Jump to content

Biedra Raskins (arī WsW) izdarības!


edw
 Share

Recommended Posts

Bet par ko atdot 15 Ls, ja viņš pat nav vainīgs pie tā? Pats cirvis instalēja Windows no palaistas sistēmas un bļauj, ka nepiedāvā formatēt, kāds tur vēl 15 LS maksāt, tāds būtu ar koku jānoslāna.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • edw

    29

  • (...)

    17

  • Wallaby

    10

  • WsW

    12

Top Posters In This Topic

Dīvaini vispār. Vai tiešām cilvēks pēc 30 nesaprot, ka pats ir vainīgs? Ko prasīja to dabūja, viss ir kārtībā. Vēl šitādas muļķīgas pretenzijas saprastu, ja būtu jauns gurķis, bet te... :S

 

Ir normāli cilvēki un ir vienkārši "latvietis vidējais", kuri arī bija trekno gadu kredītū ķēŗēji un tagad ir lielāko valdības lamātāji. Skumji.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nosūtīju viņam pāris likumus, lai apzinās savas tiesības.

Mazs citāts

 

 

 

Civillikums. CETURTĀ DAĻA. Saistību tiesības

 

TRĪSPADSMITĀ NODAĻA

Prasījumi no atsavinājuma līgumiem

 

PIRMĀ APAKŠNODAĻA

Pirkuma līgums

1. Līguma jēdziens un līdzēju personiskā spēja

2002. Pirkums ir līgums, ar ko viena puse apsola otrai par norunātas naudas summas samaksu atdot zināmu lietu vai tiesību.

2003. Pārdot var katrs, kam ir tiesība pārdodamo priekšmetu brīvi atsavināt; bet pirkt var katrs, kam likums neaizliedz to iegūt.

2004. Pirkuma līgums uzskatāms par noslēgtu, kad abas puses vienojušās par pirkuma priekšmetu un maksu.

 

 

3. Pirkuma maksa

2012. Pirkuma maksa jānoteic naudā.

Ja pirkuma maksa noteikta nevis naudā, bet citās lietās, tad līgums nav pirkums, bet maiņa.

 

 

II. Tiesiskās attiecības no pirkuma līguma

1. Vispārīgi noteikumi

 

2023. Pēc pirkuma noslēgšanas, kaut arī pirktā lieta vēl nebūtu nodota, visu risku par nejaušu gadījumu, ja sakarā ar to lieta iet bojā vai bojājas, nes pircējs.

2024. Iepriekšējā (2023.) panta noteikums neattiecas uz sekojošiem gadījumiem:

 

1) kad pirkuma priekšmets nav individuāli noteikts un tikai to nododot dabū noteiktību, tad līdz nodošanai risku nes pārdevējs;

 

3) kad pirkums noslēgts ar atliekošu nosacījumu, tad risks par lietas bojā eju pāriet uz pircēju tikai šim nosacījumam iestājoties, bet risku par bojājumu viņš nes no tā laika, kad pirkums noslēgts, kaut arī nosacījuma iznākums vēl nebūtu zināms;

 

5) kad lieta pirkta ar nosacījumu papriekš to pārbaudīt vai apskatīt, tad līdz pircēja paziņojumam, ka viņš ar mieru to pieņemt, visu risku nes pārdevējs;

 

6) kad pārdevējs noteikti uzņēmies risku, nenosakot termiņu, tad risks pāriet uz pircēju tikai no lietas nodošanas laika.

 

Labots - edw
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Tas dīvainis uzvedās tā, kā tu viņam būtu parādā par trim nullēm vairāk, nu teiksim, kādus 15 stabus...

Bet tu viņam neesi parādā 15 stabus, pat ne tos 15Ls, jo izdarīji to, ko tev lūdza un par viņa šķībo roku darbībām jau pēc tava padarītā tu neatbildi un nevari atbildēt. Tapēc ieteiktu atslābt un samierināties ar tēzi, ka cilvēku stulbums ir bezgalīgs.

Link to comment
Share on other sites

Par ko man tagad būtu jāmaksā?

 

Ko es zinu varbūt neesmu pirmais, ar kuru šis tā izrīkojas, varbūt viņam tāds dzīves veids!

 

:) Tu tā ka mazs bērns, forumā gūsti morālu atbalstu, bet viss tavs teiktais liecina par to ka, tu nezini ko darīt un neesi pārliecināts par sevi, iespējams ka arī par savu taisnību. Tev tik iesaka, pasūti viņu, atskaldīt viņu vajadzētu, tikai neko konkrētu neiesaka, visi iesaka rīkoties droši, tāpēc ka pašus tas neskar!

 

Un tu man neiestāstīsi ka tā nav! :)

  • Patīk 3
  • Slikti! 8
Link to comment
Share on other sites

Bastjens

.. nezini ko darīt un neesi pārliecināts..

 

Nu bet loģiski. Saskarties ar iracionālu rīcību (šai gadījumā biedra Raskins izdarības) var būt apmulsinoši. =) Es arī brīnos, ka tā uzvedas >30 gadīgs cilvēks. Viņam no abiem varoņiem vajadzēja būt tam saprātīgākajam, bet laikam ir otrādi.

Labots - Bastjens
Link to comment
Share on other sites

Nu bet loģiski. Saskarties ar iracionālu rīcību (šai gadījumā biedra Raskins izdarības) var būt apmulsinoši. =) Es arī brīnos, ka tā uzvedas >30 gadīgs cilvēks. Viņam no abiem varoņiem vajadzēja būt tam saprātīgākajam, bet laikam ir otrādi.

 

Ne es rezdēju, ne es zinu kā edw izmainīja datorā BIOS, tā pat kā neviens cits(!), viss ko te saka edw ir ne ar ko neapstiprināti, tukši vārdi. Un kā tad uzvedas Raskins, nostādi tu sevi viņa vietā, pie tevis atnāk izmainīt iestatījumus, bet tu nevari datoru sainstalēt, protams es zvanu vai rakstu meistaram, viņš nenāk (nevarēja atnākt), a man pie kājas(!), dators man vajadzīgs šodien nevis pēc trim dienām, protams es saucu citu meistaru. Nu un kā vainas dēļ tika vēlreiz saukts meistars?!!

 

 

 

P.S.

Tās ir manas domas un es negribu neko nevienam ieteikt.

Labots - WsW
  • Patīk 1
  • Slikti! 22
Link to comment
Share on other sites

Bastjens

Nu vispār jau:

 

1) nevis "pie tevis atnāk", bet tu pats uzaicini un cilvēks izdara to, ko tu esi prasījis;

 

2) kāds vispār edw sakars ar tiem 15 latiem? nekāds

 

3) pat ja edw būtu kaut ko ne tā izdarījis un pat ja mēs pieņemtu, ka edw ir parādā tos 15 latus (kas nav taisnība), tad kurš normāls cilvēks kaut kādu 15 latu dēļ draud bezmaz vai ar bandītiem, tā vietā lai normāli visu sarunātu?

 

P.S. Es tev mīnusus, ja kas, neliku; nepatīk, ka mīnusus liek par viedokļiem (pašam gan arī gadās sagrēkot). =)

Labots - Bastjens
  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

WsW, ieteiktu palasīt topiku, kur tika prasīta palīdzība:

 

ja ieliksiet defultā BIOSu un nomainīsiet CPU : 5.Ls.. PUNKTS!!!!

 

Cilvēks prasa ielikt biosu defaultā un nomainīt procesoru. Neredzu, ka būtu prasīts sainstalēt Windows vai vēl kaut ko. Pie tam to, ka kompis pēc tam gāja, izriet no uzbrauciena teksta - "nebija iespējams uzinstalēt Windows pa virsu." Tātad nevis vispār palaist mašīnīti, bet nevarēja kaut ko sadarīt programmatoriski. Tās ir divas dažādas lietas.

 

WsW, ja tu neredzi pretrunas, tad vai nu esi atpalicis, vai pats Raskins, kurš vienkārši ietiepīgi negrib salikt kopā bildi un ir škrobe par iztērēto naudu.

Link to comment
Share on other sites

vienkārši es izeju no tā, ko jau esmu teicis,

 

".. Es savā laikā arī esmu saucis uz mājām meistarus, bet neviens nav aizgājis neparādot kas un kā ir izmainīts, galu galā tu pats saprati ka nāc pie cilvēka kurš ar datoriem ir uz JŪS! .."

Labots - Grisha
neciteejam ieprieksheejos postus.
  • Slikti! 9
Link to comment
Share on other sites

Pieņemsim, bet tā ir tikai un vienīgi ētikas problēma. Izdarīt savu darbu un aiziet varbūt nav pilnīgi korekti, bet tas ir normāli. Papildus infa maksā papildus naudu.

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Brīnumi joptvaju... Pieaudzis cilvēks, kurš neapzinās savas kļūdas un ārdās 15 latu dēļ.

WsW - kas tu tāds vispāŗ esi, kā tu vari aizstāvēt šo "neapmierināto klientu"? Tak tika izdarīts tas, ko prasīja. Šitie piemēri ar autoservisiem u.tml... Dators taču gāja pēc BIOS uzstādījumu atjaunošanas. A nahrenam pakalpojumu sniedzējam ir jāinteresējas, kāpēc cilvēks grib to vai to - tas nereti var aizvainot klientus. Ķip - vai jūs esat pārliecināts, ka to gribat utt? Nu i nafig, cilvēks paprasīja to un to, cilvēks izdarīja. Un tas, ko cilvēks gribēja, principā nav kaitīgs un neatstāj negatīvas sekas uz apkalpojamo tehniku - es šajā situācijā neredzu iemeslu cilvēku par kaut ko brīdināt. Nafig viņam ir jālauž galva par klienta spējām un zināšanām. Tur pat nav ko runāt. BIOS uzstādījumus atjaunot nemāk, CPU uzstādīt nemāk, bet uzstādīt OS gan prot.

Šajā situācijā klienta rīcība ir muļķīga un bezkaunīga. Negribas ticēt, ka tā ir kaut kāda muļķīga krāpšanas shēma - BIOS settingu nomešana tak ir tik vienkārša, pēc klienta rakstiem, nebrīnītos, ja viņš to pats arī prastu...

 

Ja seko kaut kādi draudi - ziņo policijai. Teroristi hrenovie atradušies, draugiem.lv fotogrāfijas utt. - smiekli nāk. Un tas viss 15ls dēļ? Biznesmeņi hrenovie?

 

edw - a tu viņam to visu pastāstīji, ka tās ir viņa problēmas utt., ka tu izdarīji to, ko viņš prasīja? Ko viņš atbildēja? Vai es palaidu garām kaut ko?

Labots - Fotomeistars
Link to comment
Share on other sites

Vvsakot - ož pēc izspiedīga dzīvesveida. Tu man ne to, es tev... ... .. Un gan jau ka atrodas arī kāds - labi labi, samaksāšu, liec man mieru...

 

Interesanti būtu, ja lūgtum novāktos piemēram es, Gestapo, NC, Zivs, BOFH, utt... Aizbraukt pie jamā ciemos... :spiteful:

 

Bez fiziskas iespaidošanas, tik ielikt smadzeni vietā ar brutālu format C:/ :whistle3:

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Nu uztaisa foto medības nr.Pizģec @ Mežciems. Varu izlīdzēt ar transportu - ša ienāksies 7 vietīgs busiņš. :mrgreen:

 

Bet, ja godīgi, man tagad smiekli nāk - 15 latu dēļ iet kādam draudēt raut galvu nost vai ko (no klienta puses) - tas tak ir vienkārši smieklīgi.

Labots - Fotomeistars
Link to comment
Share on other sites

Verneris

Ja tev draud... galvenais saglabaa visus sms, veestules utt! Tagad arii par draudiem no mentiem var atrauties.

 

 

Paari 30 gadiem un taa uztraucas par 15Ls... "LJOTI" nopietns cilveeks :D

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Es bez polša klātbūtnes nekur nebraucu!

Link to comment
Share on other sites

Naudu degvielai un polšam pēc tam apmaksās Raskins. Jeb mēs viņa bildi atradīsim draugos un tad viņš būs parādā vairs ne MUMS... :crazy:

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister
Interesanti būtu, ja lūgtum novāktos piemēram ... NC, Zivs

Māc dziļas šaubas , vai viņi abi būtu ar mieru braukt kopā .

