Jump to content

Liesa cūkgaļa.


Raimonds1
 Share

Recommended Posts

Pirms kāda laika tika iemēģināts cept cepeškrāsnī ribiņas ar šķēli gaļas. Garša diezgan būtiski atšķiras no parastas, treknas gaļas, ari liesumā mazāk tauku. Speķa kārtas biezums ribiņu gabalam ap 3-4 mm. Iesaku pamēģināt un salīdzināt.

Vidējais laucinieks gan varētu viebties par šādu produktu, jo dažiem gabaliem plānā speķa dēļ caur adu redzami asinsvadi :)

post-68042-0-46730600-1304667238_thumb.jpg

post-68042-0-72712400-1304667280_thumb.jpg

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Arsēna dilerijas...

Link to comment
Share on other sites

Gestapo

Es kaut kā nesapratu, ar ko jāsalīdzina, ar citu reizi cepeškrāsnī ceptu ribiņu ar gaļas šķēli? O_o

Ja dikti gribās liesumu, var ēst sēnes :D

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

ēst sēnes

 

Autors jau to dara :dornis: Būs kādi mēri jāievieš :nono:

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...