Jump to content

Tele2 darbības rādītāji


VIL
 Share

Recommended Posts

"Tele2" peļņa pērn - Ls 40,6 miljoni

 

 

Rīga, 16.okt., LETA. Viens no vadošajiem Latvijas mobilo telekomunikāciju operatoriem SIA "Tele2" pērn strādājis ar 40 634 552 latu peļņu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija.

 

2006.gadā "Tele2" peļņa bija 33 667 880 lati.

 

"Tele2" apgrozījums pērn sasniedzis 122 879 893 latus, salīdzinot ar 108 992 421 latu 2006.gadā.

 

Savukārt SIA "Tele2 Holdings" peļņa pērn samazinājusies divas reizes - līdz 34 688 541 latam. 2006.gadā "Tele2 Holdings" bija pelnošākais Latvijas uzņēmums ar 68 688 559 latu peļņu.

 

SIA "Tele2 Holdings" pieder mobilo sakaru operators "Tele2".

 

Kā ziņots, tīkla attīstībā "Tele2" pagājušajā gadā ieguldīja 9,7 miljonus latu, kas bija par 26,7% vairāk nekā gadu iepriekš, kad tīkla attīstībā tika ieguldīti 7,7 miljoni latu.

 

"Tele2" ir mobilo sakaru operators, kas savu darbību sāka 1997.gadā kā "Baltkom GSM".

 

2000.gada oktobrī to nopirka Zviedrijas uzņēmums "Tele2 AB", nedaudz vēlāk mainot uzņēmuma vārdu.

 

Latvijā "Tele2" pakalpojumus lieto vairāk nekā 1,1 miljons klientu.

 

Biznesa ideju žurnāla "Kapitāls", IBS "Prudentia" un Rīgas Fondu biržas 2007.gada pētījumā "101 vērtīgākais Latvijas uzņēmums" "Tele2" ar uzņēmuma vērtību 370,19 miljoni latu ierindojas 7.vietā.

 

LETA

 

16.10.2008

 

Avots: http://www.nozare.lv/nozares/telecom/item/...B1208392EE125D/

Link to comment
Share on other sites

gribētu zināt par ko mēs maxājam.... par visu laiku nekvalitatīvāko tīklu! besī šitasi kantoris! nebūtu piesaistīts vēl uz kadiem 10 mēnēsiem ar līgumu sen jau butu labākso medību laukos!

Link to comment
Share on other sites

gribētu zināt par ko mēs maxājam.... par visu laiku nekvalitatīvāko tīklu! besī šitasi kantoris! nebūtu piesaistīts vēl uz kadiem 10 mēnēsiem ar līgumu sen jau butu labākso medību laukos!

Varbūt tev tā ir, man gan normāli sakari ir. Man vēl ir bites karte, ar to man gan sliktāki sakari ir. Es piemēram zinu, par ko es maksāju TELE2.

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, LMT it kā skaitās nez cik tur dārgāks par Tele2, bet peļņa LMT tikai par aptuveni 20 miljoniem lielāka...

Link to comment
Share on other sites

besī šitasi kantoris! nebūtu piesaistīts vēl uz kadiem 10 mēnēsiem ar līgumu sen jau butu labākso medību laukos!

 

Kas liedz lauzt līgumu ātrāk. Sods vismaz agrāk nebij nemaz tik liels .

Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

zona vietaam Rīgā zūd, dažreiz network busy, runājot pazūd ... draņķisms tas T2 ...

Link to comment
Share on other sites

Manā krajā no sākuma lmt bija labākais, tagad lmt ir mazliet sūdīgāks nekā tele2. Bite paliek pašā apakšā.

Link to comment
Share on other sites

mnjaa.. es ar piefikseeju ka LMT peljnja kudi lielaaka. Manas domas - valsts iestaades ;) Tikliidz T2 piedaliisies valsts uznjeemumu tenderos tur buus jautri pasaakumi ;)

Un vispaar... ja es nejaucu ...VIL labo ja taa nav, tad LMT pashlaik nu jau ir 2. vietaa aiz T2 klientu skaita zinjaa, kaa arii proporcija ir mainijusies un vairaak cilveeku iet prom nekaa naak klaat?

 

Cik es saprotu, tad shobriid klienti vairaak intereseejas par izmaksaam nevis ziimola prestizho skaneejumu?

 

Es arii jau aptuveni 8 meeneshi kaa lietoju T2 Briivais 14 un ne reizi neesmu paarrunaajis tos 14Ls. Lai gan nesekoju liidzi nemaz kam kad ar ko cik ilgi runaaju. Un man tas patiik :)

Link to comment
Share on other sites

Principā šobrīd ir tā, ka Bite "grābj" no visiem jauniešus, Tele2 palielina pieslēgumu skaitu (tai skaitā arī biznesa), bet zaudē prepaidu, bet LMT zaudē visos segmentos, atskaitot Valsts, kur tam ir monopols.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Man ir zelta zivtina jau daudzus gadus un esmu apmierinaats cenas fantastiski zemas un ar sakariem probleemu nav bijis.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man ir zelta zivtina jau daudzus gadus un esmu apmierinaats cenas fantastiski zemas un ar sakariem probleemu nav bijis.

Cik mēnesī notērē?

Link to comment
Share on other sites

VIL labo ja taa nav, tad LMT pashlaik nu jau ir 2. vietaa aiz T2 klientu skaita zinjaa, kaa arii proporcija ir mainijusies un vairaak cilveeku iet prom nekaa naak klaat?

Tele2 apgalvo, ka esot lielākais sarunu tīkls, bet to nav iespējams pārbaudīt. Pat mājas lapā nav publicēts pieslēgumu skaits.

 

Par promiešanu: pēdējos gados ļaudis izvēlas izmantot vairākas SIM kartes, tādēļ aizgājis numurs nenozīmē aizgājušu cilvēku un otrādi. Patiesību rāda tikai un vienīgi lati.

Link to comment
Share on other sites

tak beidz to savy kantori aizstāvēt, to jau visi zin, ka tas dārgākais-7sant sms, kuram vēl operatoram tā ir? 17 sant zvaniem savā tīklā, atkal, kuram tā ir? pats lietoju šobrīd LMT jo ir tie 6 mēneši bež abonentmaksas, kā paies 6 mēneši, tā ar prieku tīšos prom.

Link to comment
Share on other sites

zivij 27 santīmi, bet cilvēki laimīgi - dzīve spoža zvīļojas (nejaukt ar zvīņojas).

 

to jau visi zin, ka tas dārgākais

pilnīgs bulš*ts

 

Tu tiešām domā, ka cilvēki par sarunām maksās miljoniem latu, ja to pašu sviestmaizi blakus tīklā varēs iegādāties par sviestmaizi? LMT cenu politika ir pat ļoti konkurētspējīga, par ko liecina izmisīgie teles pīkstieni par konkursiem un nespēju tajos uzvarēt?

Link to comment
Share on other sites

Vil daudzi paliks LMT jo nezina ka var pāriet uz citu operātoru saglabājot numurus, bez tam daudzi kantoru vadītāji nezina ka LMT biznesa klientu tarifs ir dārgāks nekā T2 Brīvais 14 un uzskata ka bezmaksas sarunas sava starpā(starp darbiniekiem) ir tikai LMT, bez tam daudzi LR valsts iestāžu konkrsi tiek rīkoti tā lai uzvar tikai LMT, jo cena nav noteicošais faktors, LMT lielā mērā turās uz to ka daudzi cilvēki domā ka LMT ir labākais operātors, kaut gan tehniski tā vairs nav.

Link to comment
Share on other sites

interesants aspekts - principa jebkuram klientam kam ir kadi 50+ pieslegumi jebkush no operatoriem piedava sava starpa runat par brivu un maksat vienigi abo un sarunas uz citiem numuriem.

Kapaec tad valsts iestades visiem shiem tukstosiem telefonu nespej uztaisit vienkarshu principu - darbiniekam tiek segta abonesana un sarunas sava starp zvani uz majam, draugiem, zelta drudzi no savas kabatas.

 

nebutu ne jastridas kam letak kam dargak, jo ta vai ta valstij butu jamaksa tik abonesana + dazi santimi par katru numuru. bet parejo segtu numura lietotaji.

Link to comment
Share on other sites

LMT piedāvā web risinājumus īsziņu izsūtīšanai masveidā. Maksa par pakalpojumu būs iekļauta rēķinā kā telekomunikāciju pakalpojumi. Tavs grāmatvedis pat neredzēs atšķirību.

Link to comment
Share on other sites

Man ir Viasats un zinot to ka tas ir tas pats kantoris nemaz neriskēju uz TELE2 iet :)

Kopīga šiem diviem kantoriem ir tikai mātesvalsts...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Tele2 cer panākt vairāk valsts iepirkumus mobilo sakaru pakalpojumiem

 

 

Mobilo sakaru operatora Tele2 vadība nākamgad atkārtoti tiksies ar satiksmes ministru Aināru Šleseru, lai pārrunātu iespējas valsts pārvaldes sektorā vairāk organizēt iepirkumus par mobilo sakaru pakalpojumiem, tādējādi ietaupot līdzekļus no valsts budžeta.

 

«Mēs tikāmies ar A.Šleseru. Viņš uzklausīja mūs un saprata esošo situāciju, norādot, ka viņam ir nepieciešams laiks, lai izvērtētu visas nianses. Pagaidām gan vēl nav noteikts datums, kad tikšanās notiks, bet tas varētu būt nākamā gada pirmajā ceturksnī vai otrā ceturkšņa sākumā,» Db atklāja Tele2 valdes priekšsēdētājs Petras Kirdeika.

 

Tele2 valdes priekšsēdētājs pastāstīja, ka operatora vadība šogad ir tikusies arī ar Valsts Kontroles vadītāju Ingūnu Sudrabu un Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāju Andreju Tiknusu.

 

I.Sudraba bija saprotoša kādēļ operators ir uzrunājis valsts pārvaldes sektoru, sacīja P.Kirdeika, vēršot uzmanību, ka A.Tiknuss tikšanās laikā ar Tele2 vadību, bija pretēji noskaņots.

 

«Tikšanās ar A.Tiknusu nebija diez ko patīkama, jo viņš skaidri nodemonstrēja to, ka kompānija, kura investē Latvijā un kura veic vienus no lielākajiem kapitālieguldījumiem valstī, var nesaņemt nekādu uzmanību. Mūsu tikšanās ilga 15 minūtes, kuru laikā A.Tiknusa kungs parādīja savu, valsts pārstāvja, attieksmi, kas radīja pārliecību, ka Latvija negrib, lai valstī investē. Es uzskatu, ka tāda attieksme Latvijai nepalīdzēs,» teica P.Kirdeika.

 

Tele2 valdes priekšsēdētājs uzskata, ka valsts apzinās un saprot esošo problēmu, bet līdz šim nekāda aktīva darbība no valsts puses situācijas uzlabošanai nav bijusi.

 

«Es tiešām ceru, ka turpinoties Tele2 aktīvai rīcībai, sekos reakcija arī no valsts pārvaldes struktūras un valsts pārvaldes sektorā nauda par mobilajām sarunām tiks ietaupīta.Mēs esam aprēķinājuši, ka valsts pārvaldes sektors uz mobilo sakaru pakalpojumiem varētu ietaupīt pat 4 milj. Ls gadā» cerību pauda P.Kirdeika.

 

Db jau rakstīja (10.10.08.), ka Tele2 ir aprēķinājis, ka Latvijas valsts pārvalde, izsludinot vairāk iepirkumus par mobilo sakaru pakalpojumiem, varētu ietaupīt vairāk nekā 4 milj. Ls. Operators savus aprēķinus ir iesniedzis valdībai, un vēstule, kas bija adresēta premjeram Ivaram Godmanim, tika pārsūtīta nozares atbildīgajam ministram - Aināram Šleseram.

 

Ņemot vērā Bites stratēģiju tā varētu solīt ietaupīt 6 mln., tik pārklājums nedaudz jāuzlabo, lai konkursos piedalītos.

Avots: db.lv

 

Un vēl viens Tele PR raksts. Interesanta piezīme par kaimiņvalsti, vai tiešām tur nepietaavaa supsiteetos telephonus?

 

"Tele2": grūtības maksāt rēķinus rodas biznesa klientiem

 

Privātpersonas maksājumus veic tikpat regulāri un bez kavējumiem kā agrāk, taču attiecībā uz biznesa klientiem ir jūtams, ka sākas grūtības ar rēķinu maksāšanu līgumā paredzētajā termiņā, pirmdien publicētā intervijā Latvijas Avīzē saka SIA Tele2 valdes priekšsēdētājs Petrs Kirdeika. Līdzīga situācija esot arī Lietuvā un Igaunijā.

 

Viņš arī uzskata, ka Latvijā cenas privātpersonām par mobilo sakaru pakalpojumiem ir zemākas nekā citos tirgos, tās svārstās no 11 līdz 14 latiem mēnesī. "Uz pārējo pakalpojumu cenu fona šī summa tiešām ir neliela, un šī iemesla dēļ cilvēkiem līdz šim nav bijis grūtību norēķināties," spriež P.Kirdeika. Pēc viņa domām, latvieši ir ļoti godīgi cilvēki un maksā par pakalpojumiem, kurus izmanto. Uzņēmums arī aicina klientus, ja rodas naudas grūtības, ziņot par tām un meklēt risinājumu kopā.

 

Neraugoties uz lejupslīdi ekonomikā, Tele2 plāno ieguldīt Latvijā iespējami daudz naudas. Uzņēmums tic, ka Latvijai vajag tā investīcijas. P.Kirdeika gan atturas lietot vārdu "krīze", ekonomikā notiekošo dēvējot par "lejusplīdi" vai "korekciju". "Būs jālabo lietas, kas bija ačgārnas jau pašā sākumā. Ticu, ka šī korekcija palīdzēs tiem cilvēkiem, kas strādā patiešām čakli."

 

Runājot par nākamo gadu, Tele2 vadītājs prognozē, ka nākamgad operatori mazāk subsidēs tālruņus un konkurēs ar tarifiem. Patlaban visi trīs mobilo sakaru operatori var pelnīt tāpēc, ka subsidē mobilo tālruņu pirkšanu, taču, piemēram, Igaunijā mobilo tālruņu subsidēšana tikpat kā nenotiek. P.Kirdeika paredz, ka nākamajā gadā tāpat notiks arī Latvijā. Tas savukārt nozīmē, ka telekomunikāciju uzņēmumi varēs konkurēt ar tarifiem. Viņaprāt, nākamajā gadā tarifi varētu kristies nedaudz, tāpēc ka ir paaugstināti nodokļi un investīcijas turpināsies.

 

Avots. diena.lv

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
(labots)
Mobilo sakaru operators SIA Tele2 pagājušajā gadā [2008.g.] strādāja ar apgrozījumu 130 miljonu apmērā, kas ir par 5,9% vairāk nekā iepriekšējā gadā, bet uzņēmuma EBITDA jeb peļņa pirms procentu likmju maksas, nodokļiem, nolietojuma atskaites un amortizācijas bija 48 miljoni, ir par 14,6% mazāk nekā iepriekšējā gadā, otrdien informēja uzņēmums.

 

Pērn uzņēmums veicis lielākās investīcijas sakaru tīkla attīstībā Tele2 vēsturē. Tās sasniedza 15 miljonus latu.

 

Kā norāda uzņēmums, 2008.gads Tele2 bijis dinamiskas attīstības gads. Operatora klientu skaits 2008.gada beigās pārsniedza 1,1 miljonu, tirgus daļa, pēc paša uzņēmuma aprēķiniem, ir puse no mobilo sakaru pakalpojumu lietotāju skaita Latvijā.

 

Pērn Tele2 turpināja 3.paaudzes mobilo telekomunikāciju pakalpojumu tīkla attīstīšanu un modernizēšanu, uzstādot Nokia Siemens 3G bāzes stacijas. 2008.gadā kopumā uzstādītas 217 bāzes stacijas.

 

Avots: http://www.diena.lv/lat/business/hotnews/t...n-ls-48-miljoni

 

 

Pagājušais gads mobilo sakaru operatoriem bijis sarežģīts – neraugoties uz apgrozījuma pieaugumu, peļņa bijusi mazāka nekā 2007. gadā, toties patērētāji bijuši ieguvēji.