Link to comment
Share on other sites

Sky_High

Sociālā psiholoģija māca, ka cilvēki kļūdas izdara grupās, un šī tēma to apstiprina. Viens sāka un pārejie kauc līdzi. Zinot tikai vienas puses stāstu, secinājumus nedrīkst izdarīt, jo nekas nav viennozīmīgi. Šeit kaut kas tiek uzdots par esošu bez nekādiem pierādījumiem. Es nesaku, ka vajag iedziļināties, jo man vispār vienalga, ne jau mani aizskar, un tieši iesaistītie noteikti paši tiks galā, bet aiz cieņas pret citiem un sevi iesaku dažiem paklusēt un padomāt, pirms atkal ko rakstīt.

 

Cheers ;)

Labots - Sky_High
  • Patīk 3
  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

Māc dziļas šaubas , vai viņi abi būtu ar mieru braukt kopā .

NC pa ceļam zivi jau būs 3x nomušījis kamēr aizbrauks līdz raskinam :on_the_quiet2:

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Ja par braukšanu domājat nopietni, tad riskējat uzrauties uz vēl lielākām nepatikšanām. Ja cilvēks var radīt problēmas citiem ne no kā, tad ar tādu jābūt ļoti uzmanīgam. Kur ir garantija, ka Raskins nemetās jums virsū un neizprovocē kautiņu. Pēc tam būsiet spiesti pierādīt, ka neesat nodarbojušies ar draudiem grupā.

Link to comment
Share on other sites

Tak jokojos par tādu braukšanu - tas bija spama līmenī, lai uzturētu jautrību :rolleyes::pardon:

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Brīnumi joptvaju... Pieaudzis cilvēks, kurš neapzinās savas kļūdas un ārdās 15 latu dēļ.

WsW - kas tu tāds vispāŗ esi, kā tu vari aizstāvēt šo "neapmierināto klientu"? Tak tika izdarīts tas, ko prasīja. Šitie piemēri ar autoservisiem u.tml... Dators taču gāja pēc BIOS uzstādījumu atjaunošanas. A nahrenam pakalpojumu sniedzējam ir jāinteresējas, kāpēc cilvēks grib to vai to - tas nereti var aizvainot klientus. Ķip - vai jūs esat pārliecināts, ka to gribat utt? Nu i nafig, cilvēks paprasīja to un to, cilvēks izdarīja. Un tas, ko cilvēks gribēja, principā nav kaitīgs un neatstāj negatīvas sekas uz apkalpojamo tehniku - es šajā situācijā neredzu iemeslu cilvēku par kaut ko brīdināt. Nafig viņam ir jālauž galva par klienta spējām un zināšanām. Tur pat nav ko runāt. BIOS uzstādījumus atjaunot nemāk, CPU uzstādīt nemāk, bet uzstādīt OS gan prot.

Šajā situācijā klienta rīcība ir muļķīga un bezkaunīga. Negribas ticēt, ka tā ir kaut kāda muļķīga krāpšanas shēma - BIOS settingu nomešana tak ir tik vienkārša, pēc klienta rakstiem, nebrīnītos, ja viņš to pats arī prastu...

 

Ja seko kaut kādi draudi - ziņo policijai. Teroristi hrenovie atradušies, draugiem.lv fotogrāfijas utt. - smiekli nāk. Un tas viss 15ls dēļ? Biznesmeņi hrenovie?

 

edw - a tu viņam to visu pastāstīji, ka tās ir viņa problēmas utt., ka tu izdarīji to, ko viņš prasīja? Ko viņš atbildēja? Vai es palaidu garām kaut ko?

 

Nežēlīgi uzjautrina šitais trillers, edw izsaka savas emocijas un pieņēmumus un visi dzied līdzi, tā it kā zin visas detaļas, it kā paši ir bijuši klāt un redzējuši kā tas notika. Viss kas rakstīts šeit un iepriekšējā topikā, tās ir tukšas emocijas. Kā teiktu mans fāters: "90% teiktais uz lietu neattiecas!".

Labs piemērs ir teiktais par licencēto vai nelicencēto OS - cilvēkam prāts un saprašana par likumiem ir bērnudārza līmenī! :)

  • Slikti! 7
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

WsW, ja tu neredzi pretrunas, tad vai nu esi atpalicis, vai pats Raskins, kurš vienkārši ietiepīgi negrib salikt kopā bildi un ir škrobe par iztērēto naudu.

 

 

Spriežot pēc IP - desmitniekā! WsW ir tas pats Raskins!

 

Pievienots krīnšots! Brīdinu - paliels palags sanāca!

 

Labots - Žaks Kustō
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ko tagad :keep_order:

gribētos redēt ko par to saka pats WsW jeb Raskins :jester: Kauns nav?

Labots - marixxx
Link to comment
Share on other sites

Hameleonu rotaļas neturpinā sLTV1, bet turpinas boot.lv forumā icon_mrgreen.gif

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Verneris

WsW jebshu Raskin! Tas tavs saliidzinaajums ar to srevisu ir TIESHAAM garaam.

Tu cilveekaam paluudzi izdariit konkreetu lietu, vinjsh to izdarija, sanjeema naudu un viss... ja buutu teici, sataisi visu, lai straadaa... cits bazars!

Sanaak, ka servisaa tu meistaram neviss pasaki, lai sataisa visu mashiinu, lai taa brauc, bet gan lai nomaina vienu konkreetu detalju un pieskruuvee... VISSS!!!

 

Kaa saku ES!! Idiots maksaa 10000X

Labots - Verneris
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nē, nu cirks gatavais. Ja šitādu sviestu (dubultaccounti, verbālā ateja) dzītu padsmitgadīgs skolasbērns, tad es vēl saprastu - ar vienu kāju jau baigais gailis, bet otra vēl smilškastē. Bet ja šā stāsta varonim p...raskinam ir jau ap 30, tad man vienkārši naff ko teikt...

 

Un vēl brīnās, ka krīze Latvijā. Kā nu nebūs, ja šādi indivīdi te mājo... :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Spriežot pēc IP - desmitniekā! WsW ir tas pats Raskins!

 

Pievienots krīnšots! Brīdinu - paliels palags sanāca!

 

 

:D Es esmu gar zemi :D ! Atsūti man screenus ar manu un Rasina IP . :D It kā ārā vēl nemaz nav tik karsts . :D

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Hmm, ja jau ir pierādāms, ka IP tā pati, tātad personības dubultošanās, un ir arī pieejami gan šīs personas posti te, gan absolūti nepamatotās draudu vēstules - domāju, ir iemesls problēmu risināt citās instancēs - apzināta provocēšana ar vēlāku šantžu izspiešanas nolūkos ir skaidri saskatāma.

P.S.

Patiesībā apkrāpts ir edw - ierašanās pie klienta + procesora nomaiņa - Ls 15 patiesībā būtu par maz, kur nu vēl Ls 5.

Savukārt ielikt divus ķekšus BIOSā, personai, kura grib instalēt OS, ir jāprot aizvērtām acīm un ir 5 santīmu vērta darbība.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Un ko tu gribēji pasacīt? Ka divu īpatņu IP adrešu sakritība ir tikai nejaušība? Vispār, ja papēta foruma noteikumus, tad dubult- un vairāk-kontu taisīšana nav atļauta. Bans uz IP tā kā prasītos...

Link to comment
Share on other sites

Pierādāms ir tad, ja atkārtojas IP "trepītē". Nu, tas ir, no viena IP raksta WsW-Raskins-Wsw vai Raskins-Wsw-Raskins. ja vispirms tikai viens, bet pēc tam tikai otrs, tad sorry - ar varbūtību 0,00001 tomēr ir iespējama sakritība.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ņemot vērā, ka Raskins konts ir dabūjis suspendu (vai pat banu, slinkums pētīt), tad tur nu nekāda trepe nesanāks un nevar sanākt!!!

Link to comment
Share on other sites

Nu tad:

a) vajag atļaut izteikties Raskinam;

b) vajag apskatīt precīzu WsW IP adresi pirms 7. augusta, Tad Raskina adresi un tad WsW vakardienas IP adresi.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nu tad tā, te būs lietotājvārdi un postu datumi (sākot ar senāko) no vienas un tās pašas IP, kur parādās trepe:

 

WsW | 29 July 2010 - 13:55

Raskins | 01 August 2010 - 14:09

WsW | 02 August 2010 - 23:07

Raskins | 05 August 2010 - 22:30

WsW | 09 August 2010 - 18:22

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...