zhakal Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 (edited) Lieta tāda, ka laptops vairs neatrod tīklus, kuriem piekonektēties, kad interneta vads no laptopa izrauts un ieslēgts bluetooth. Pirms nedēļas viss bija kārtībā. Es aizgāju ciemos, atkonektējos no servera, kuram dators pats automātiski bija piekonetējies un visi serveri nu ir pazuduši. Nav forši arī tas, ka mājās, kur agrāk apkārt bija daudz tīklu, tagad neko neatrod. Kas varētu būt pie vainas? Neko daudz no datoriem nesaprotu, bet rokas arī it kā galīgi līkas nav. Esmu mēģinājis atslēgt firewall, manuāli pievienoties esošam serverim, kaut kādus vēl trakos trikus esmu pamēģinājis, bet nekas nestrādā. It kā jau sūds, jo mājās man ir vads, kurš tīri labi apmierina mani no interneta viedokļa, bet, kad jāiet uz skolu, tad gan ir galīgi garām, jo tur internets ir nepieciešams. Edit, virsraksts arī kaut kāds čorns padevās tāds pats kā topiks, bet nu manī mīt cerība, ka sapratāt, ko domāju Edited December 6, 2011 by zhakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruzz Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 zhakal - ya plakal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 ... atkonektējos no servera... Bet varbūt atslēdzi (disable) pašu WiFi karti ? Kas redzams settingos vai Device managerī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhakal Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 (edited) nez, vienkārši šajā kastē piespiedu "disconnect" pogu un pazuda visi serveri. Par to kartes ieslēgšanu/izslēgšanu nezinu, pameklēju kādu info internetā, tā arī neatradu kā/kur. Un arī draiverus esmu salicis pēdējos virsū. Edited December 6, 2011 by zhakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkarigais Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Kaut kur ir jābūt slēdzim uz ķapļapa, kas ieslēdz/izslēdz vairlesu, Gan jau esi izslēdzis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viesturs0711 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Piekrītu Atkarīgais. Droši vien to slēdzi esi nospiedis wifi on/off. Man te nesen bija gadijums, līdzīgs. Lapsim neiet wifi, pie kam laptops iekš UK, tā kā saziņa tik telefoniski. Tur otrā galā dāma kura ar dzelžiem uz jūs. Nu viskaut kādi mēģinājām pa telefonu to problēmu atrisināt, bet nekā. Tad atbrauca pēc mēneša uz LV ciemos.... un izrādijās, ka ir izslēgts wifi. Tā on/off poga tur tādā vietā, nu nespeciālists nesapratīs, ka būtu jāspiež. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhakal Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 (edited) nu laptops man ir salīdzinoši lētais gals un ir tikai divais pogas "on/off" poga un "bluetooth/wi-fi on/off" poga. tā kā laikam nebūs īstais. Saproti, ka viss strādāja, kamēr nenospiedu disconnect uz viena no tīkliem. :/ Edited December 6, 2011 by zhakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 (edited) Šoreiz datora lētums nebūs īstais problēmas iemesls. Paspēlējies ar to "bluetooth/wi-fi on/off" pogu. Un nākamreiz bez vajadzības neaiztiec strādājoša wifi setingus/pogas. Tev pietiks tikai ar lapša "on/off" pogu. Un ko rāda WiFi ikona desktopa labajā apakšējā stūrI? Manā bildē ar sarkanu apvilkta. Tev viņa tur ir paslēpusies zem desktop notification area. Edited December 6, 2011 by ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhakal Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Kaut ko tādu, plus, tikko izrāvu kabeli, un labajā apakšējā stūrī izleca simbols, kuru nospiežot nonācu pie šitās kastes. Un drunk_lizard, kas tur tik smieklīgs? Taču nezinu kā tās pogas saucās, nekad nav bijusi vajadzība zināt nosaukumu, pietiek ar funkciju/nozīmes zināšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhakal Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 nu jā jā, tur runa bija par to vai es maz varu atrast to pogu. un ja jau es zinu, ka man tāda ir, tad atrast un ieslēgt gan jau māku. nav man 3 gadi, iepostot internetā māku. ok, kaut kada mistiska veidaa tiku pie interneta. Tagad lieta tada, ka skype man iet, bet neviens browseris nedarbojas. Nu tobish, chatot varu, bet nevienu majaslapu apmeklet nevaru. iisaak, interneta konekshens ir, bet lietot webu nevaru. Ar vadu viss normaali, shita notiek tikai ar wifi. Ir idejas kaa problemu risinaat? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhakal Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 o, paldies! tagad viss iet uz urrā! tur baigi gan izurbos visādām pamācībām, bet beigās arī tos dns serverus samainīju paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts