Jump to content

Stipro skrējiens 2010


Takeoff
 Share

Recommended Posts

Tā kā rīt gaidāmas ekstrēmas sacensības, domāju ka daži bootieši rīt būs mazliet kājas pavingrināt. Info šeit. Pats arī piedalos. Liekas visai interesantas sacensības, vismaz kaut kas savādāks. Ja kāds no Salaspils piedalās, tad varu paņemt vietu pietiek.

Labots - Takeoff
Link to comment
Share on other sites

Tā, jau varētu - bet es ir pa vecu, slinku un smagu :D :D

Link to comment
Share on other sites

bail kaut ko apsaldēt tādā pasākumā. pavasarī pa slapjumiem un bez tūlītējas pirts, kad ārā vēl kreklā nevar staigāt - nu paldies. pagulēju jau nedēļu mājās ar klepu i bez visiem slapjumiem. vasarā pie +30 var visādas izvirtības ;>

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau tas ir Stipro skrējiens, agri pavasarī. Bet skrienot paliek silti, izņemot pie finiša būs jāpamērcējas aukstā ūdenī. To var pat izlaist un nelekt iekšā.

Link to comment
Share on other sites

Takeoff: gygy, invalīds neesmu - dažus kilometrus nebija problēma noskriet arī pie -15*C. Tagadējā temperatūra skriešanai ir medusmaize salīdzinājumā ar to. No skriešanas vēl ne1 pazīstams nav saaukstējies :D Bet pietiek man pastaigāt slapjām drēbēm ārpus pludmales, un tūlīt nāk virsū kaut kas astmatisks.

 

vārdu sakot - nomīzu jau pirmoreiz to programmu ieraugot dēļ tā ūdens, jo nekad neesmu speciāli mērcējies, izņemot vasaru ;D Pastāsti pēc tam, kā gāja, kā tautai patika, cik uzdrošinājās iebrist slapjumā :grin:

Labots - tt2t
Link to comment
Share on other sites

Pats pēdējā laikā regulāri skrienu. nekādas vainas. saaukstējies neesmu, kakls nesāp.

Vajag pareizi elpot un viss būs oki, nevis cik varu iegrābt gaisa ar pilnībā atvērtu muti tik arī iegrābšu.

 

Labrāt piedalītos, bet darbs .. :(

Parasti šādos pasākumos ir forša atmosfēra un publika.

Link to comment
Share on other sites

Dalībnieku būs daudz, es startēju individuālajā klasē un tur pagaidām ir ap 530 dalībnieku.

Link to comment
Share on other sites

Kaut kakls sāp un veselība vēl nav tik dzelžaina kā tas ir rudenī, bet baigi sagribējās. Bet cik noprotu šodien jau zinām rezultātus.

Link to comment
Share on other sites

Tātad varu īsumā uzrakstīt kā man gāja. Trase bija diezgan grūta. pēc pirmā noskrietā kilometra jau liels kalns priekšā, tad tik sākās lielais kāpiens augšā. Uz leju tikt visai viegli. Pie pirmajiem nopietniem šķērļiem neliela drūzmēšanās, jo vēl nav izretinājušiem. Pēc smiltīm auksts ūdentiņš, tālāk mazi džungļi kopā ar dubļiem. Neliels pastāvs kāpiens augšā un pa mežmalu varēja kādu krietnu gabalu jozt. Riepu kalns sagādāja grūtības, jo riepas samestas krustām šķērsām pie tam vēl ūdens tajās bija. Pēc riepām trase likās viegla, galvenais bija nezaudēt tempu. 3,5 metrus augstā siena bija interesants sķērslis, augšā tiku ar virves palīdzību, lejā tāpat. Mazs loks un sākās bruģa sakrāmēta piramīda, un tad paprāvs gabaliņš pa mežu. Pa lielu gabalu varēja redzēt ka būs vēl daudz ko skriet, ka ceļš līdz finišam vēl tālu. Pēc tik liela attāluma kājas bija smagas un vēl tas tunelis ar daudzām virvēm, vienā vietā sapinos, tad tālāk vienkārši līdu pa pašu apakšu. Maziņš tunelis un tad garais kāpiens tajā pašā kalnā, tikai šoreiz no citas puses (no tās garākās). Lejā vairs negribējās skriet, bet gan šļūkt ar dibenu, tomēr saņēmos un nešļūcu. šļūcienā pa plēvi lejā atsitu elkoņus, nebija sāpīgi, līdz finišam tikai 20 metri. Un tad tas solītais ūdens līdz krūtīm, likās tik ļoti auksts. Un veiksmīgi līdz finiša līnijai trase pieveikta. Botes slapjas un pilnas ar zemi, devos fiksi uz mašīnu pēc siltām drēbēm. Pati trase bija interesanta man patika. Uz starta bija ap 540 dalībnieku, finišēja 493. Un es tiku 139. vietā. Priekš sākuma domāju ka ļoti pat ok.

 

Labākais tērps vienam skrējējam

post-67892-12710219501_thumb.jpg

Labots - Takeoff
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ceru, ka vasarā būs līdzīgs skrējiens. 100% piedalīšos.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pie mums mežoņciemā katru vasaru notiek šāda rakstura pasākumi jau n gadus un nav dubarā jāsaldējas :spiteful:

 

Apmēram šādi :)

 

3m9zoc1vjwohxfdy2h1u.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...