Jump to content

16mm projektors


Kubiksovs
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Taisos pārdzīt vecās 16mm filmas uz cipariem, viss jau it kā būtu, tik problēma ar man piederošo projektoru, čakarējas un netin filmu kā vajag.

 

Tāpēc vēlos zināt:

Vai kādam nav ejošs 16mm filmu projektors kuru būtu ar mieru aizdot uz kādu nedēļu, vai arī pārdot par saprātīgu summu?

Vai varbūt zināt kam ir vai arī kādu kantori kur varētu dabūt? Vai varbūt kāds specs, kas mācētu noregulēt manējo projektoru?

Link to comment
Share on other sites

Un kā tu domā ar projektora palīdzību pārdzīt filmu uz ciparu? filmēt no ekrāna ar amatieru kameru? Nevajag jau aizmirst ka arī amatieru projektors nenodrošina to labāko bildi. Rezultāts būs šausmīgs - nav jēgas tērēt laiku.... (Ja netici - nokačā kādu filmas screener, kura filmēta no ekrāna kinoteātrī......)

 

Vienīgais variants ir ar speciālu aparatūru skanēt filmu pa kadram + speciāla apstrādē (un skanēšana infrasarkanajā spektrā lai novāktu putekļus un sīkus defektus automātiskajā režīmā - ar rokām pa kadram apstrādāt elles darbs...) Iespējams ka kinostudijā ir vajadzīgā aparatūra. Tomēr lēts tas process nebūs nekādā gadījumā.....

Link to comment
Share on other sites

Kubiksovs

Kamera nav pilnīga amatieru, un iefilmēto materiālu apstrādāšu. Tā kā rezultāts nav šausmīgs, tīri skatāms. Viennozīmīgi labāks par "stāv skapī un nevar noskatīties" vai "nav naudas lai iedotu uztaisīt holivudas kvalitātes video kurā es mazs ēdu putriņu"

Link to comment
Share on other sites

mazais-5

Kas par projektoru tev ir? ,,Ukraina,, ,,Raduga,,? Vai uztinējs nedarbojas? Skanēt par kadram,tas ir profu darbs,bet amatieru līmenī to var izdarīt ar filmu transferi, kuru var dabūt Ebay,ā. Un kvalitāte ir oriģināla.Var arī no ekrāna,bet jābūt labiem apstākļiem,lai kvalitāte būtu laba. Ir man projektors ,,Raduga,, bet jāpārbauda,ilgi neesu ķēries klāt. Un 16 mm projektori, ir arī profesionālie. Un kinoteātrī filmētais(zagtais) nekad nebūs labā kvalitātē,jo nav apstākļi

Labots - mazais-5
Link to comment
Share on other sites

Šķiet, Latvijā šāds skaneris nav, vismaz kinostudijā un televīzijās ne. Latvijas TV vēl ir vecā telekino iekārta, ( projektors-TV kamera), kvalitāte, protams, ne kā skanētajam materiālam, bet labāka, ka no ekrāna filmētajam.

Vēl ir tāds Provideo - agrāk bāzējās Zaķusalā (bet neatkarīgs no TV), vai tagad vēl ir - nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...