Biezais Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Sveiki, Man bija problēma ar Macbook pro mid-2010 pārinstalēšanu, jo veikalos pārdodamajā pēdējā retail versijā (10.6.3) nebija jauno procesoru atbalsta, līdz ar to nevarēju iebūtot instalāciju. Tad nu pēc ilgas meklēšanas un 9$ iztērēšanas, lai varētu ātrāk novilkt failus dabuju recovery diska image, no kura man arī izdevās iebūtot instalāciju. Priekš tiem, kam vajag pārinstalēt jauno macbook pro (mid-2010) ar i3, i5, i7 procesoriem šeit būs recovery diska image no oriģinālā macbook pro ar i7 proci. http://thepiratebay.org/torrent/5875557/MacBook_Pro_15__mid_2010_i7 Edited October 10, 2010 by Biezais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJWoX Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 un ko saka iDeal cilveki ja tu viņiem aiznes savu ābolu, nepalīdz, sūta dillēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nettwerk Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Sveiki, Vajag palīdzību novilkt macbook pro i7 recovery failus nekur citur nevar tos dabūt. Snow Leopard retail neder, jo tā ir 10.6.3 versija bez "i" proču atbalsta. Ja kāds atrod torrentu ar pilnu failu lūdzu iepostojiet. http://indexdownload...ks-377099.html/ Esmu novilcis: 3 un 4 arhīvu. Varam pēc tam apaminīties ar novilktajiem failiem caur torrentiem. Kad dabūšu visu arhīvu notekti iepostošu. Ko tu piipee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biezais Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 (edited) Ko tu piipee? Kādā ziņā? Ja tew ir kādas citas idejas, kur dabūt tos diskus, tad padalies. Edited October 7, 2010 by Biezais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Kad tu pērc Mac, tad jau kastē iekšā ir DVD, tajos ir viss nepieciešamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smii Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) 10.6 retail ir jāder. pa 20 latiem aizbraukšu un sainstalēšu tev viņu. Edited October 7, 2010 by Smii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biezais Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 (edited) BEZJĒDZĪGS CITĀTS Labi, ar nosacijumu, ja tu aplauzīsies tu man maksāsi 20Ls. Bet ja nopietni, tad kā jau rakstiju retail pašreiz nopērkamā veikalos versija neder. Man pašam ir retail 10.6.3 versija. un ko saka iDeal cilveki ja tu viņiem aiznes savu ābolu, nepalīdz, sūta dillēs. Pazvaniju uz iDeal, gluži dillēs nesūta, bet palīdzēt nevar. Ieteica variantu, lai es meklēju kādu kam ir tāds pats macbook pro. Edited October 7, 2010 by Žaks Kustō Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smii Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Uzzvani BCCS un Capital. Interesanti, kur un par cik ieguvi jaunu kompi bez diskiem No ārējā diska provēji būtot? Vēl var provēt pārmest darbojošos sistēmu no cita intel macbook un paskatīties kas notiek... Kādreiz G3-niekiem tā OSX varēja uzdabūt virsū. Edited October 7, 2010 by Smii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Cik palasījos intervebā, tad tev vajadzēs 10.6.3 Snow Leo instalācijas DVD, tam vajadzētu būt derīgam. Meklē pats kur iegūt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biezais Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Uzzvani BCCS un Capital. Interesanti, kur un par cik ieguvi jaunu kompi bez diskiem No ārējā diska provēji būtot? Vēl var provēt pārmest darbojošos sistēmu no cita intel macbook un paskatīties kas notiek... Kādreiz G3-niekiem tā OSX varēja uzdabūt virsū. Protams, ka no ārējā provēju. Problēma ir instalācijā. To pašu apstiprina arī apple oficiālais forums. Pārmest sistēmu no cita macbooka būs pēdējais risinājums. Pašlaik jau esmu pusi no tiem failiem novilcis. Cik palasījos intervebā, tad tev vajadzēs 10.6.3 Snow Leo instalācijas DVD, tam vajadzētu būt derīgam. Meklē pats kur iegūt. Tew tā otra acs ir tur kur gaisma nekad neiespīd? Skaidrā latviešu valodā rakstiju, ka 10.6.3 neder. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJWoX Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 nu nez šodien biju iegājis tajā ideal veikalā kas ir vecrīga un tjipa uzdevos par tevi . viņi teica lai tik atnesot savu ābolu un visu sadarīs un vēl kafiju iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biezais Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Pēc ilgas vilkšnas beidzot dabuju recovery. Uzinstalēju un viss darbojas. Ja kādam vajag tad šeit būs recovery disks priekš jaunajiem macbook pro. http://thepiratebay.org/torrent/5875557/MacBook_Pro_15__mid_2010_i7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Vabūt šodienas maka nelietotājiem vari iepostēt, kas Tev bija par problēmu, kā pie tās nonāci un kā atrisināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts