Jump to content

Nesaprašanās ar Windows 7


kaktush
 Share

Recommended Posts

Sveiki, tātad vakar ļoti smuki ar mazu čakarēšanos uzliku Win7 - uzliku viņu pa virsu Vistai ,jo kompis nebūtoja disku savādāk.

Tā tad štelle sekojoša - viss windows aiziet viss kruta dators lido( tipa ) un tagad uz doto mirkli ar firefoxā atvērtiem 3 tabiem un šeit rakstot - čekoju Task Manager un secinu to ,ka tiek darbināts 31 process un RĀMI ēd nežēlīgi jeb 30% tiek apēsti rakājoties vien te internetā.

 

t9io8cfn00545a8r55hb.png

 

Principā man tas liekas pārāk daudz ,vai arī tā tām tam ir jābūt?

 

Labi tā tad pēc windows instalācijas steidzos aši grūst iekšā video kartes driverus ,kas nāca līdz - palaižu ,lai darbojās - aiziet līdz pusei ,bet tālāk arī neiet - mēģināju vilkt arī no nvidia mājas lapas. Driveri jau man principā laimam ir ja jau vakar varēju jau iemēģināt Colin M - Dirt2. Kā arī directX es novilku no linka ,kas bija manā iepriekšējā postā dots no viena no rakstītājiem. Respektīvi novilku visus kopā 9/10/11. Vis jau būtu okey tikai, es galīgi nesaprotu kur ,lai es atslēdzu Vsync?! Lai Cs'aa varētu priecāties par saviem million fps. Man neizdodas uziet Video kartes opcijas jeb ,ja uz XP varēja vienkārši uzreiz right click ---> nvidia panelis un ,tad jau tur talāk visu sariktēt vai arī vienkārši caur right click ---> properties blablabla ,tad šeit gluži vienkārši to nav

6y0l57swr4wdnhc0d14.jpg

 

Tiem ,kas nezin manu sistēmas konfigurāciju ,tad tā būtu sekojoša: Intel Core Duo E6500 2.93 Ghz, 2GB RĀMis, Video GeForce GTS 250 512MB, Windows 7 pēdējā 7600 versija ,ja nemaldos un atrodos uz 64 bitiem.

 

EDITED - Tā ir jābūt ,ka task managerī pie servisiem man viņu ir pilna D?!

Labots - kaktush
Link to comment
Share on other sites

Nu pirmkārt, izlabo topika nosaukumu/aprakstu. Otrkārt, ir pilnīgi normāli, kad OS pareizi izmanto RAM. Ja RAM būtu aizņemts mazāk, tad OS strādātu lēnāk, jo viss stāvētu swapā/dll_cache'ā.

Par video: nekas cits neatliek, ka instalēt korektus draiverus.

 

Galīgi nesaprotu ,ko jūs tik piekasīgi esat - kādu nosaukumu uzlikt? Šķiet ,ka jums vajag visu tik detalizēti ,ka pat lai aizvēsturiskam mamutam skaidrs par ,ko iet runa. No offence ,bet tas man liekas mazliet dīvaini.

Runājot par tēmu - nezinu XP man nerija tik daudz rāmi ( nejau šitam kompim ,bet gan manam 512 rama apveltītajam laptopam un 1GB rāmja apveltītajam vecajam stacionārajam ) un gāja arī viss čiki piki. Te man ir jauni dzelži un manā skatījumā vajadzētu visam tik maz patērēt kompja resursus ,ka aiz laimes varētu pielikt bikses.

 

Par draiveriem - pareizos draiverus?! Tikai frikazoids var paņemt nepareizos driverus - paņemu 200 sērijas draiverus kuri ir domāti Win 7 ( tipa nepareizie ?! ) Es gan tā nedomāju.

 

Jebkurā gadījumā paldies par atbildi un ziedoto laiku.

Labots - kaktush
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...