zuicis 1 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 (edited) Sveiki... nosaukums izsaka visu, bet tagad drusku sarežģītāk - vasaras laikā ik pa momentam tika iepirkti dažādi kompīši , visos saliku win7 testa versijas, ķip, līdz parādīsies pārdošanā keji un t.t. ... nu tagad ir iepirku kejus., izskatās, ka šamejos tik vienkārši nevar pārmest no testa ultima versijas uz premium versiju, pārinstalēt visus nav vēlmes, ko ieteiktu darī? +D, cerēju, ka microshit būs parūpējies par vienkāršu pāriešanu no rc versijas uz gatavo nevajag piesieties pie kļūdām, skatos telūzi un sutinu pintīgos cēsiniekus... ev,es tikai tagad ieraudzīju, ka šamā forumā esmu jau 3 gadus un ir tikai 448 posti ... vai nav nožēlojami? Edited October 30, 2009 by zuicis 1 Quote Link to post Share on other sites
garais 2 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Un Vēl viens jautājums moš galīgi ne pa šo tēmu, bet tomēr saistīts. Ja es varu uzrādīt W2000 licenci (nu to uzlīmi ar hologrammu), vai es varu W7 iegādāties kā atjaunināšanas versiju (krietni lētāk)? Quote Link to post Share on other sites
777hp 0 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Nē, nē. RC var pārinstalēt, bet tikai uz ultimate, jo RC bija tikai viena versija. Quote Link to post Share on other sites
Lapais 49 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 (edited) http://www.howtogeek.com/howto/3075/how-to-upgrade-the-windows-7-rc-to-rtm/varbūt der? Edited October 30, 2009 by Lapais 1 Quote Link to post Share on other sites
Mml 2 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Vajadzētu derēt. Tāds pats variant bija apgreidojot Beta/pre-beta uz RC. Tikai XP un Vista īpašnieki var iegādāties apgreidu uz W7. ja jau aizgāja jautājums par apgreidu, pajautāšu arī - cik lasīju, Vista Home Basic versijai apgreida nav. Kāds var apstiprināt vai atspēkot (vēlams )? Quote Link to post Share on other sites
Eudoxus 3 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Es atkal lasīju, ka uz Win 7 var apgreidoties no jebkuras Vista vai XP versijas. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts