Vienkārši aizliedz izvest vai daļēji izvest, un radīsies pārpalikums, kad piedāvājums ir lielāks par pieprasījumu, šādi var regulēt cenu kā vajag. Ilgtermiņā tas kropļo tirgu, bet ārkārtas situācijā tas ir izmantojams variants.
Pāriet uz Godmaņa krāsniņām kāreiz draud tiem kam ir gāzes apkure, ja gāze vienkārši izbeidzas. Tieši tiem kas laicīgi pārorientējušies uz šķeldu tas nedraud, jo šķelda nevar izbeigties.
nu, bet - lai nepeerk!
tas tachu nav slikti, ja idioti atsijaajaas.
Par nesenumu - 10+ gadi, kaa pieejamas planaaraas ausis.
Redz, ir viena niansiite - vinji ir vieniigie [no taam, ko esmu dzirdeejis/meeriijis], kuru magneeti tieshaam ir relatiivi neredzami. Tu [idejiski, ne konkreeti ANdris] vari nopirkt pachotiigaako Audeze vai Maze (10X daargaakas), piemeeram.un vienkārši dabuut ausu veezi, neatejot ko kases.
Ja godīgi tas Hifiman nosaukums riktīgi piesit kautkādas padjopkas smaku, maz pirktu tīri nosaukuma pēc, lai vai cik viņas tur būtu labas/nelabas.
Būtu kautko jēdzīgu izdomājuši.
es runaaju par tiem [paaris] alja studiju kadriem, kuri te ir nopirkushi 770.
par lielaako dalju - jaa, esmu lasiijis, 30 EUR ir grieZTi, par vinjiem nerunaaju.
Es laikam no tavas parietekmes par HIFIMAN un kjiniskumu austinu razhotaju noteikti kadu laiku nekada cena diapazona neizveleshos. No openback es skatitos cita razhotaja virziena.
Kas te runā par profesionāliem? Lielaākajai daļa ši foruma apmeklētāju arī 150 dārgas jaustiņas jau ir dārgas. Ko tur vispār runāt par 300? Tērēs 1/2 algas uz austiņām?
Tie kas pelna ar to naudu, paši zin ko var un ko nevar nopirkt.
Ja salīdzini, tad vismaz piemeklē līdzīgu kategoriju?
nu jaa, tad jaaklausaas taas labaakaas, par 150
profesionaalji, kuri straadaa studijaa, nevar atrast 150 naudas, lai nopirktu gadiem izmantojamu riiku
es saprotu, ka ar poljiem garlaiciigi seenju fermaa, bet nu faak. Varbuut var kaadus interesantaakus argumentus izdomaat?
Eksports pa lielam uz ES-bet iekšienē, cik atceros , nav nekādas muitas starp valstīm. Un, vai pa lielam , visādi muitas ierobežojumi uz ārpusi, nebija kopīgi ES ?