Raimonds1 Ierakstīts Maijs 6, 2011 Share Ierakstīts Maijs 6, 2011 Pirms kāda laika tika iemēģināts cept cepeškrāsnī ribiņas ar šķēli gaļas. Garša diezgan būtiski atšķiras no parastas, treknas gaļas, ari liesumā mazāk tauku. Speķa kārtas biezums ribiņu gabalam ap 3-4 mm. Iesaku pamēģināt un salīdzināt. Vidējais laucinieks gan varētu viebties par šādu produktu, jo dažiem gabaliem plānā speķa dēļ caur adu redzami asinsvadi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROKS Maijs 6, 2011 Share Maijs 6, 2011 Arsēna dilerijas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Maijs 6, 2011 Share Maijs 6, 2011 Es kaut kā nesapratu, ar ko jāsalīdzina, ar citu reizi cepeškrāsnī ceptu ribiņu ar gaļas šķēli? O_o Ja dikti gribās liesumu, var ēst sēnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilx- Maijs 6, 2011 Share Maijs 6, 2011 Īsti vīri ēd jēlu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Maijs 6, 2011 Share Maijs 6, 2011 ēst sēnes Autors jau to dara Būs kādi mēri jāievieš 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilx- Maijs 6, 2011 Share Maijs 6, 2011 Klasiskais risinājums: Topiks slēgc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts