Jump to content

Disc read error occured!


niedre
 Share

Recommended Posts

Uzreiz saku-ar kompjiem kā ar dzelžiem esmu uz Jūs... tāpēc dikti gribētos cerēt uz kāda profa padomu... Štelle tāda.Paņēmu dēlam skolai kompi,dabiski,lietotu,nekas īpašs,bet mums būtu ok.Ņēmu no draugiem,un tagad neērti-vrode,strādāja,kad atveda,un tad čušš... Kamēr netiekam pie normāla neta,pieslēdzu Vodafone845,ko var kā modemu izmantot,uzkonfigurēju un tad pēkšņi izrubījās,saka DISC READ ERROR OCCURED!Vai cietais nomira,vai kā?

Link to comment
Share on other sites

Nu un tagad vairs kompis nebūtojas? Cik tālu tiekat pēc kompja ieslēgšanas - ekrānšāviņu studijā!...

Link to comment
Share on other sites

nebūtojas,zaraza.... pilns ekrāns kkādas infas ciparos,apakšā tas error teksts..

 

sak,Press ctrl + alt + del,a tālāk atkal tas pats...

Link to comment
Share on other sites

Katram gadījumam, vispirms atvieno telefonu un pārstartē datoru :)

 

Tas telefons tēlo USB cd-rom

Labots - Kams
Link to comment
Share on other sites

Man patiesībā bija tieši šitāds pats uzraksts ar iepriekšējo cieto disku. Interesanti bija tas, ka pēc 2h izslēgšanas tas kompis ieslēdzās. Un strādāja bez problēmām kādu nedēļu, līdz atkal notika tas pats, ka vienkārši vienā brīdī pats izslēdzās un iekšā vairs neslēdzās, bet rādīja šo uzrakstu.

 

Līdz nomainīju cieto disku un tad it kā viss strādāja. Lai gan tagad arī ar jauno Samsung HD753LJ cieto arī 1 reizi šī pati problēma bija. Bet nu tas jau bija kādu pusgadu atpakaļ un vairāk it kā nav atkārtojusies. Vienīgi tagad māc bažas vai to cieto disku kaut kas cits lēnām negrauj... bet īsti nav varianti, kas varētu būt pie vainas.

Link to comment
Share on other sites

Tad atliek vai nu diska kontrolieris, vai savienojošā "kontakt-bante", vai pats kontakts. Lielāka varbūtība, ka savienojumi.

Link to comment
Share on other sites

IpMan u.c.normāliem cilvēkiem paldies... Ip,drīkst palūgt precizēt,par kuriem savienojumiem ir runa?

Link to comment
Share on other sites

Paskaties, vai tas štekerītis, pie kā piesprausts cietais disks nav noslīdējis vai sagdiezies un vai kaut kā nav bojāts. Tad vēl var izsekot tai saiknei cauri uz otru galu, kurš iespraužas platē. Vai tur viss ir kā nākas. To gan būs pagrūti konstatēt bez laptopa pajaukšanas. Varbūt prātīgāk aiznest pie kāda servismeņa, lai apskatās?

 

Var gadīties, ka vajag vienkarši nomainīt to kabelīti. Protams, pirmais darbs ir pārbaudīt atsevišķi pašu cieto disku ;)

Link to comment
Share on other sites

Pareizi biedri saka - sāc ar kabeļiem. Gan datu, gan arī pārbaudi barošanas kabeļa kontaktus. Tas gan vairāk tad, ja stāv ATA disks...

Link to comment
Share on other sites

kristālbumba kļūdās,nav tas laptops! un,ja kas,UZ JŪS,tas ne značit GALĪGI NEKO NEJĒDZ.Tālāk,attaisīju kasti,skatos situation - lūk,kā saucas tās siksnas,nezint ,bet viena bija pussprausta,tā nāk no cietā uz pamatplati,iespraudu kārtīgāk..un- viens balts plastmasas spraudnis,karājas starp cieto un pamatplati,ne poimu,kas tas...

 

drunk,Tu man atgādini manu brālēnu-datoriķi,ar kuru neviens negrib kontaktēties,par kopmpju lietām jo īpaši,tad jau labāk paši vai pie cita speca.. bet par padomiem bez cinisma paldies!

Link to comment
Share on other sites

viens balts plastmasas spraudnis,karājas starp cieto un pamatplati
:grin: . Labs! Gan jau, ka kāds no barokļa štekeriem (no kuriem daudzi var būt neizmantoti). Un tā "siksna" :sarkasms: ir IDE kabelis.

Vislabāk, nofotografē un ieliec te bildi, lai var saprast, kas tev tur par zirnekļa tīklu. Bet ja pēc štekera kārtīgas iespraušanas viss strādā - tad jau OK.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

koments par idiotismu ir vietā,lai cik riebīgs un cinisks,khe-vistas filejas rulete man tiešām padodas labāk par kompja čiņīšanu,BET...dabiski,ka gaidu pazīstamu datoriķi,kad šamam būs laiks piebraukt,pa to laiku arī šis ieteica kādu padomu te iegūt,tik neminēja,ka te ir arī tādi brālēnveidīgie,khe... nu tātad,slēgšu klāt,manīs,kas būs...

Link to comment
Share on other sites

katrs dara to darbu, kuru prot, un graabaasjanaas gar sev nesaprotamaam lietaam ir idiotisma kalngals.

 

Šeit nu ir jāpiekrīt 100%. Vienīgi tāda neliela piebilde: visbiežāk vienīgi datoristi ir tie, kuri pilnībā pārzin arī visas citas jomas un brīvi komentē, izmantodami katru iespēju :D Piemēram, es - tagad :on_the_quiet:

Autor, atvainojos. Dēļ 'tā, ka teici, ka piespraudi Vodafone, padomāju, ka tas tiešām ir laptops. Neraksturīga situācija ;) Līdz ar to viss manis teiktais nav glužu korekts. Ja varu kaut kādi palīdzēt, nekrautrējies, sūti PZ. Man nav viszinīša sindroms, toties, ja varu palīdzēt, labprāt to daru.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...