Jump to content

Maza ofisa lāzernieks, izdevīgākais variants?


McB
 Share

Recommended Posts

Padalieties pieredzē (bet ne sapņos!) par lētu ekspluatācijā lāzernieku ofisam.

Sākuma cena nav tik svarīga, bet ir svarīgi cik maksā 1lpp izdruka, vai var 1 reizi pats piepildīt - tātad ir vai nav čipsi.

Vēlams lai būtu Linux draiveri, bet to esamību pats sameklēšu.

Link to comment
Share on other sites

Tu vēlies neiespējamo. Mājai der tintinieks, kas pats par sevi ir mazs kārtridžs, ko var "uzpildīt". Offisam es uzskatu der tikkai lāzernieks, kas būs ar pūlveri, ko parasti uzpildīt kvalitatīvi var tikkai servisos, ja vien pašam patīk smērēt drēbes un elpot to drazu. Lētāka lapas izdruka paliek tikkai ar lielāku kātridžu, kas arī rada lielākas izmaksas, tāda zelta, laba vidusceļa nav. HP lēto galu printerus ir pamatīgi apgraizijis, agrāk varēji paņemt 1 PC HP 1200 neiznīcināmu printeri, tagad Offisam lētākais ko piedāvātu jebkuram klientam lētāk par 80ls nebūtu, kā arī paredzamais dzīves cikls pie normālas lietošanas 4-5 gadi.

Labots - kazarma
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tu vēlies neiespējamo. Mājai der tintinieks, kas pats par sevi ir mazs kārtridžs, ko var "uzpildīt". Offisam es uzskatu der tikkai lāzernieks, kas būs ar pūlveri, ko parasti uzpildīt kvalitatīvi var tikkai servisos, ja vien pašam patīk smērēt drēbes un elpot to drazu. ...Offisam lētākais ko piedāvātu jebkuram klientam lētāk par 80ls nebūtu, kā arī paredzamais dzīves cikls pie normālas lietošanas 4-5 gadi.

Es prasiju pieredzi nevis murgus. Pirmo tinti pildiju 96. gadā, pirmo pulveri 2001. Ja tev grafīts šķiet indīgs tad ko tu vari ieteikt tehniskās lietās? Saprotami ir uzrakstīts - kartridža cenu uz lappušu skaitu un čipa esamību gribu zināt! Ja varētu tā pēc apraksta ražotāja lapā ticēt tad sen jau būtu nopircis! Un kāda starpība kur drukāju, mājās vai ofisā? Vai home office. Students mājās izdrukā vairāk nekā ofisā ar CRM.

 

Dextera ieteiktajam Samsungam sanāk 0,0254 santīmi par lapu. Neslikti priekš sākumcenas.

Labots - Walmiets
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Viss atkarīgs no izdruku skaita. Līdzīgs samsungs bijis - drukājot referātus mehānika sāka čakarēties un ir niķis raut iekšā daudzas lapas uzreiz. Kaut kā HP labāk ekspluatējas.

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

tur pie tas lapu raušanas visdrīzāk vainīga padeves ruļļa gumija,vismaz vienam līdzīgam kombainam tā bija.

nomainīju gumiju un vairs negļukoja.

gumija gan nebija īpaši lēta.10Ls

Link to comment
Share on other sites

Pameklē kādu mazlietotu no šīs sērijas - HP 1010, 1012, 1015, ..., kuriem der Q2612A kātridžs.

Toneru uzpilde maksā sīceni un printeri arī ir super mazam kantorim.

 

Ja gribās kaut ko "dusmīgāku" (izturīgāku), tad no vecajiem ieteiktu HP2200.

Labots - Knaabis
Link to comment
Share on other sites

Pirmo tinti pildiju 96. gadā, pirmo pulveri 2001. Ja tev grafīts šķiet indīgs tad ko tu vari ieteikt tehniskās lietās? Saprotami ir uzrakstīts - kartridža cenu uz lappušu skaitu un čipa esamību gribu zināt!

