Jump to content

printeris Brother DCP-195C


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Labdien! Vai kāds nevarētu paskaidrot,kā lai tīra drukas galvu,šim printerim .Laikam aizgājusi ciet,jo labi nedrukā,un tīrīšanas variants kas ir printerī iekšā nelīdz.Esmu lasījusi,ka piemēram,tiem printeriem,kam drukas galva ir kopā ar kartridžu(HP,Canon) , to kartridžu vienkārši izņem ārā,un ieliek destilētā ūdenī,kam klāt ir nedaudz ožamais spirts.Un tas palīdzot.Jautājums ir par to,kā lai tiek klāt Brother drukas galvai. Esmu arī to lasījusi,tepat forumos,ka piemēram printerim Epson,kam arī drukas galva ir atsevišķi,kartridžos (atsevišķos) iepilda tīrošo šķidrumu,ieliek printerī un tīra. Jautājums,vai varbūt var arī Brother printera kartridžos iepildot tīrošo šķidrumu,un,ieliekot iekšā,tīrīt drukas galvu. Un otrs jautājums,ja var drukas galvu tīrīt ar destilētu ūdeni,kam klāt ir ožamais spirts,(piemēram HP,Canon),vai tad nevar to pašu

ūdeni iepildīt arī Brother kartridžos,lai tīrītu.Varbūt ir vēl kāds cits variants,kā tīrīt?

Link to comment
Share on other sites

šitas būs jāskrūvē vaļā un tad galva jāņem ārā, un jāskatās kā to tīrīt. bet jāpārbauda vai nav gaiss iekšējā tintes sistēmā (caurulītēs, kas iet no kārtridžiem uz drukas galvu.).

Link to comment
Share on other sites

ziedlapa

Bet vai tad par tām caurulītēm,no kartridžiem uz drukas galvu nav iespējams ievadīt tīrošo šķidrumu,vai nu ar špricīti,vai ar kartridžiem,kas uzpildīti ar tīrošo šķidrumu?

Link to comment
Share on other sites

iespējams ir sapildīt kārtridžus ar tīrošo šķidrumu, bet tad būs jātaisa daudz tīrīšanas cikli, kamēr tas šķidrums aizkačāsies līdz galvai, un pēc tam kad būs tur patusējies, būs jāliek kārtridži ar tinti, un atkal jākačālīdz galvai. vējā izmesta tinte, laiks, un galvas resurss (ja tā ir atdzīvināma). tāpēc labāk izņemt to ārā, un ielikt pamērcēties speciālā šķīdumā un varbūt arī ultraskaņas vanna.

Link to comment
Share on other sites

marispro

Vai brother galvu nevar izņemt ārā? Ja var, tad jaieliek tīrosā škidrumā, ja nē, tad tīrītāju jāiemāna tintes vietā, kā jau iepriekš citi rakstija. Jālasa dokumentācīja par to, vai galva ņemas ārā. Cik saprotu, tad ožamais spirts ir tas pats amonjaks? Tad atšķaidīt varbūt nav vajadzība. Neatšķaidīts būs efektīvāks. Es eksperimentēju ar neatšķaidītu amonjaku (26%), tas šķidina pilnīgi visu. Piem. izopropanols (spirts) knapi šķīdina Canon pigmenta (PGBK) tinti - peld visādi krikumi un nešķīst, bet pārējās CLI-8 tintes tīri labi šķīdina (krikumi nepeld, bet tinte nosēžas un spirts nostājas virspusē, ja sakrata, tad sajaucas). Jāņem vērā, ka strādājot ar amonjaku, jaizmanto profesionālā gāzmaska un pēc tam daudz jādzer piens:)

 

Vienmer jāpārbauda arī kārtridži, gandriz izjaucu visu galvu, bet izradijas, ka kārtidžs, kas vēl nebija tukšs, bija vainīgs. Ieliku citu, un galva strādāja kaa jauna. ja ari kārtridžs vizuali izskatijās pustukšs un mitrs, tas tomēr nepadeva tinti tā, kā vajadzēja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...