Gigenieks Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Sveiki. Tā kā īpaši neorientējos kas un kā saistībā ar telefoniem, vēlos pajautāt zinošākiem. Situācija ir tāda man viens draugs vēlas iegādāties tieši HTC telefonu un principā ir tikai 1 prasība: Lai būtu maksimāla "laba" kamera. T.i., lai noteikti ir zibspuldze un ir saprotamas bildes tumsā. Vēlams 5Mpix. Minēja arī vienu pielietojumu - vēlēsies fotografēt tekstus no lapām. Ekrāna izmērs kaut kur no 3.5" un uz augšu. Ja ir kādi vēl ieteikumi sakiet... Paldies. Edited October 3, 2011 by Gigenieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Tekstiem vajag autofokusu, nevis macro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmos Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Wildfire S Edited October 3, 2011 by Cosmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanni Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Desire vai Desire S Link to comment Share on other sites More sharing options...
arr0 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Super, es arī palasīšu citu viedokļus, jo pats arī vēlējos ielikt šāda veida topiku par tiešu tādu pašu summu. Man ir tikai vēl viens jautājums (ja topika autors atļauj, varbūt pašam arī noder). Varbūt iesakiet arī interneta veikalu, kur iegādāties telefonu uzreiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touareg Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Es iesaku HTC Mozart(8Mpix) vai HTC Trophy(5Mpix), jo tiem ir saldas cenas, ja salīdzina ar Android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaaarlis Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 jau pusgadu lietoju Samsung S8530 http://www.gsmarena.com/samsung_s8530_wave_ii-3536.php ko lai saka man viņš patīk : 3,7 collu ekrāns, 5 mpix, filmē 720p zibspuldze kamerai ir arī režīms tekstu fotogrāfēšanai iekšā ir latviešu valodas T9 līdz ar to sms vai epastu rakstīt ir ļoti ērti vienīgi nav visu mīlētais androīds bateriju pie vidējas lietošanas sanāk lādēt apmēram ik pēc 4 dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nettwerk Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 (edited) Autoram, nevienam no HTC telefoniem nav labas kaneras taapeec ja prioritaate ir kamera, smartphone, liela ietilpiiba tad skati uz Samsung, vai nokia. Windows Phone ir labas cenas darbojas vienkaarshi lieliski, bet nu saulee redzamiiba ir caur pakalju. Shajaa gadiijumaa runaaju par HTC HD7. Edited October 4, 2011 by Nettwerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Pashlaik gaidu HTC Radar paradaamies veikala plauktos ar cerību, ka arī maksās ap 250ls, nu ja nē tad jāņem vien būs tas trophy vai mozart, jo hd7, nerunaajot jau nemaz par HTC Titan ir baigie milzenji priekš tadas izskjirtspeejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts