Jump to content

HD dekoders IZZI kanālu uztveršanai


Aigarsggg
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Esmu atmetis cerības uz sava LG televizora atrast visus IZZI piedāvātos kanālus un samierinājies, ka nāksies iegādāties jaunu dekoderi, lai skatītos HD kanālus.

 

Izzi piedāvā par 89 lvl iegādāties pelēku plastmas kluci, uz kuru jau paskatoties, var iztēloties kā nāksies roku staipīt visdažādākajos virzienos, lai pārslēgtu kanālu un tad gaidītu 3 sekundes līdz šī pārslēgšanās tiešām notiek.

 

Vai kāds nav veiksmīgi iegādājies kādu alternatīvu dekoderi, kurš maksā lētāk vai maksā aptuveni tikpat, bet ir ar modernāku dizainu un vairāk funkcijām, bet ir spējīgs atrast visus IZZI kanālus?

 

cik saprotu, Izzi ir ļoti īpatnēji izvietojis kanālus pa frekvencēm. Ja mēģinu kādā veikalā ko pajautāt, tad tiklīdz pārdevējs izdzird vārdu "Izzi", viņš saviebjas un saka : "prasiet viņiem pašiem". Bet Izzi nav diezko aktīvs uz konkrētu modeļu nosaukšanu, tik saka, ka piedāvā savu morāli novecojošo dekoderi un citē savu mājas lapā atrodamo:

 

 

Izzi digitālo TV iespējams skatīties izmantojot gan parasto, gan IZZI dekoderu, galvenais, lai tas atbilst sekojošiem parametriem:

§ Spēj uztvert un pārveidot DVB-T MPEG2 signālu;

§ Spēj uztvert frekvences diapazonu starp M un DMV kanāliem; (SK diapazons)

§ Atbalsta CONAX V.5+ un augstākas kodēšanas sistēmas.

 

 

 

Man nesanāk iebraukt, kas ir MPEG2, kas MPEG4 utt. Tāpēc ceru, ka kāds gudrāks IZZI lietotājs ir situāciju izpētījis un atradis alternatīvu.

Link to comment
Share on other sites

Palasi par lietuviešu SELTEKA dekoderiem:

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/123778-selteka-lietuva-razojuma-uztverejidekoderi/

Tur ir daudz informācijas par Selteka TC-402HD dekoderi:

http://www.selteka.eu/en/products/digital-receivers/tc-402-hd-2/

Man pašam ir LIVAS televīzija, kura lieto DVD-C (IZZI lieto DVB-T) kodēšanu, tāpēc paņēmu dekoderi CC-402HD, kurš ir analoģisks iepriekšminētajam, tikai atšķiras ar dekodēšanas standartu. Esmu ar to ļoti apmierināts. Arī man sākumā bija līdzīga problēma kā Tev ar LIVAS piedāvāto kluci:

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/123778-selteka-lietuva-razojuma-uztverejidekoderi/page__view__findpost__p__1485949

SELTEKA dekoderus var iegādāties HANNU PRO salonā:

http://salons.hannu-pro.com/lv_shop_sadzives-video-tehnika_virszemes-stb-uztvereji

Viņi man sākumā pat bij iedevuši DEMO variantu patestēt, jo neko nezināja par LIVAS.

Link to comment
Share on other sites

Aigarsggg

Paldies, pētīšu šo variantu un pajautāšu Hannu pro par iespējām notestēt.

 

īstenībā tagadējais izzi dotais dekoders (tas, kurš bez HD) arī ir Selteka, tā kā ir cerība, ka lietuvieši ir atkoduši Izzi viltības. Kaut telefoniski mani Hannu pro arī nesen pasūtīja pie Izzi :)

 

Tātad situāciju atrisināta, pateicoties "aigarsa" ieteikumam, Selteka TC-402HD dekoderam un veikalam Hannu-pro.

 

Dekoders maksāja 45,- lvl un veikala cilvēkiem nebija pretenziju pret ierosinājumu, ka es dekoderi nesu atpakaļ, ja man tas nederētu. Pieslēdzot un veicot automātisko meklēšanu, atradās 112 kanāli. Nezinu, cik precīzi ir jābūt, bet neatradu nevienu kanālu, kas man kaut kad varētu interesēt un nebūtu atrasts. Pārbaudīju, ka tika atrasti un arī rāda: visi HD kanāli, visi vietējie kanāli, visa zinātnes paka, filmu paka un sporta paka.

 

Tā kā - ja kādam ir līdzīga vajadzība (Izzi pieslēgums un vēlme skatīties HD kanālus), droši dodieties uz Hannu-pro un ietaupīsiet 44 LVL, iegūsiet gaumīgāku dekoderu, kuram ir arī ieraksta funkcija (neesmu v;el izmēģinājis)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...