Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   8 biedri, 1 Anonīmi, 55 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ggg97
    • kurtka
    • Racer
    • AndrisBB
    • @rmands
    • kaads
    • Lin
    • spameris
  • Biedru statistika

27286
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• ggg97
      Usiks tomēr uzstiepa. 
    • Racer
      Nu ko negaidīti ātri lielībnieku nolika vietā revanša mačā, 5. raundā.
    • Racer
      Palasi komentārus pie raksta. https://sportacentrs.com/bokss/18072025-usiks_otraja_cina_pret_dubua_lukos_atgrie
    • AndrisBB
      Ir jau bijis tā ka kautkur tālāk aizminies un ūdens beidzas vai ēdamais. Iestājas kautkāds 'bonkings' un atpakaļ ar grūti tikt 😂 Tad nu tas piečuks pudelē kā dieva dāvana 😂   Te jau kautkad senāk bij citā tēmā bezgalīgā diskusija - ar ko vieglāk samaksāt, ar karti vai telefonu? Nezinu, neredzu nekādu atšķirību izvilkt no kabatas maku ar karti vai telefonu. Plus tāpat jau to karti jāņem līdz, ja plāno ko pirkt, kas zin - aizbrauc uz veikalu un telofons izbeidzas. Īsumā - pārāk sliks lai izpētītu, kas tur vispār jādara Darbā arī durvis vieglāk atslēgt ar piekariņu pie atslēgām, nekā meklēt telefonā appu, kas atvslēdz durvis. 
    • ggg97
      iptv nav. linki nedodas. Padies! Labi, vēl meklēšos.  ierakstot pieprasījumu krieviski, kautkas sāk veidoties.
    • Racer
      Viskautkur rāda - iptv servisos, ukraiņu un krievu linkos utt.  
    • kaads
      Lai pilnīgi priekštatu par sevi sagrautu, pasaki vēl la tev kredītkarte folijā ietīta, jo kuram labāk zināt, ja ne tev, cik vienkārši ir nospert pers. datus no jebkā labi, tas joks protams. man arī līdzi ir neaizkaramā naudas summa, mazās naudas vienībās.  jo nekad nevar zināt, kas ienāks prātā pa ceļam - uz kuru nekurzemi pēkšņi uznāks velme mīt. A tā vismaz, kāds vietējais, ja nu pēkšņi kas, lidz civilizācijai nogādās  
    • ggg97
      Kādas idejas? Šoreiz man neizdodas. Ietaupītos 20 pa tiešo noziedotu ukraiņiem. Mans epasts šeit vairs nestrādā, tā, kā nezinu, kā...
    • Jurkins
      Nu tak burtu izlaidu, lai gan šamajā arī parasti meklēju, ko ēst. Gan jau kaut kas tamlīdzīgs, bet, kad atklāju šito, tad ienāca prātā bērnības grāmata "Nezinītis uz Mēness" 🤣.
    • Gestapo
      Nav jēgas atbildēt, jo paša jautājuma uzdošana jau norāda, ka nesapratīsi atbildi.
    • AndrisBB
      Nu un pat ja pieņemtu ka kādam patīk ņemties ar veciem krāmiem, tad kas tur tanī sludinājumā tik izdevīgs? Vecs velo par vecu velo cenu? Saprastu tur pa 10 eiro kāds viņu tirgotu.
    • AndrisBB
      Tu neesi dzirdējis teicienu par kurpnieku?
    • binary
      Jocīgs jums tur tas lidiņš. Parasti cilvēki lidiņā iet paēst, nevis pirkt čupiņas ar "magnētu stienīšiem".   Kaut kāds elektromagnētiskais(?) relejs?
    • 138
      Un vēl programmētājs skaitās!
    • 138
      Tas viss dara savu darbu, dilstošās daļas pieejamas katrā veikalā un lētas (cik maksā 7-8-8 ātrumu ķēdes un kasetes, un cik 11-12 ), pārslēdzēji, ja nav uzstādījuma saglabāt precīzi oriģinālu, arī. Apkopjams un labojams ar vienkāršiem instrumentiem. Man, piemēram, nav hidraulikas apkopes rīku, bet v bremzēm visu var izdarīt ar seškanti. Un arī drošāk slēgt pie stabiem padilušu 90to velo, nekā spīdīgu mūsdienu 29er, vienalga vai 3K vai 500eur aparātu.
    • Jurkins
      Šodien atkal prikols bija. Visparastākais Makitas 18V lādētājs. Un diezgan pajauni aķi. Iespraužu, sāk lādēt (var veņķiku arī dzirdēt), pēc brīža veņķiks apklust un vēl pēc brīža iedegas dzeltenais kopā ar sarkano. Mūsdienās tikai idioti lasa instrukcijas 🤣, parasti cilvēki uzprasa čatiņam, ko nozīmē tas luksofors. Tāda signāla neesot Un tā visi aķi...  Jau taisījos skrūvēt vaļā... paņemu rokā ar visu iesprausto aķi, izslēdzu, ieslēdzu strādā. Pagaidu. Strādā. Nolieku. Pēc brīža tas pats. Un tā 3 reizes🤣... Nesen lidiņā biju iepircis čupiņu ar "magnētu stienīšiem", kur štrumus uzkabināt. Viena daļa vēl gaida, kad šos novietos "darbavietā" un stāv rindiņā uz plaukta. Šiem virsu tas lādētājs. Nezinu, kas par fišku, bet līdzko uzliek uz magnētiem, tā beidz strādāt.🤣
    • 138
      Redzot cik beņķis ir zemu, jādomā, ka braucis mazāka auguma braucējs, un stute ar nolūku uzlikta tā, lai tuvāk stūrei. Pēc grāmatas, protams, nepareizi. Šis tiešām ir. Un tas otrs, kura nosaukums cenzējas, manuprāt, noteikti arī.   Klein zinātāju aprindās ir kulta lieta ar trakām cenām. Es Rīgā esmu tieši vienu Klein redzējis, 2000šo sākuma, kāda kundzīte ripinās, jādomā ka nejauši kādā lietoto bodē ieķērusi.  
    • AndrisBB
      Humora pēc jau var kolekcionēt, bet nu ikdienā braukāt? 3x8 ātrumi? kluču bremzes. Kam tas vajadzīgs? Tad vēl meklēt rezerves daļas visiem tiem retro pārslēdzējiem.
    • AndrisBB
      Es esu par vecu un slinku priekš tā visa. 😂 Vainu kešš vainu karte. (parasti man štrumu pudelē kādi 40 iebāzti, bet laikam kautkādu iemeslu pēc biju izņēmis)
    • nrs
      Tie, kas 90 ajos brauca ar tiem baikiem. Tiem šie patīk. Man arī 1 ais bija 1999. gadā. Esmu youtubē piesekojies vienam anglim. Viņam tur draugi daudz tādi veco mtb minēji. Plus viņam tāds interesants angļu humors runā. https://www.youtube.com/@red_dread  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...