Jump to content

Nobruka viss pa kārtai..


alfinsh
 Share

Recommended Posts

Tātad kā jau noprotat windows 7. Taisīju to dzelžu vērtējumu , līdz izmeta paziņojumu par erroru , ka nevar turpināt pārbaudīt. nu ok taisam restartu , jo pakārās. kompi restartēju blabāc mens logs , un errors ka disks bojāts ( respektīvi OS noārdījies, un parāvis līdzi visus diskus cik vien man viņu bija ( šajā gadījumā 3). un bonusā nosvila klaviatūra ..tā teikt pilnīgi viss nostiepās. nodomāju kāds dzelzis pie vainas, vai ari baroklis strāvu pa daudz iedevis , un klava nocepās. pieliku 2 barokli same shit. tas ir vesels tatad. ramus ar pa vienam pārbaudīju visi veseli. videoar vesela, .. Noformatēju visus 3 hdd , pierubīju jaunu klaviatūru , uzliku pa jaunu win 7 . viss iet,.. Bet moka zinkāre kā dēļ 1 errora var nobrucināt 3 diskus , nodedzināt klavu .. Ja tas ko izsaka vakar kādas 7x elektrība noraustījās, kāda avārija kkur bija, un protams visas tas 7x pc tak loģiski ka atrubījās , netradicionālajā metodē , ti ( atsledzot vienkārši strāvu ).. padalieties ar zināšanām.

Link to comment
Share on other sites

tiešām dēļ tātas viss varēja gadīties ? tad kādēļ raustīšanas laikā tas nenobruka?

Link to comment
Share on other sites

Atļausos atgādināt ka UPS un PSU ir divaz dažādas lietas.

 

Un, ja šādas avārījas ir biežas, tad tiešām UPS ir risinājums.

 

 

P.S. Kas uz HDD attiecas, tad man gan vairāk liekas, ka MBR bija nobrucis, bet nu nezinot precīzu erroru, tas tikai minējums.

Link to comment
Share on other sites

MBR ? Bet kā redzi pc ir strādājošs , atkal savā ierindā. un pie dzelžu testa iekš win 7 vienkārši izmeta, Cannot continune test . aizgāja restarts . melns logs error DICK Cannot read. kka ta. nekadi BSOD nebija. pirms tam domāju ka plate čupā vai settingus ne tā biosā saliku , uztaisīju CMOS vai kā viņš tur saucas. nelīdzēja , visu disku faili auzās. pieslēdzu diskus pie 2 pc , un repair funkcijā to vien redzēju ka katru failu dzēš labo aizstāj repairo . svarīgāko noseivoju , un clean install . sāpi cenšos uzzināt. ir varbūt kādi tūļi ko man ieteiktu . piemērm

 

1. HDD tests

2. Atmiņas tests

3. un viss pārējais kas nepieciešams.

 

PS . Atšķīru kas ir PSU un kas ir UPS

Labots - alfinsh
Link to comment
Share on other sites

Nu skaidrs ka strādājošs, MBR (Master boot record) nosaka kas, kādā secība un no kurienes stratēsies, formatējot HDD tu to nodzēsi, pārliekot win tu to automātiski pārrakstīji. Domājams ka mierīgi varēji iztikt ar system recovery.

 

Gribu teikt tikai to, ka diski nebija nosviluši. Jautājums - kas tieši Windowsam lika apturēt testēšanas procesu? Un vainīgo attiecīgi arī paarbaudīt uz problēmām.

Link to comment
Share on other sites

tur ta lieta ka neko nevareja izdarit. recovery ar ne . tiko nospiezu startēšanas pogu kompim , tā uzreiz disku errors un viss . vēl pirms Os iebotošanās. diski nebija nodeguši , patlaban griežas kastē, bija noārdīta visa sistēma un viss pārējais disku saturs un līdzi nodedzināja klaviatūru. Tur tā lieta ka es arī nezinu kas lika apturēt testēšanas procesu . . palaidu viņu aizgāju līdz vc nācu atkakaļ , logs izrubīts , un tā vietā rāda , ERROR nevar turpināt testu .

 

Ja jautā kā es noteicu ka disku saturs noārdīts, tad es vienkārši paņēmu visus diskus sabāzu 2 kastē un palaidu uz win 7 . . tad viņš čekoja bojātos diskus , un vienīgais ko es tur redzēju bija

 

delete index 4636 fron blabla

repairing indes 436534 from blabla

Replacing index ghf535 from blabla

un šitādā stilā , ar katru no čekotā indexa.

 

un protams iesakat tūļus lai dzelžus pārbaudītu, ja nu kautkas cits ir bijis pie vainas. ( par ko ļoti šaubos) Parinstelēts OS un griež kā prieks. Pat atkārtoti vairākas reizes veicu index testu vērtējumu uz dzelžiem , nekas tāds neatkārtojās. dūc kā odiņš

Link to comment
Share on other sites

atvēsinies citur sīkpirdi. raudāt ieteicams mammai uz pleca , nevis forumā kur neko gudru pateikt nevari :)

Link to comment
Share on other sites

paturi asprātības pie sevis :)

 

No tehnikas saprotu pietiekami , tev laikam kristāla bumba ir noputējusi , un nepareizi izzīlēji .

 

1. zinu , un ar to man pietiek .

2. Nav iespējas pieslēgt UPS.

3. Palasi tēmas aukstāk , un tad uzdod glupus jautājumus .

4. ar stulbumu te izceļas tikai tavi liekie posti.

 

P.S . Varu tev ieteikt Psihologu , ja interesē uzraksti , piemeklēšu nummuru.

Man smaids parādīsies sejā, kad būsi suspendots :)

 

P.S.S . Un priekš kam tad forums domāts ? Tikaic priekš "Gudrajiem kā tu , kas ir tehnikas KINGS? " , vai priekš tiem kas saskarās ar problēmu , un normāli to mēģina atrisināt ?

 

Ja nevari atbildēt normāli vienkārši ignorē šo tēmu , un ej trako citur....

 

 

Sāpe atrisināta, vainīga patstāvīga strāvas raustīšanās, kautkādi īssavienojumi mājas kastē bija :)

TL

Labots - alfinsh
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...