Jump to content

window7 valodas maiņa


krasovski
 Share

Recommended Posts

sveiki! nesen uzinstelēju windows 7 uz kārtējā datora un vēlējos uzzināt vai ir iespējams samainīt valodu no angļu vai krievu uz latviešu valodu jo zinu ka oficiālajiem windowsiem ir tāda iespēja.

 

Īsāk sakot kā var nomainīt windowsa valoda kad tas jau ir uzlikts.

Link to comment
Share on other sites

rabarbers

Pirmkart Windows ultimate,pēc tam windows update izvēlies vajadzīgo valodas pakotni instalē to (vari pat vairākas),pēc tam regional and language settings izvēlies vajadzīgo valodu un pēc tam restartē datoru.Veiksmi darbā.

Link to comment
Share on other sites

raiviic

1.Windows 7 Ultimate vai Windows 7 Enterprise.

2. Oriģinālam jābūt angliskajam. Lokalizētajām (krievu, vācu, ķīniešu u.t.t.) nesanāks.

Link to comment
Share on other sites

mazulis

Forumu, kura noteikumi tiek regulāri ignorēti, drīz vien pārvērtīsies par kaut ko līdzīgu trukiem.lv. Tendence uz to jau ir skaidri novērojama.

PS

Forumā nav ļauts propagandēt pirātismu, kā arī izplatīt programmproduktu atslēgas, sērijas numurus, pieejas kodus. Nedrīkst izplatīt programmas un metodes, kas paredzētas programmproduktu aizsardzības apiešanai (cracks). Tāpat arī nedrīkst pašam prasīt/piedāvāt citiem foruma biedriem programmu seriālos numurus, aktivācijas kodus, utt. Aizliegts arī propagandēt vai pamudināt kādu šādu nelegālu drošības līdzekļu apiešanas metožu izmantošanai. Gadījumā kad šāda tēma tiks aizsākta, vai jūs prasīsiet/piedāvāsiet augšminētos līdzekļus kādā citā pavedienā, jūsu raksti tiks tūlītēji dzēsti, un jums tiks piešķirts brīdinājums.

Link to comment
Share on other sites

Volters

mazulis,

gaudošana trubā nevietā. Vistalizators noder arī tad, kad cilvēkam ir attiecīgā lokalizētā licence, bet nav instalācijas ripuļa.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

raiviic
(labots)

IpMan, pats šauj garām. Jebkāda valodas maiņa (u.c. ražotāja neparedzēta uzlabošana) licencētai OS ir nelegāla darbība ar visām izrietošajām sekām. Pēc šādām darbībām vairs legāls nebūsi.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Volters

Lokalizētajai instalācijai, cik man zināms, der arī nelokalizētās versijas atslēga un otrādi, kas nozīmē, ka OS identitāte nemainās.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...