Jump to content

Budžeta printeris ~50 ls


neo49
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Izpalīdzu radiniekam ar krāsu printera iegādi, taču tajos daudz īpaši nesaprotu.

 

Meklēju cenā ap 50 Ls, tā lai tintes kārtridžu cenas nebūtu astronomiskas un neiztukšotos jau pēc pāris lapām.

Printēti pārsvarā tiks tikai dokumenti utml.

 

Var būt arī saprātīgs kombains.

Pagaidām esmu noskatījis šādus:

 

Canon PIXMA MP550

http://tehnoshop.lv/?c=705&id=177324

 

Tad vēl vienkārši printeri:

http://www.dateks.lv/salidzinat?ids=38117,48279

 

Un Daudzfunkcionāli:

http://www.dateks.lv/salidzinat?ids=45340,47149,48211,48481,48370,48779,36644

 

Esmu mazliet apmulsis - kādam ir atsauksmes kaut par dažiem no šiem exemplāriem - Kāda PRINT kvalitāte, kartridžu cenas, ilgspējība?

Link to comment
Share on other sites

Ko tur daudz funktierēt-ja ir alternatīvie katridži par saprātīgu cenu, tad pērkams, ja tik orģinālie, tad būs naturāls naudas pumpis ražotājam. Trešais variants ir pildīt pašam, bet tas ne katram (gan printerim gan lietotājam). Meklē salidzini.lv katridžu cenas un sapratīsi kas ir kas. Protams ar alternatīvajiem ir risks piebeigt printera galvu, bet... parasti ja printeris iztur tīs alternatīvos un tad tik nobeidzās, ir jau atpelnijis to, ka nav pirkti orģinālie. Dažam labam printerim visi orģinālie katridži , jauni, kopsumma dārgāk kā jauns printeris. Nu tad jau lētāk nopirkt jaunu printeri nevis jaunus katridžus . Nu piemēram pieci krāsu katridži Canonam tā ap 40 Ls, bet jauns printeris arī ap 40 Ls.

Link to comment
Share on other sites

Drukaletak

oxygen---- ja neesi labi informēts par un ap printeriem tad lūdzu neizsakies tik kļūdaini... respektīvi izsakot pieņēmumus..

Link to comment
Share on other sites

Drukaletak, nesapratu kur pieņemumi? Ka katridži ORĢINĀLIE sanāk printera cenā (kurā arī ir orģinālie katridži) ... Sen zināma patiesība ka printeru ražotājiem galvenais ir panākt lai klients nopērk printerīti-peļna nāks vēlāk kad ''laimīgais'' īpašniesks iztukšos katridžus kas nāk līdzi printerim. Atceros laimīgo paziņu kura bija nopirkusi viekalā Canon printerīti pa 29Ls. Uh kur bija priecīga par pirkumu... un kā izstiepās seja kad vajadzēja pirkt tos katridžus kopā ar galvām pa , laikam , 14 ls gabalā gan melnajam gan krāsainajam :spiteful: Vidējais statiskais lietotājs lielākoties pirks orģinālos katridžus un nauda nāks. Bet neorģinālie.... nu ja pērk vārtrūmē , tad arī piebeigs printeri pēc vienas reizes, bet ja pārbaudītos kantoros vai pats pildi NORMĀLU tinti, tad tintenieki ir lēti un labi printeri (kuriem galva nav kopā ar krāsu katridžu, jo kam galva kopā , tie pārāk nemīl atkārtotu uzpildi). Var arī nest uz kantoriem kas pilda. Tomēr sanāks dārgāk nekā pildīt pašam, bet ja negrib/nevar pats tad der. Tik jāuzmanās no škībiem kantoriem, kuri pilda dievs zin kādu suslu un neievēro nekādu kārtību.

Link to comment
Share on other sites

interesanti, kurš oxygen izteikums bija kļūdains ? varbūt Drukaletak dod garantiju uz saviem produktiem un kompensē klientiem nokautās galvas ?

Link to comment
Share on other sites

Pašam mājas lietošanā stāv Canon MP160 nu jau kādus gadus 5 laikam. Kārtridži CL40(50) CL41(51) veikalā nav lēti, jo klāt ir printēšanas galva. Pildu pats, jo nav nekas mega sarežģits. Melnai tintei jauns kātridžs + 3(4) uzpildes, krāsainajai jauns + 2(3) uzpildes. Galvenais neaizkaltēt galvas un neizdrukāt pilnīgi sausu kārtridžu. Kvalitāte mājas apstākļiem laba. Varu tikai piebilst, ka, pērkot jaunu tintenieku, rūpnīcas kārtridži ļoti ātri beigsies un būs jāpērk (jāpilda) jauni. Tākā apgalvojums par jauna printera līdzvērtīgu cenu kārtridžu komplektam nebūs īsti korekts.

Link to comment
Share on other sites

Gribu arī padalīties pieredzē.Bija man lēts printeris AIO HP-2180 (tagat ir jaunāki modeļi).Cena tā ap 30 Ls.Printeris labs,pats pildīju,bet 2-3 reizes un tad viss.Kartridži ar visām galvām kopā pagalam.Un tad tiešām izdevīgāk pirkt jaunu printeri,kuram atkal savukārt 2-3 reizes pildīt .Tagat iegādājos brother AIO printeri,un bēdu nezinu.Esmu pildījis kartridžus jau reizes 8,un viss kārtībā.Šim kartridži ir atsevišķi.Un pildīt ļoti viegli,un nekādu čipu nav .

Link to comment
Share on other sites

Drukaletak

oxygen--- nepiekritu Jusu pirmajam teiktajam... kad--- Ko tur daudz funktierēt-ja ir alternatīvie katridži par saprātīgu cenu, tad pērkams, ja tik orģinālie, tad būs naturāls naudas pumpis ražotājam

alternativie kartidzi ir jebkuram tintes printerim, bet tas nenozime ka viņu uzreiz var pirkt... (otrajā postā esi ļoti labi paskaidrojis)

un----- tas ka jauni kartidzi maksa vairak neka jauns printeris- jaa taa varētu teikt BET pusei no printeriem tie kārtridži kas nāk līdzi ir ar ievērojami mazāk tinti nekā ko pēc tam nopērk veikalā, tapēc pienemsim canon mp250.. maksa 30ls... jauns kartidzu komplekts 30ls BET viņos ir vairāk tinte nekā tie kas bija iekšā... kaut gan šādus modeļus (ko esi loti labi izskaidrojis otraja posta) kam kartidzs kopa ar galvu vispar neatzistu...

p.s nekā personīga...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...