Jump to content

Canon Pixma MP kuru?


silio
 Share

Recommended Posts

gribu iegādāties multifunkciju printeri Canon Pixma, bet nevaru izskirties starp diviem modeliem - MP260 un MP540. Atskiribas ir protams cena - pirmais 45-50Ls, otrs 58-65Ls, dargakajam ir 1pikolitra pilieni un 5 kartridzi, letakajam 2 kartridzi un 2pikolitri pilieni. Savadak itka nozimigi neatskiras. Gribeju uzzinat varbut kadam ir bijusi darisana ar kadu no siem, vai kads vismaz varetu pateikt vai ir verts maksat 15Ls vairak par otro variantu ar 5 kartridziem ? Printeris tiks izmantots maajas vajadzibam drukajot dokumentus nevairak ka 200lpp menesi + dazas bildes. Paldies!!

Link to comment
Share on other sites

Ja tev vajag tikai printeri, tad kāpēc jāņem multifunkcionāla ierīce? (nez vai citas vēl var nopirkt).

Ņem vien lētāko.

Link to comment
Share on other sites

neņem šitos, kartridzas dārgas, ņem Brotheru, tiem var nopirkt neorģinālas tintītes par saprātīgām cenām.

Pašam ir brozeris un canons,, brozeris rulē, it īpaši wifi, canons rulē tikai ar orģinalajām tintēm, pildod bildes normālas var aizmirst, der tikai tekstiem.

Link to comment
Share on other sites

Mārtiņš

Par minētajiem modeļiem nezinu, bet man ir no šitās sērijas MP610, baigi jau apmierināts esu, kartridži 5 gab, no vāczemes ar sūtīšanu sanāk ~ 27 Ls par komplektu un kur nu vēl iespēja CD/DVD apdrukāt ... :)

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu par MP610. Mājas apstākļiem perfekts variants. Kārtridži vēl oriģinālie. Biju domājis, ka tur nieks vien ir iekšā, bet kopēt, printēt ir sanācis visai daudz- jāmaina vēl nav. Cena ap 100 LVL.

Labots - ando
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, man ar no šitās sērijas - MP600 vēl. Drukā OK, tinte lēta - pildos pats, neoriģinālie kartridži arī pieejami. Bildes kvalitāte ar neoriģinālajiem, nu nezinu, cik man vajag - kvalitāte pilnīgi pietiek, ja nu grib riktīgu foto, tad ar termosublimācijas dampi dragāju laukā - ar tintenieku jebkurā gadījumā nav aršana foto jomā, arī ar oriģinālajiem kartridžiem. Protams - vēl klāt CD/DVD apdruka, un divpusējā druka arī noder - nav jāampelējās ar lapas atkārtotu stūķēšanu iekšā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...