Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 1 Anonīmi, 112 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Stepselis
    • AndrisBB
    • jema
    • uldise
    • DM101
    • M@R$$
    • ggg97
    • dzincha
    • Aigars
    • Jurkins
    • binary
    • camel
    • Berils
    • dkk
    • Dils
    • jsk
    • Aigus
    • kantoris
    • HIGH-Zen
    • imperial
  • Biedru statistika

26687
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Tajā trakajā kurināmā bumā LG bija saistītie lietotāji, mājsaimniecības. LG monopols, kuru kontrolēja valsts, regulators. Patiesībā tirgus apstākļos kā ir tagad, gāze, siltums tad maksātu vismaz 5x vairāk nekā maksājām. LG tā arī pateica ka gāzes viņiem nav. Ir, bet tā nav viņu. Kas ir saprotami, ka izvedot gāzi kuras cena tirgū ir 300 vai cik tur €/MWh un pārdot vienā rāvienā nevis sīkmaņoties un par cenu 50€/MWh. Reāls piemērs kā rīkojās valsts. Inčukalna PGK caur Conexus kur valstij ir teikšanas tiesības LG gāze tika nobloķēta neļaujot to izvest, steigā tika pieņemts likums par LG obligāto rezervju mājsaimniecībām uzturēšanu. Ar visai reideriskām metodēm valsts piespieda LG valsti nodrošināt ar gāzi. Citādi visa gāze tiktu pārdota par tā brīža kosmiskajām cenām ārpus Latvijas un mums vienkārši nebūtu gāzes ko kurināt. Ziema izrādījās silta un nebija un nebūtu traģēdijas, taču varēja būt. Pie lieliem mīnusiem gāzes patēriņš var būt kosmisks salīdzinot ar ikdienas patēriņu.
    • DM101
      Tu uzvareeji aa, nu tad jautaajumu vairaak nav. vienkārši peec tiem tekstiem ''es studijaa..'' utjpr. likaas, ka tieshaam ir kas vairaak kaa mutes bruukjeetaaji.. p.s. ja kaadam [citam] interesee, tad mans reports par HD600/650, HD800/S un Audeze MM100 ir manaa blogaa. Jaa, LCD X/2, kaadas tur veel - situaacija ir needaudz labaaka, bet probleemas 1:1  
    • INTRASERVERNET
      Es izveletos tos pashus, kaut Sennheiser, Audeze, Abyss.
    • AndrisBB
      Neviens no tiem nav nekāds studiju specs, bet parasts ikdienas pensionārs, kurš kalausās to ko var nopirkt.
    • DM101
      viens bija ogres klauns, otru jau vairs neatceros - skati pats ne forumaa. es tev neesmu sekretaare, piedod.
    • hehe
      Vienkārši aizliedz izvest vai daļēji izvest, un radīsies pārpalikums, kad piedāvājums ir lielāks par pieprasījumu, šādi var regulēt cenu kā vajag. Ilgtermiņā tas kropļo tirgu, bet ārkārtas situācijā tas ir izmantojams variants.   Pāriet uz Godmaņa krāsniņām kāreiz draud tiem kam ir gāzes apkure, ja gāze vienkārši izbeidzas. Tieši tiem kas laicīgi pārorientējušies uz šķeldu tas nedraud, jo šķelda nevar izbeigties.    
    • AndrisBB
      Bet tu jau tā arī nepateici, kuri ir tie studiju speci te, kurus tu centies pārliecināt, ka jāņem 2x dārgākas austiņas, nevis to ko var atļauties.
    • DM101
      nu, bet - lai nepeerk! tas tachu nav slikti, ja idioti atsijaajaas. Par nesenumu - 10+ gadi, kaa pieejamas planaaraas ausis. Redz, ir viena niansiite - vinji ir vieniigie [no taam, ko esmu dzirdeejis/meeriijis], kuru magneeti tieshaam ir relatiivi neredzami. Tu [idejiski, ne konkreeti ANdris] vari nopirkt pachotiigaako Audeze vai Maze (10X daargaakas), piemeeram.un vienkārši dabuut ausu veezi, neatejot ko kases. 
    • AndrisBB
      Nu bet, tas ir nesens ķīniešu brends ar visai dīvainu nosaukumu. Loģiski ka daudzi nepirktu tīri brenda pēc.
    • DM101
      ieliku plusinju postam   vaardu sakot - neperciet HifiMan austinjas!
    • AndrisBB
      Ja godīgi tas Hifiman nosaukums riktīgi piesit kautkādas padjopkas smaku, maz pirktu tīri nosaukuma pēc, lai vai cik viņas tur būtu labas/nelabas. Būtu kautko jēdzīgu izdomājuši.
    • DM101
      YES kaapeec taa? nav pachotiigs brands? nu, kaa iPhone, kas parakstaa? chomi nenoveertees? Un kuraa virzienaa tad tu skatiisies?
    • AndrisBB
      Kuri tad ir tie studiju kadri te ar 770?
    • DM101
      es runaaju par tiem [paaris] alja studiju kadriem, kuri te ir nopirkushi 770. par lielaako dalju - jaa, esmu lasiijis, 30 EUR ir grieZTi, par vinjiem nerunaaju.
    • AndrisBB
    • INTRASERVERNET
      Es laikam no tavas parietekmes par HIFIMAN un kjiniskumu austinu razhotaju noteikti kadu laiku nekada cena diapazona neizveleshos. No openback es skatitos cita razhotaja virziena.
    • AndrisBB
      Kas te runā par profesionāliem? Lielaākajai daļa ši foruma apmeklētāju arī 150 dārgas jaustiņas jau ir dārgas. Ko tur vispār runāt par 300? Tērēs 1/2 algas uz austiņām? Tie kas pelna ar to naudu, paši zin ko var un ko nevar nopirkt.   Ja salīdzini, tad vismaz piemeklē līdzīgu kategoriju?
    • DM101
      nu jaa, tad jaaklausaas taas labaakaas, par 150 profesionaalji, kuri straadaa studijaa, nevar atrast 150 naudas, lai nopirktu gadiem izmantojamu riiku es saprotu, ka ar poljiem garlaiciigi seenju fermaa, bet nu faak. Varbuut var kaadus interesantaakus argumentus izdomaat?  
    • AndrisBB
      Nu un tās DT 770 pa 150. Pilnīgi dažādas cenu kategorijas.  
    • DM101
      jebatj, alni. shobriid XS var nopirkt par 300 naudaam. Tev tieshaam vajag iesmirdeet KATRAA vietaa?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...