Jump to content

Jesus
 Share

Recommended Posts

Nesen zvanīja Baltcom telefonpārdevēja un mēģināja man pārdot 10 HD kanālus.

Tiktāl viss ir brīnišķīgi. Nedaudz mulsina prasība noslēgt 24 mēnešu līgumu or elese - kautkādi 40 Ls!? (mājaslapā par pieslēguma maksu ne velna nevar atrast, kā parasti, tur ir kārtīgs ķīselis). Šie labprāt arī dotu man CONAX moduli, kas pirmajā acumirklī liekas ērts variants. Bet 37PFL7603D/10 kombinācijā tas varētu būt apgrūtinoši dēļ lēnas browzošanas (pārbaudījis neesmu, bet ir tāda priekšnojauta).

 

Šie piedāvā divus dekoderu variantus.

 

Kāds ir iedziļinājies pieslēgšanas izmaksu niansēs? Ko var pateikt par piedāvātajiem dekoderiem? Kādi komentāri vēl mby?

 

Esu ilgstošs Baltcom klients, internets+TV..

Link to comment
Share on other sites

Līdz šim HD paka bija papildpakalpojums, varēja pieslēgt kaut uz mēnesi. CAM moduli vai uztvērēju bez nomas maksas dod, ja slēdz līgumu uz diviem gadiem. HD kanālu skatīšanai nepieciešams HD uztvērējs ar MPEG4 atbalstu, Philipps TV modelis ar D galā nederēs, vajag ar H.

 

P.S. Viņu mājaslapā redzamais Kaon rakstošais HD uztvērējs gan pēc lētuča izskatās, par 59 Ls vai nomas maksu: 2,20 Ls/mēn, labāk kaut ko pašam pameklēt.

Labots - boto
Link to comment
Share on other sites

Nah** vajag kādu līgumu parakstīt uz diviem gadiem. Ja Tev ir attiecīgs HD televizors, tad kāds tur vēl dekoderis un vergošana divu gadu garumā. Ja dekoderu vajag, tad pats to nopērc. Plus vēl, ja esi pastavīgs klients, tad vispār par ko ir runa. Lai tik dod to HD paku un ,ja patiks, tadTu maksāsi,ja nē, tad nemaksāsi un arī neskatīsies, bet ar kautkādu līgumu lai iet ieskrieties.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu Didzim. Nekādus termiņlīgumus! Ja nepatīk, tad mierīgi atsakies. A vispār , to HD var skatīties arī ar Seltekas HD dekoderi ja nav iebūvēts dekoderis TV kas atbalsta MPEG4. Nu ja jau esi abonets, tad nekādu pieslēguma maksu nevajag. Vajag maksāt tik tad , kad sauc meistaru uz mājām ( nu tipa meistars atnes to viņu dekoderi, bet ja viņejo dekoderi nevajag, tad tik vajag iesniegumu viņu klientu centrā un skaties)

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz piedur iespēja skatīties pārraidi ar 30 min nobīdi, lai var izlaist reklāmas. Šķiet, ka dekoderis numur 2 to atļauj. Ir ko piebilst? Ir labāki budžeta risinājumi?

Link to comment
Share on other sites

Par "gudru" dekoderi,kurš atpazīst reklāmas, es gan šaubos. Lai kā arī būtu,ja Baltkoms tādu var nopirkt, tad arī Tu to vari nopirkt un nafig parakstīt divu gadu verdzības līgumu. Kā vispār mūsdienās var ienākt galvā tik ilglaicīgus līgumus parakstīt un galvenais, kapēc? Tak tehnoloģijas mainas pa mēnešiem, konkurenti arī uzrodas ar labākiem piedavājumiem, bet Tev būs "aste bluķī". Ja esi pastāvīgs Baltkoma klients, tad viņiem jālien bez ziepēm un Tev visu jānodrošina parvelti un bez līguma. Cīņa par klientiem mūsdienas tada ir un vajag to izmantot savā labā.

Link to comment
Share on other sites

Cilveeks

Baltkomam patstāvīgie klienti ir pie pak... . Vēlies kautko mainīt- slēdz jaunu 2 gadu līgumu. Tieši šī iemesla kādreiz no šiem aizgāju.

Link to comment
Share on other sites

Tad nafig mūsdienās pi tāda kabeļoperātora turēties. Ja kas nepatīk,tad tak mēs mobilā telefona operatoru pasūtam un pārejam pie cita. Ar kabeļtelevīziju pilsētā tak arī nav problēmu. Vienmēr tak paliek vēl variants skatīties caur satelītu,kur bildes kvalitāte visaugstakā.

Link to comment
Share on other sites

Nu līgums gan sanāk slēgt jauns ja esi sen slēdzis, bet vari izvēlēties arī beztermiņa. Nu tādā gadijumā nekas nemainās , vienīgi ja pirms tam ir bijušas atlaides, tad tas zūd. Tas laikam saistīts ar to ka mainījies īpašnieks kompānijai un, ja ko gribi mainīt, tad , pirmo reizi j'pārslēdz līgums. Vismaz tā bija man, bet ne vari izvēlēties vai termiņa vai beztermiņa. Tik, Barona ielas apkalpošanas centrā ir dumji apkalpotāji- teica ka nevarot. Aizčapoju uz Maskavas ielas centru- nevajag nekādu termiņlīgumu.

