seyhee Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Labdien! Radās jautājums, varbūt kāds zin kādu labu programmu iekš Androida, kurā es varētu rakstīt visvisādas svarīgas paroles un protams slēpt tās no citiem. Lai ieejot programmā es ievadītu savu attiecīgo paroli un tad man uzrādītos visas saglabātās paroles. Droši sakat arī maksas programmas. Liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest biivers Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Es personīgi izmantoju UPM. Pagaidām nekādu pretenziju nav, tapēc īsti neesmu pētījis kādu alternatīvu variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firza Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Varbūt KeePass. Pats gan to neesmu mēģinājies uz Android, bet ja tā darbojas, tad pozītīvais būs tas, ka tai ir pieejams versijas uz daudziem OS, ar iespēju izmanto vienu paroļu bāzi visur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) KeePass lietoju uz winduļa. Nekādas vainītes. Es lietoju USB portablo versiju. Tikai masterpassword jāpieiet radoši. Jāizvēlas latviešu vai izmirstošas indiāņu cilts valodā bez diaktriskajām zīmēm, bet tā, lai var atcerēties.. Piemēram :oktobrinedzimstkaki2012 Skujā uzminēsi... Edited March 4, 2012 by ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 +1 par KeePass Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyhee Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Uz datora paņēmu KeePass. It kā viss izskatās baigi smuki un pirmais iespaids ir ļoti parocīgi lietojams. No Market paņēmu KeePassDroid un jautājums, tie kuri paši tā lieto, vai iespējams, ka savadu paroles no datora un iekš telefona ejot programmā ieeju tajā datubāzē un viss man arī smuki tur uzrādās ? paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Uz simbiāņa ir Handy safe - lietoju ilgus gadus, var smuki salikt visus kredītkaršu datus, ibanku pieejas kodus, dažādas paroles utt. Gan jau ka uz droīda ar pieejams. Edit: Te ir Edited March 4, 2012 by ivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aicis Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Androidam labākais variants ir KeePass + Dropbox paroļu bāzi metam dropboksī un tā sinhronizēsies starp visām ierīcēm uz kurām uzstādīts, protams parūpējoties par sakarīgu paroli. + jaunākā dropbokša versija automātā savelk bildes/video no trubas uz datoru. Edited March 4, 2012 by Aicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts