Jump to content

Kādas šodien atsauksmes par Baltcom internetu / TV?


valchazzz
 Share

Recommended Posts

Pirms 2 gadiem pārgāju uz LTC virszemesTV (internets pie vietājā krūminieka), bet tagad Baltcom atkal klāt ar šķietami labiem piedāvājumiem, mainījuši piedāvājumu un cenas.

Tagad sola līdz 100Mbit (man der, jo Lattelecom optiku man nevelk). Komplektā TV + nets sanāk lētāk, kā maksāju tagad un vēl 2x vairāk kanālu un internetu sola ātrāku (tagad 15mbit up/down, ārzemēs arī ap 10mbit). Pie tam līguma laušana - 20 Ls jebkurā brīdī - demokrātiski.

 

 

1. Kāda šodien ir Baltcom interneta kvalitāte?

2. Kāda ir digitālās kabeļu TV kvalitāte?

3. Kā ir ar problēmu risināšanu? Atsaucīgi, nečakarējas, risina?

4. Kāds internetam ir up / down ātrums uz ārzemēm?

 

Gan jau jūsu atbildes noderēs arī citiem, šobrīd Baltcomieši, izskatās, taisa agresīvu klientu apstaigāšanas kampaņu.

Paldies par dalību aptaujā :)

 

P.S. Vieta ir centrs, nomale, ja tas ko nozīmē.

Labots - valchazzz
Link to comment
Share on other sites

Mežciems, nets un TV iet ideāli, nav bijušas problēmas :)

Nets iet no kaut kāda subčika, aizmirsu kura ;)

Pārsvarā gan darbojos ar LV torriem, bet cik pagadās arī no ārzemēm griežas ar MB

TV nereāli priecē ar 12 mūzikas kanāliem (MTV četri, VH1 divi, Trace ...), plusā izvēle ir stipri lielāka nekā analogo komplektu piedāvājumos

Mana raičikā viss tas pa 14.90 mēnesī :)

ja iet runa par Balticomu un līdzīgiem, tur TV ir nekāds, pilns ar nevajadzīgiem rus kanāliem ...

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

Nu nets, domāju, Baltcomam iet caur Balticom. 'Baltkoms jau kadu gadu atpakaļ nopirka daļu Balticom akciju un laikam ar domu par internetu. Arī pretējais , kad Balticom papildus internetam piedāvā TV, tad šie pieslēdzas pie Baltcom kabeļa. Nu pa Baltcom kabeli iet daļa kanālu analogajā formā, tad arī tiek izmantots.

Link to comment
Share on other sites

Vismaz Dārzciemā nets stabils, nekādu ierobežojumu uz ārzemēm nav, arī up. DTV kvalitāte ārzemju kanāliem labāka par LTC, vienīgi TV3 tiek ņemts no SAT 544 x 576 izšķirtspējā, 10 HD kanāli par 3.9 Ls/mēn. arī nav tas sliktākais piedāvājums.

Par servisu - pirms diviem gadiem ieradās nomainīt viedkarti stundu pēc zvana, tas bija ap septiņiem 18.novembra vakarā...

Link to comment
Share on other sites

Jā, nets Baltcomam ir caur Balticom.

Man vēl pāris mēneši jāpagaida, līdz beidzas izzi līgums, tad skatīšos, ko aģents piedāvā

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nets Baltcomam iet caur pārpirktajiem mazajiem kantoriem, tieši caur kādu - atkarīgs no rajona. No tā arī atkarīga kvalitāte. No tā arī problēmu risināšanas aktivitātes, no tā arī reālie dl/ul ātrumi. Par digitālo TV - nu, so, so, kā saka. Bitreits tomēr ir par zemu, vismaz manām prasībām - piefiksēju es visus klucīšus un attēla šmuces ātriem objektiem utt. Bet nu stabilitāte Balcomam ir - kā klients ar stāžu riktīgi virs 10 gadiem, uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt, kad TV nav rādījis.

Link to comment
Share on other sites

Par to netu jāskatās. Liekas pagājušo vai aizpagājušo gadu dzīvojot Imantā dzīvokli nāca kopā ar Baltcom trial paku. TV kā jau TV ar kaudzi kanāliem kur daļa ir stipri meh, daļa ir interesanta, internets gan bija baiss. Viņu "sadarbības paratneris" bija kkāds kantoris kura nosaukumu vairs neatceros kur pa LV viss bija ok, tik līdz tika mēģināts jūtūbi skatīt, kko uzpēlēt vai tos pašus torrentus, tad bija tikai problēmas. Protams arī skaitījās tie viņu 100 Mb. Kad tika šiem zvanīts, tie prasīja lai dod portus, atvēršot. Pēc kā tāda uz reiz pārmuku pie LTC tiklīdz tie ievilka optiku.

Link to comment
Share on other sites

Ka jau teica Baltkomam inets iet caur parpirktajiem ISP un ir stipri atkarigs no vietas.

Vienmer tadus jautajumus jasak ar precizu atrasanas vietu. Tad centrs vai nomale?

Link to comment
Share on other sites

lietojumn komplektu ar parasto TV, 57 kanāli un internetu, pēc papīriem līdz 20 Mb, dzīvē pa latviju iet ap 450 , uz ārzemēm kā kurām, uz asv ap 20-30 Mb.Nav par ko sūdzēties. Starp citu ir tāds kantoris tvt.lv, ja esi viņu pārklājuma zonā vari slēgties pie viņiem, viņi piedāvā to pašu baltkom bet pa 7,90 mēnesī.

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Specuks, atbildot uz Tavu jautājumu, mana vieta ir ~ Brīvības / Pērnavas ielas stūris.

Labots - valchazzz
Link to comment
Share on other sites

Man Grīziņkalns. Domāju viņi inetu no Cityneta ņems. Kas pa ISP tev tagad ir? Ja ir viens TV var likt SAT ar kartes šaringu bus lētak.

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Tagadējais ISP man ir absolūtais krūminieks, kas specializējas, tikai nelielā rajonā. Kādreiz saucās Atteko, tagad Eco Solutions.

Link to comment
Share on other sites

Zinu tādu,domaju ka jau sen ir nobankrotējis. Uzzvani pa taisno citynetam ko pa cik vini piedava. Baltkoms vienmer ir bijis padārgs.

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Turpinot, par Baltcom jautājums - gribēju to Baltcom digitālo kabeli spraust pie teļuka, kam ir Conax karte / ports. Vai pastāv iespēja, ka neķers Baltcomu?

Link to comment
Share on other sites

Gan internets, gan arī TV strādā OK, nav tā, ka raustītos.

Atbalstā strādā sakarīgi čaļi, nevis zvanu centra meitenes kā IZZI.

Man liekas OK.

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Nu paldies visiem par palīdzību. Tad jau redzēs, kas no tā sanāks. Vienmēr jau ir iespēja atteikties ;)

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Ierīkošana kavējas par nedēļu. Vecais i-nets atslēgts, nedēļu dzīvojam bez interneta?

 

Solīja pieslēgt trešdien. Vecais i-nets atslēgts. Atnāk meistars - pārsteigts, ka Baltcom skapim seifa atslēga. Atslēgas nav un Baltcomam tā laikam esot pazudusi. Rezultātā aiziet prom - citudien nākšot meistari ar fleksi zāģēt skapi vaļā.

Tā nu gaidu, nekādas ziņas, ne kāds nāk zāģēt, neko. Piezvanu uz Baltcom šodien - nu jā, TŪLĪT piereģistrēs man meistaru uz nākamo trešdienu (!), tad tas nākšot ar visu zāģi. Uz jautājumu, kādēļ paši man vakar nezvanīja un nesarunāja kaut ko, atbilde nesekoja - klusums. Nesaprotu, kas tajā kantorī darās.

 

Ja jau, ierīkojot, tāda pavirša attieksme, kas būs, kad nākotnē nokārsies internets? Arī būs jāgaida nedēļu? Bardaks ne mazāks, kā kādreiz... Pašlaik sačakarēts vecais internets un Baltcom lika pagaidīt.

Super.

 

[edit] Vispār nesaprotu, kas tā par kārtību, ka nevar ierīkot pakalpojumu sarunātajā dienā un pēc tam tevi ieliek atkal rindas beigās.

Labots - valchazzz
Link to comment
Share on other sites

Man Baltinet data, kurš arī Baltcom paspārnē. Šobrīd par netu sūdzēties nevaru, bet pirms dažiem gadiem bija tā, ka katru vīkendu pazuda - tad gan biju pikts un gandrīz jau attiecos - bet tomēr šie tika galā. Mana pēdējā pieredze ar viņu zvanu centru arī ir kopš tiem laikiem, un toreiz bija 20min jāgaida pie telefona, lai Tavu zvanu paceltu. Un tad arī bija 50-50 iespēja, ka otrā galā būs kāds, kurš saprot, par ko ir runa. Ceru, ka tas arī ir uzlabojies - bet nemāku komentēt.

Link to comment
Share on other sites

Būtu pats nofleksējis to atslēgu iespējams sēdētu jau pie interneta :)) Pēc maniem novērojumiem pakāst atslēgas no kastem starp dažādu firmu montieriem ir visai populāri.

Link to comment
Share on other sites

valchazzz

Tev laikam daudz bijuši tie operatori, ka tik plaša pieredze. Manā gadījumā nolēmu tomēr atturēties no Baltcom, pieslēdzu atpakaļ veco internetu un TV. Man mājās jāšansē, nevaru gaidīt nedēļu dēļ viņu neizdarībām bez interneta un TV.

Link to comment
Share on other sites

Nē vienkarši daudz sanak pa jumtiem ložņāt un tur loti daudz nozāģētu atslēgu mētājas :))

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
valchazzz

Finiša vārdi - tomēr ierīkots.

 

Beigu beigās tomēr mani Baltcom pierunāja, ievilka. Vēl reizi atnāca ar neīstām atslēgām, pēc tam vakarā ar īstajām un saslēdza visu. Cik sapratu, paša meistara iniciatīva, paldies viņam.

 

Darbojas jau 2 nedēļas. Rezultātā līgumā man solīts 20mbit/sec, bet reāli sanāk līdz pat 60mbit/sec. Uz ārzemēm upload lēnāks, bet tas nedara raizes. Ar TV arī viss ok.

 

Tagad tikai jātur īkšķus, lai nets nenobrūk, jo tad nevaru iedomāties, kā ies ar to servisu.

Link to comment
Share on other sites

Kopš mans provaideris no LTC pārgāja uz Baltcom kanālu, sāku nopietni apsvērt domu pāriet pie cita provaidera. Ja Latvija vēl ir OK, tad ārzemes ir galīgā tūtā - vakaros ir bremzes vājprātīgas, par online spēlēm var aizmirst - pings no 60 līdz 800 ms un visu laiku lēkā.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ievācos jaunajā dzīvoklī, ir Baltcom 20mbit ar pamata tv paku. Nu tā, īsti priecīgs neesmu, jo nav ātrums, +- ir ap 800kb/s. Laikam būs jāslēdz Lattelecom optika.

Labots - Drunk_Wizard
Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Kā ir ar kvalitāti parastajiem TV kanāliem? Viņi taču neatšķiras kvalitātē starp provaideriem, vai ne?

Link to comment
Share on other sites

Pirms gada vēl stradāju šaja iestādē un protams arī lietoju viņu pakalpojumus - internets + digitālā tv, ar televīziju nebija nekādu problēmu un sūdzību arī dzan, sāku lietot Āgenskalnā, pēc tam pārvācos uz Ķengaragu un turpināju izmantot. Labprāt atkal kļūtu par baltkom DTV lietotāju, arī cenas pieņemamas.

 

Internets - lūk, te jau sākas auzas, lietoju 1.5 gadu 20 Mbit/s pieslēgumu, skaitijās Baltkom nets - Balticom tīklā, abas šīs firmas nosacīti sadarbības partneri, viens izmanto otra tīklus, vienam vajag netu, otram kabeļTV. Pus gadu netu lietoju bez problēmām, pēc tam sākās šaizes, 1 - 2 reizes nedēļā nācās zvanīt tehniskajiem, nets regulāri raustījās un pazuda uz pāris stundām, + vēl bomži fenderēja kabeļus un tad uz 1 - 2 diennaktīm nebija signāla. Esmu pats strādājis Baltkomā un zinu kā tur tiek risinātas šādas problēmas, tāpēc tuvāko pāris gadu laikā nedomāju atkal izmantot B-kom. Cenas varbūt arī ir vēl kcik konkurētspējīgas, bet kvalitāte nav tā labākā, dodu priekšroku mazajiem provaideriem, serviss daudz augstākā līmenī! ;)

Labots - popjazix
Link to comment
Share on other sites

Nupat pirms stundas, pieslēdzos balcom, paņēmu viņu paku. Ziepniekkalnā.

1698881380.png

 

Televīziju izmantoju pāris gadus ar 0 problēmām.

 

Jāpiezīmē arī iepriekšējais provaiders rullēja , bet cena kopumā man par komunikācijām samazināsies uz 1/2.

Labots - zeds
Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Šodien pieslēdza Baltcom DTV, rīt nāks netu slēgt.

Ja runa par kvalitāti pret LTC piedāvāto virszemes, tad kā diena pret nakti. Tas arī bija iemesls kāpēc vispār meklēju ko sakarīgāku par LTC. Kvalitāte uz 42'' LCD 2x labāka.

Parastā kabeļ-TV gan neko neatšķiras no LTC, tāpēc to gan iesaku neizvēlēties.

Labots - smartdevil
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Man kaimiņos "pažarnieki" jau 14 gadu skatās Baltcom TV. Ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Pirms gada vēl stradāju šaja iestādē un protams arī lietoju viņu pakalpojumus - internets + digitālā tv, ar televīziju nebija nekādu problēmu un sūdzību arī dzan, sāku lietot Āgenskalnā, pēc tam pārvācos uz Ķengaragu un turpināju izmantot. Labprāt atkal kļūtu par baltkom DTV lietotāju, arī cenas pieņemamas.

 

Internets - lūk, te jau sākas auzas, lietoju 1.5 gadu 20 Mbit/s pieslēgumu, skaitijās Baltkom nets - Balticom tīklā, abas šīs firmas nosacīti sadarbības partneri, viens izmanto otra tīklus, vienam vajag netu, otram kabeļTV. Pus gadu netu lietoju bez problēmām, pēc tam sākās šaizes, 1 - 2 reizes nedēļā nācās zvanīt tehniskajiem, nets regulāri raustījās un pazuda uz pāris stundām, + vēl bomži fenderēja kabeļus un tad uz 1 - 2 diennaktīm nebija signāla. Esmu pats strādājis Baltkomā un zinu kā tur tiek risinātas šādas problēmas, tāpēc tuvāko pāris gadu laikā nedomāju atkal izmantot B-kom. Cenas varbūt arī ir vēl kcik konkurētspējīgas, bet kvalitāte nav tā labākā, dodu priekšroku mazajiem provaideriem, serviss daudz augstākā līmenī! ;)

Nuss, par tiem kabeļiem ir, kā ir, tur nu neko nepadarīsi, ja bomži izgriež pusei mājas vadus, tad parasti nākamajā dienā, ja tas nav brīvdienās, tos vadus saved kārtībā.

Par to lietu kārtību, tagad, cik saprotu, visus šādus jautājumus risina ātrāk, jo investoriem nu ļoti nepatīk zaudēt klientus un vismaz šajā ziņā lietas pēdējā pusgada laikā ir gājušas uz augšu, redzēs, kā būs tālāk.

 

PS. Pats jau gandrīz 3 gadi lietoju, pa šo laiku ir 1x nets nedarbojas dēļ tā, ka kāpņu telpā kāds gudrītis bija pārgriezis manu kabeli, bet nu to novērsa tai pašā dienā.

Labots - vēer
Link to comment
Share on other sites

ceturtdien pieslēdzu. pagaidām nav problēmu, DTV ok, kanāli nav zuduši, kā bija izzi, kvalitāte ok.

nets ok

1710856169.png

Link to comment
Share on other sites

Man ar ir doma slēgt Baltcom internetu + TV

Kā Baltcom'am ir ar TV otram televizoram? Ir jāmaksā kaut kas klāt? Vai arī paliek tie 14,90 Ls

Link to comment
Share on other sites

Vairākiem TV bezmaksas ir tikai analogais signāls un nekodētie digitālie kanāli, abonēšanas maksa katram papildu pieslēgumam 3.80Ls, pieejams tas pats programmu bloks, kas ir izvēlēts pamata pieslēgumam.

Link to comment
Share on other sites

Finiša vārdi - tomēr ierīkots.

 

Beigu beigās tomēr mani Baltcom pierunāja, ievilka. Vēl reizi atnāca ar neīstām atslēgām, pēc tam vakarā ar īstajām un saslēdza visu. Cik sapratu, paša meistara iniciatīva, paldies viņam.

 

Darbojas jau 2 nedēļas. Rezultātā līgumā man solīts 20mbit/sec, bet reāli sanāk līdz pat 60mbit/sec. Uz ārzemēm upload lēnāks, bet tas nedara raizes. Ar TV arī viss ok.

 

Tagad tikai jātur īkšķus, lai nets nenobrūk, jo tad nevaru iedomāties, kā ies ar to servisu.

Vai vari lūdzu parādīt speedtest rezultātus pa Latviju, un kādu tālāku Eiropas nostūri? Dzīvoju netālu no Tevis un mēģinu izdomāt, vai iet pie Baltcom'a 20mbit (vajag televīziju) vai palikt pie Proneta uzpūstajiem 100mbit.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...