Link to comment
Share on other sites

Pagājuša gada rudenī mainījās cenas, un lai tiktu pie zemākas, arī nāksies pārslēgt līgumu, vecā kompleksā pieslēgumā ar 50 Mbit/s internetu vairāk nav. Bet par termiņa līgumu akciju laikā var kādu papildus bonusu dabūt, man ir divi gadi HD paka bezmaksas.

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Tuvu esošajai tēmai... Man ar te Baltcom ēd nervus, lai ņemu HD dampi, tad tā kā pat esu sācis štukot uz jūlija mēnesi (nu, viņi vēl papildus bonusus šķūrē gan telefonam, gan internetam, cena nost abonēšanai utt.). Kas ta ir ar to HD dekoderi, ja jau lētucis? Ko tad viņā vietā var ieteikt (konkrētu modeli +/- vēlams)? Iekš TV karti neiešķūrēt.

EDIT - Ak jā, un ko krutāks dekoderagregāts, tā tīri no prakstiskā viedokļa, varētu dot?

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Ieraksta funkcija, kas plikā izpildījumā man nav vajadzīga. Man interesē rakstīt un jau pēc 20-30 min sākt skatīties ierakstīto materiālu pārtinot reklāmas pauzes (uz to 20-30min handikapa rēķina). Baltcom dekoderis nr.2 šādu funkciju piedāvā?

Link to comment
Share on other sites

Man ir Topfield, laika nobīdes funkcija ir, kā darbojas nezinu, jo neizmantoju.

Labots - boto
Link to comment
Share on other sites

Da tā nobīdes funkcija ir , faktiski, visiem kau tcik moderniem dekoderiem. Nu tīri praktisks izmantojums, kad skaties kādu interesējošu raidījumu, bet rodas vajadzība uz kādu brīdi darīt ko citu (tipa aiziet uz leduskapi pēc alus :) ) . Nu nospied pauzi un pēc desmit minūtēm skaties tālak no vietas kur pārtrauci. Manā saprašanā dauz praktiskāka ir ieraksta funkcija pēc grafika/laika. Nu vari noskatīties to , ko nevari noskatīties tiešraidē. Tik... nu ja grib variantu kad kāds ģimenē skatās vienu, bet otram vajag ierakstīt no cita kanāla, ar lētā gala uztvērējiem nekas nesanāks . Tad vajag kādu , kam divi tjuneri. Atādi... maksā jau sākot no 200Ls.

Baigais Janka: ko dos krutāks dekoderagregāts? Nu man, piemēram VU+ UNO kalpo gan kā dekoderis priekš Baltcom, gan kā torentu ''kačājamā mašina'' kas tērē minimālu elektrību , atšķirībā no datora (23w), gan kā tīkla disks ( nu var ielikt iekšā 2,5 vai 3,5 collu HDD). Un nesliktas kvalitātes bilde ar sakarīgu dekodere menjū ( nu kā nekā Enigma 2). A tā... ja prasības pieticīgākas, tad var paņemt kādu Ariva un darīs to pašu ko tas Baltcoma dekoderi. Nu ja negrib sapīties ar to Baltkom termiņlīgumu vai arī pirkt. Nu ir viena ''fīča'' ja pērc no Balcoma- to nedod servisa centrā, bet atnes mestars, kurš papildus noplēš par vizīti/uzstādīšanu (ja nav termiņlīgums)

Link to comment
Share on other sites

Nav tik traki ar uztvērēja pirkšanu no Balcoma, mans nāk no klientu apkalpošanas centra neslēdzot jaunu līgumu, vecajā pierakstīja klāt, ka uztvērējs ir klienta īpašums.

Runājot par vienlaicīgu skatīšanos un ierakstīšanu, ir vēl viens lētāks varints, var ierakstīt bez viiedkartes, bet skatīšanai izmantot CAM moduli.

Link to comment
Share on other sites

RimaNTSS

Kamēr man nebija uztvērējā ielikts cietais disks biju tīri apmierināts un nejutu, ka tas man tā kā vispār būtu nepieciešams. Bet, kad ieliku, ātri sapratu, tā ir gana laba lieta. Vispirms jau, kā jau augšā rakstīts, tas cietais disks var kalpot kā tīkla disks, tas stand-by režīmā vispār negriežas un ieslēdzas tikai kad tam mēģina piekļūt. Laika nobīdes vai time-shift funkciju ērtāk ir aizvietot ar pakarsto ierakstīšanu uz diska, vēlāk var nodzēst. Vai vispār to time-shift organizēt uz kādas fleškas lai disku vispār nevajadzētu dzenāt. Un, jā, ja ir uztvērējs ar vairākiem tjūneriem, tad var mierīgi skatīties kanālu un vienlaicīgi vēl dažus rakstīt.

P.S. Tikai kad to visu skatīties?! :sorry:

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

jaa, raxtiishana jaaorganizee uz CompactFlash lai Driims netroksnjo,

peecaak ar kaadu skriptu var organizeet paarvietoshanu uz hdd(kursh seko vai nav nakts)

 

veel pie daudztuneru aparaata priekshrociibaam jaapiemin PiP un neatkariiga kanaala skatiishanaa caur Web-IF uz kompja

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...