 

Par to, ka mobilo sakaru pakalpojumi kļūst lētāki, šaubu nav. Lai gan Tele2 apgrozījums pērn sasniedza 130 miljonus latu, kas ir par 5,9% vairāk nekā 2007. gadā, uzņēmuma peļņa pirms nodokļiem, amortizācijas un citiem atskaitījumiem sarukusi par 14,6%. Šis rādītājs 2008. gadā bijis 48 miljoni, bet 2007. gadā – 56 miljoni latu.

 

Avots: http://www.nozare.lv/nozares/telecom/item/...4091DEE078CD5E/

Labots - VIL
Pievienots otrs citāts
Link to comment
Share on other sites

Touareg

Luudzu, sakiet kaa tad tam TELE2 biznesa planam ir, 3sant/min TELE2 tiiklaa un 3.6sant/min uz visiem paareejiem un kaadi tur tarifu plaani, kaa arii kaadas saistiibas ir nopeerkot TELE2 subsideeto taalruni?

Link to comment
Share on other sites

Varonis
pilnīgs bulš*ts

Tu tiešām domā, ka cilvēki par sarunām maksās miljoniem latu, ja to pašu sviestmaizi blakus tīklā varēs iegādāties par sviestmaizi? LMT cenu politika ir pat ļoti konkurētspējīga, par ko liecina izmisīgie teles pīkstieni par konkursiem un nespēju tajos uzvarēt?

 

cilvēki maksā miljoniem latu - un ir jau samaksājuši - par nekustamā īpašuma uzpūstajām cenām, par neefektīvu veselības aprūpi, par simts un vienu muļkību cilvēki ir gatavi izmest naudu dēļ nezināšanas, vai slinkuma rēķināt. pūlis, tauta, 90% cilvēku, masa - nav gudri, un viņu rīcība nav ņemama vērā kā piemērs pareizai un optimālai rīcībai :)

ir tādas atšķirīgas lietas kā kvantitāte un kvalitāte - līdz šim ir pierādījies, ka kvalitāte ir kvantitatīvi niecīga, bet kvantitāte nemēdz būt kvalitatīva.

nu tas tā, niezēja nagi pastrīdēties:)

Link to comment
Share on other sites

cilvēki maksā miljoniem latu - un ir jau samaksājuši - par nekustamā īpašuma uzpūstajām cenām

NĪ ir īpašs gadījums: blakus nebija lētas alternatīvas. Lēta iespēja bija tuvu laikā, bet cilvēkiem nebija prasmju novērtēt laika dimensiju.

Link to comment
Share on other sites

Bites dati ir Bites topikā, bet LMT oficiālie dati vēl nav publiskoti.

Kad pēdējie parādīsies, saliksim excelī kopā par pēdējiem 2-3 gadiem.

Link to comment
Share on other sites

nu nezinu VIL

saki cik gribi, bet Bite lētāka

Pats biju LMT kantorī, bet kamēr piedāvā lētāku variantu, man vajag to lētāko.

Piemērs

Piezvani man! Maksāju 4.70 (precīzi neatceros, bet bija 3.līmenis)

30 min un 15 sms for free

***Mēnesī bija rēķins pie 15 LVL, tāpēc skatos izdevīgos tarifus abiem operātoriem***

 

Bite Variants 3! Maksāju 3.07 (pēc pusgada būs 5.09)

50 min for free un sms neierobežots + numura noteicējs (for free)

 

Sarunu kvalitāte abiem vienāda.

Apkalpošana- abiem vienāda

Pārklājums- abiem vienāds

 

Salīdzinājums pēc manas privātās statistikas datiem. Man pie kājas, kā ir citiem, man drišu plēš manas problēmas nevis citu.

 

P.S. Patīkams brīdis bija, kad LMT piezvanīja un pavaicāja, kāds ir iemesls, kāpēc dodos no viņiem projām.