 

un visus šos 10 gadus biji pārliecināts, ka tonerī grafīts ? :D vēlies lai mēs tavā vietā izrēķinam izdrukas izmaksas jeb tev nav aktuālo printeru kārtridžu cenas pieejamas ? pēdējo 2-3 gadu samsungiem dārgi pakaļdarinātie čipi, kas padara pildīšanu ne visai rentablu, ar hp/canon nav šādu problēmu, bet čipi ir nu jau visiem lāzerniekiem

Link to comment
Share on other sites

kas vainas šim monstram?? http://ff.lv/printer...Samsung_ML-1675 arī linux atbalsts tipa ir.

mājā jau arī lāzernieks labāks.trīs gadus jau viens samsungs lietojas bez kādām uzpildēm.būtu tintinieks sen jau būtu izmests.

 

A tu painteresējies cik viņam maksā čipi un OPC rullīši?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vēl vecāku kaku nevarēji ieteikt? Tam printerim nav pilnvērtīgi draiveri priekš XP, kur nu vēl priekš jaunākām sistēmām. Atceros to marazmu, kur vajadzēja dzīt no uzskaites sistēmas uz PDF un tad no PDF uz printeri. Turklāt LPT tagad ir tik moderni, ka datorā šādu portu vairs nav. Arī JetDirect tolaik bija pārāk liela ekstra, lai to būtu iespējams vispār iegādāties. Vienīgās ekstras, ka kartridžs (kurš der tikai šim modelim) paredzēts 5k lappusēm un IR, kuru neviens neizmanto. Ar kvalitāti šis konkrētais eksemplārs nevar izcelties salīdzinot pat ar tādiem arhaismiem kā 1200 vai 1300.

Ja gribās kaut ko "dusmīgāku" (izturīgāku), tad no vecajiem ieteiktu HP2200.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

printera izvēlei atkarīga no vairākiem faktoriem, noslodze, ātrums, duplex.... ja maz drukā, var ņemt kādu mazo samsungu 30-50ls, un miers, cena adekvāta kvalitātei,pildās ok, ja kādu hp darba zirgu, tie jau būs vairāki 100ls.... ja nav bail no dinozauriem, tad var skatīties veco printeru virzienā, ja maz drukā, tad dino ar 12a kaseti tb 1010/12/15/18/22 utt..... var sameklēt labā stāvoklī ar dzīvu pečku pa 15-25ls, tas pats 1200/1300.... ja lielāka noslodze tad skatamies kādu 24xx sēriju, 40xx, reāls darba zirgs, ja gribam zirgu plus duplexu,. tad hp1320 (can 3300), vai P2015... tā kā no mazā mikroba tonera kasetes tilpums būs no 60gr (startenei), līdz aš kg pulvera , tad visu izsaka drukāšanas apjomi.

Link to comment
Share on other sites

Ghost_az

Mana pieredze - neliels birojs.

Ir HP3300 - pirkts "pirms simts gadiem", vēl strādā. Labais - lēti toneri. Sliktais - ja nobeidzas skeneris, tad nevar arī drukāt. Pirmo reizi skenera mehānisms tika mainīts garantijas laikā. Pec tam ir "miris" vēl pāris reizes. Esmu jaucis skenera daļu - tagad iet.

Ir HP2820 - pirkts, kad 3300 salūza pirmo reizi. Pēc ~4 gadu lietošanas nosprāga skeneris - nevar skenēt un kopēt. Bet drukāt var. Tonerus pildu pa ~20 Ls ar PVN. Izdrukāt var ~5000-6000 izdrukas. OPC atjaunošana ~35 Ls (vai 30 - neatceros).

Tad ir vēl Samsungs SCX-4521F. Pamatā darbojas kā fakss un "backup" variants. Tonera uzpilde ~11 Ls, izdrukā ap 1500 lpp.

 

Kad nosprāgs HP2820 - ir doma izmēģināt šādu variantu: http://m79.lv/p/97702]WP-4525 DNF[/url] + uzpildāmie kartridži (ar 4x180ml tintes komplektā) pa 55 Ls.

Link to comment
Share on other sites

Kamēr betons nenosauks paradzemo, vidējo lapu skaitu mēnesī tikmēr kaut ko ieteikt ir bezjēdzīgi.

 

Ps. uz šodienu visi printeri nāk ar čipiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

samsung printerus var paarprogrammeet, tad iet bez chipiem

Labots - Paisums
Link to comment
Share on other sites

Un zūd ražotāja garantija (whoopsss...) :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...