Jump to content

Jaunā sony Alpha A55 un A77 ;D


energystar
 Share

Recommended Posts

Diez gan iespaidīgi! Un pats galvenais šajā visā ir cena!!! Nav jau brīnums ka ir ieguvis 2011 winning awards

Es domāju, ka savā cenā šīs kameras ir pārsitušas pušu visu, ko jūs domājat!

 

haha Sony izkonkurējis canon un nikon! ;D

 

īpaši man piesaista tie 24 megapixeļi protams video iespēja, slow motion, time lapse un 12 kadri sekundē ar augstāko izšķirtspēju!

un nepārspējamu gaismas jūtīgumu! ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Īpašii mani piesaista 24 mpix - jā , ja Sony tos būtu iegrūdusi FF matricai , kamm viņi vajadzīgi , ja agstie ISO nav labāki par viņa konkuretiem kurus Tu raksti ka esot izkonkurējusi :) Un visbrīnišķīgākais ka šaj saucamajai spoguļkamerai nav optiskā skata meklētāja , bet skaties elektroniskā lūkā - sviests. Kamera laba tiem kas skrien pēc jaunajām tehnoloģijām nenovērtojot to cik tas ir prakstiski un kvalitatīvi. Es viņai redzu tikai vienu labumu salīdzinot ar Nikon, Canon - LCD displejs filmēšanas režīmā ir ērti novietojams 45% leņķī tieši virs kameras, tas savu reizi var lieti noderēt un ir pārāks par tām kamerām kurām ir filmēšanas režīms , bet LCD nav grozāms - pa lielo priekš nopietnas filmēšanas tāpat ir jāslēdz klāt kas lielāks, bet ir sava veida atvieglojums.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Diez vai Tu reizi ieskatījies normāla lieluma optiskajā tieši caur objektīvu gribēsi skatīties jebkāda veida elektroniskajā :) Ja ko tādu pasaulē uzbūvēs tad DSLR pazudīs kā suga - protams tehnaloģijas attīstās . lielais fps (kam nu tas ir vajadzīgs) tiek nodrošināts ar puscaurspīdīgā spoguļa palīdzību , kurš tiek izmantots tikai lai neatteiktos no krustpunktu AF, bet spoguļkamera jau savu nosaukumu ir ieguvusi tikai dāļ tā, ka pateicoties spogulim mēs varam tieši lūkoties kadrā bez jebkādas elektronikas iejaukšanās , kura mums vēl realitāti nemāk parādīt tādu kāda tā ir. Kārtējais hibrīds kurš protams iegūs savu klientu loku, bet neviens nopietns fotogrāfs to nepieņems.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...