Jump to content

Cietā diska erorrs: Disc error 2000-0146


TzK
 Share

Recommended Posts

Tātad, pēdējās dienās sākās problēmas ar datoru. Sākumā windows apmēram minūtes 5 slēdzas iekšā. Iesprūst vienmēr pie sasveicināšanās loga. Bet tālāk ieslēdzoties it kā viss strādā kā vajag, bet ik pa laikam dažas programmas kā firefox, skype pakarās uz īsi brīdi, kas nebūtu nekas traks, bet trakākais ir ar filmu skatīšanos, jo tās ik pa laikam vienkārši apstājas uz dažām sekundēm. Nav īsti tāds viens laiks, kad iesprūst un uz cik ilgi. Bet tas notiek ar dažādiem playeriem. Pārbaudot dažadas lietas, uzdūros beidzot uz to, ka tajos brīžos, kad iesprūst, nenotiek nekāda apmaiņa ar cieto disku. Pie bios settingiem palaidu dell diagnosticu un izmeta erroru, par kuru zemāk ir informācija. It kā, cik nu saprotu no angļu valodas, tad visur rakstīts, ka jāpērk jauns cietais disks, jo ir savainoti daži apgabali cietajā diskā. Bet vai ir iespēja tomēr kaut kā, ar dažādām programmām glābt viņu? Jo it kā problēmas nav fiziskas, jo pats cietais turpina strādāt un pašlaik arī no viņa sēžu save mode un rakstu. Zemāk ir informācija par erroru. Ieinstalēju arī Everestu, bet īsti gan nezinu, ko no tā vajag, tāpēc, droši jautājiet, skrīnošu un likšu iekšā! Ceru uz palīdzību.

Informācija par erroru: http://support.dell....ocid=266787#HD

post-87319-0-75792600-1319460335_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Netici pasakām un iesaku pēc iespējas ātrāk gādāt jaunu cieto disku, kamēr neesi pilnībā bez datiem palicis.

Bet vai ir iespēja tomēr kaut kā, ar dažādām programmām glābt viņu?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Domā par jaunu HDD, bet vispirms palaid HDD Regenerator no Hirens CD. Ja tas atrod tikai dažus sliktus sektorus, disks vēl kādu laiku var strādāt.

Svarīgu datu kopijas obligātas.

Link to comment
Share on other sites

Palaidu windowsā iebūvēto diska pārbaudi, it kā novērsa kļūdas un dators slēdzas ātri iekšā. Bet izskatās, ka vaina jau tomēr ir nenovēršama un atgriezīsies, tā kā nāksies vien sākt veidot kopijas man vajadzīgajiem failiem.

Laikam, ka var vērt ciet.

Link to comment
Share on other sites

Tev skaidri un gaiši teica - HDD Regenerator (atrodams Hiren's Boot CD). Bojātās diska vietas tiek aizstātas ar derīgām no rezerves apgabala (kas nav bezizmēra), bet ja reiz bad sektori ( ko neesi pat pārbaudījis) sākuši rasties - tie turpinās vairoties. Katrā ziņā svarīgas lietas uz šāda HDD glabāt nav prāta darbs.

Ar Windows tūli tev nekas labots netiks. Tikai Hiren's meklē kādu vecāko (, piemēram 10.4 )versiju - jaunajās daudzas labas lietas ir aizvāktas (jo maksas softi).

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Tā arī darīšu, jo kaut arī dators strādā labi, parādījās kopējot no D uz C disku : 0x80070571, Disc structure is corrupted and unreadable.

Tā kā ne visu viņš man izlaboja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...