Jump to content

PIXMA iP4700


Irsis
 Share

Recommended Posts

Pašlaik lietoju mājās melnbalto lāzerprinteri, bet reizēm vajag izdrukāt kādu foto, kādu krāsainu bildi. Veikalā noskatīju Canon PIXMA iP4700. Var apdrukāt arī CD/DVD. Cena arī it kā sakarīga. Kādas atsauksmes par šo krāmu? Vai sanāk kaut cik sakarīga bilde- foto?

Labots - Irsis
Link to comment
Share on other sites

vienā topikā jau izrunāts, ka ja nav bieži jādrukā, tad salonā tomēr ir izdevīgāk to darīt. labāka kvalitāte un cena arī okey.

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Darbā tādu izmantojam. Nevarētu teikt, ka viņš ir slikts - aviobiļetes printēt var, bet ne fotogrāfijas vai interneta bildes kā tādas ...

 

Viduvējam lietotājam, kam tikai teksti vajadzīgi vai skenēšana - droši vien varētu saukt par visnotaļ normālu/ekonomisku [uzpildes izmaksas, alternatīvās kartridžas] variantu.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Ja vajag drukāt fotogrāfijas - ņem foto vai sublimācijas printeri. Ja jādrukā daudz melnbalto doku, tad lāzernieks ir labākais variants.

Labas bildes, t.sk A4, jau vairākus gadus drukāju ar Canon IP4200 - monitors, printeri kalibrēti, lietoju pareizos krāsu profilus un tikai oriģinālos tinti un papīru. Salīdzinot ar laba fotolaba bildēm (kurā arī pats "tieku pie kloķiem"), printera izdruka ir nedaudz sliktāka, bet "parastie mirstīgie" to atškirību neredz, arī ja rāda uz ko jāskatās. Ja daudz jādrukā - tad fotolabā bildes sanāks lētākas.

Laikam jau šis 4700 modelis ir tālākā 4200 modeļa attīstība? Ja jā, tad diez vai būs sliktāks par manējo...

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

Par fotogrāfijām

 

Man mājās ir nu jau ~5 gadus jauns canon IP1600, kura rādītāji gan jau nav labāki par topikā pieminētais. tam līdzi nāca dažas loksnītes oriģināla Canon glose fotopapīra. Kvalitātei nebija ne vainas. Printera foto kvalitāti tomēr jāvērtē lietojot oriģinālo tinti un fotopapīru.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par padomiem. Melnbaltais lāzerprinteris man jau mājās ir. Kā jau rakstīju, ka tikai pa retam vajag izdrukāt kādu foto, kad slinkums skriet uz darbnīcu. Pārsvarā lai krāsainu ko izprintētu. Un kā lasīju, ar šo var apdrukāt arī CD/DVD diskus. Nezinu gan cik forši tas sanāk. Un cik nopratu, ka šis printeris, kuram katra krāsa savā katridžā, ekonomiskāks.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...