Jump to content

Spoogilkameru salidzināšana


Kolipoki
 Share

Recommended Posts

Es iesaku ņemt Nikon, jo jaunāks modelis, un manai acij liekas, ka iznākums arī labāks ;)

Link to comment
Share on other sites

Es gan ieteiktu mazliet piekrāt un ņemt Canon EOS 550D. Nenožēlosi. Canon jebkurā gadījumā izdevīgāks - lielāka stiklu izvēle par patīkamākām cenām, ja gadās problēmas - labs serviss tepat Latvijā. Ar 550D varēsi arī nopietnus HD video filmēt.

Salīdzinot vispār - Canon un Nikon ir līdzvērtīgas firmas, kuras ik pa laikam apsteidz viena otru ar kādu jaunu modeli, un abas ir pamatīgi priekšā visiem pārējiem.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

No kurienes rāvi, ka Canon ar Nikon ir krietni priekšā pārējām firmām? Sony un Pentax ir labi aparāti. Ja kas, tad Pentax ir labs price/performance! Ir jau arī tādas firmas kā Mamiya, Leica, Sigma, bet tās neķidāsim!

Gribu vēl teikt, ka 550D ir divas reizes dārgāks kā 1000D!!! Un Kit objektīvs tā pat nav tas labākais, tāpēc agri vai vēlu būs jāpērk kaut kas klāt, kas atkal cenu paceļ!

 

Autoram iesaku palasīties pa Cameralabs lapeli un arī kārtīgi papētīt http://www.dpreview.com/ !!!

 

Pieminēšu vēl to, ka 1000D ar firmware upgreidu (tiesa gan neoficiālo, tādēļ garantija kaput) iespējams iegūt video uzņemšanas funkciju bez Video vada pie datora ;)

Labots - Gufiys
Link to comment
Share on other sites

Pirms 2mēnešiem bija tāda pati izvēle starp šiem abiem, rokot tālāk uzradās arī sony variants, konkrēti a330, galā paņēmu 330 alfu, un nenožēloju jo pirku draudzenei, rokās perfekti ieguļ, pirku arī dēļ tā, ka nevajadzēja video režīmu jo ir sony Full HD videokamera un arī tādēļ, ka stikli priekš alfas pieejami vairāki no bračkas, līdzarto iespējas ureiz lielākas kā ar standarta kitu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...