Jump to content

Epson stylus R200


it.kroplis
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Iesakiet labu padomu, kā varētu apčubināt epsona tintes printeri. Lai stabili velk iekšā lapas. Ja printēšanas mirklī pavisam bikiņ piepalīdz ar pirkst, tad aiziet labi. Pa retam paņem ari pats pa sevi. Pārsvarā iesprūst. Ir kāds ar pieredzi tintes printeru zarnās? Cik man liekās, tad kāds piespiedēj rullītis vai nu noslīd gar lapu, vai arī nevienmērīgi stumj lapu un tā apstājās(sasniedzot parāk lielu šķībumu).

Link to comment
Share on other sites

Papīru ņemošo ruļļu gumija veca un cieta/saplaisājusi. Tur neko nepalīdzēsi, kā vien nomainīsi rullīšus, kas konkrētā printera gadījumā ir bezjēdzīgs ieguldījums cenas/atdeves ziņā.

Link to comment
Share on other sites

nav tik vecs tas modelis, lai gumija būtu cieta vai saplaisājusi, visdrīzāk jānomazgā gan ievilcējrullītis, gan atdalītājs, vai vēl labāk, citēšu foruma klasiķus, iedod kādam, kas saprot, lai apkopj to printeri

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Ok. Kā man šodien ieteica viens printerists.Ar salveti samitrinātu ūdenī cik nu izdevās tikt klāt notīrīju vienu rullīti (redzu tik vienu varbūt ir kur dziļāk paslēpies vēl kāds). Rezultātā no 6 lapām ieklemēja tik uz vienu. Esot arī speciāli tīrīšanas šķidrumi tiem ruļiem. Nez tik kā saucās un cik maksā.

Link to comment
Share on other sites

pamēģini to gumiju pagriezt, lai paslīd uz priekšu, pa palstmasu uz kuras tā atrodas, tas ar varētu līdzēt, jo gumijas rullis papīru ņem vienā punktā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...