot pie PC ar Ubuntu


Леший
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Tātad, S2, ICS. Iekš Applications izvietoju visas ikonas tā, ka man vajag, dažās sagrupēju folderos utt, rezultātā, man iekš Applications ir 3 "ekrāni", kur viss ērti salikts.

Bet pamanīju gļuku: ja pieslēgt pie datora ar Ubuntu, tad pēc tam atslēdzot no PC, tas izvietojums sabrūk. Pie tam sabrūk vienmēr vienādi, tas ir, ikonas tiek izmestas pa 7 "ekrāniem" pēc noteiktas loģikas.

Kā arī, pēc pieslēgšanas, visi playlisti dublejās, tikai tie jaunie pleilisti ir tukši.

Tāds pats brīnums tika novērots, pieslēdzot pie MacBook. Ar Win7 viss ok.

 

Kas var būt pa vainu? Pieslēgt nācās bieži, jo bieži tiek testētas aplikācijas + darba vietā lādēju ar usb. Līdz ar to, variants neslēgt klāt īsti neder.

Link to comment
Share on other sites

Android telefoniem tā notiek, ja tiek atmontēta SD karte, uz kuras ir sainstalētas attiecīgās aplikācijas. Paskaties vai tev nav ieslēgta automātiska SD kartes atmontēšana, pieslēdzot pie USB. Bez tam aplikācijas uz telefona SD kartes būtu vēlams kopēt caur WiFi (izmantojot And FTP Server, Ftp server, FTPDroid, WiFi File Explorer utml aplikācijas) un nevis caur USB, atmontējot SD karti. Tie, kas zin, kas ir Android SDKS, var kopēt failus caur adb push/pull un instalēt aplikācijas caur adb install.

Tāpat būtu ieteicams neizmantot oriģinālo launcheru (Google androidiem parasti ir Launcher+), jo piemēram, Launcher+ tikai 4 ikonu rindas un pamaz pielāgošanas iespēju, es personīgi izmantoju LauncherPro, kam ir 7 ekrāni ar 5 ikonu rindām + 1 horizontāli pārbīdāma ikonu rinda, un tas ļauj veidot aplikāciju ikonas mājas ekrānos ar lietotāja brīvi izvēlētu tekstu, piemēram, ja tev telefonam ir angļu saskarne, tu vari uz ekrāna visām ikonām pielikt latviešu nosaukumus. Bet kādu konkrēti launcheru izmantot, - tā, protams, ir gaumes lieta.

Link to comment
Share on other sites

Леший

Par SD - to vispār neizmantoju, attiecīgi, visās aplikācijas ir sainstalētas uz iebūvētas. Ķeksi apskatīšos.

Par LauncherPro - ja ir jāruto, tad atkrīt, vēl ir garantija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...