Un atlaižu līmenis saglabāsies arī tad, ja pārdomāšu un atgriezīšos. :)

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Pirms pāris nedēļām biju Ropažu 6 - saņemt atpakaļ savulaik iemaksāto drošības naudu. Meitene pat nepavaicāja, kāpēc esmu mainījis operatoru. Laikam jau apnicis klausīties visu laiku vienu un to pašu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ja nemaldos, tad līdz šim tele2 valsts un pašvaldību konkursos vinnē ~katru desmito konkursu. Tādēļ šīs iestādes iegūšana savu klientu lokā nav uzskatāma par anomāliju.

 

Man vairāk interesē, kādā veidā Bite ar savām neslēptajām izmaksām un bezmaksas sarunām pamanās neplosīties valsts sektorā.

Link to comment
Share on other sites

Tak bija teikts - valstij ļoti svarīgs aspekts ir zona, un nu, mazākos ciemos Bitei vēl tādas nav... Tīkla ziņā T2 un LMT ir labāki pagaidām, no doubt about it...

Link to comment
Share on other sites

Nu līdz šim vienkārši valsts iestādēs ir bijis uzstādījums - LMT un viss. Tagad, kad budžeti apgriezti un kurpe sāk spiest, kāds beidzot sāk skatīties, kas izdevīgāk..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Skatiens.lv par tele2 (2009.11.06):

 

Kurš atkal melo? Mele2 vai regulators?

Pēdējā laikā Mele 2 gandrīz visās reklāmas sevi liela uzsverot augsto sakaru kvalitāti, kas esot 100% pierādīts fakts. Lai nebūtu subjektīva informācija, palūkojos uz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pētījumu, kur rūpīgi analizēta telekomunikāciju pakalpojumu kvalitāte.

Dokumenta nosaukums ir Elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskats par 2008.gadu. Dokuments ir vairāku lappušu garš, bet secinājumu daļā, kur tiek pateikts viss būtiskākais par katra telekomunikāciju operatora kvalitāti, konstatēts, ka 1) visiem populārākajiem telekomunikāciju operatoriem nesekmīgo savienojumu koeficients procentos publiskā mobilā telefonu tīklāSECINĀJUMS IR PAPILDINĀTS PAR TELE2, KUR NORĀDĪTS, KA nesekmīgi sūtīto īsziņu koeficients procentos starpsavienojuma kombinācijā no Tele2 publiskā mobilā telefonu tīkla uz LMT publisko mobilo telefonu tīklu neatbilst Tele2 deklarētajām pakalpojumu kvalitātes parametru vērtībām.

Kuram ir taisnība un kurš melo?

Labots - VIL
pievienots saites datums
Link to comment
Share on other sites

Šodien kārtīgi smiekls sanāca. LMT un TELE2 vienā lielveikalā atrodas tieši blakus (tikai siena starpā). Abi pēc izmēra mazi. LMT veikalā 4-5 cilvēki un veikals pilns, pārdevēji skraida. TELE2 veikalā pārdevēja aiz garlaicības lasa žurnālu. :D

Link to comment
Share on other sites

connected

Nu tagad esmu paarejas procesaa no tele2 biznesa piesleeguma uz bite biznesu, nedomaaju ka riigas robezhaas (kur es prakstiski visu laiku pavadu) sakaru kvalitaate krasi atshkirsies, cenas gan . . . un LMT manupraat te nav konkurents, protams man var kaads oponeet un atsuutiit labaaku piedaavaajumu neka ŠO njemot veeraa ka bite veel dod 30% atlaidi no reekina.

Link to comment
Share on other sites

un LMT manupraat te nav konkurents, protams man var kaads oponeet un atsuutiit labaaku piedaavaajumu neka ŠO

Ja "biznesa klients" nāk uz LMT ar visiem simts numuriem, var vienoties arī par labāku priekšlikumu.

Link to comment
Share on other sites

Tele2 ieviesīs pieslēgumu "Meteorīts"

 

Telekomunikāciju operatora Tele 2 meteorīta akcija pārtapusi jaunā tarifu plānā - "Meteorīts", ko uzņēmums klientiem sāks piedāvāt sestdien.

 

Samaksājot 9 latus mēnesī, šī tarifu plāna klienti Tele2 tīklā varēs runāt bez maksas 1500 minūtes jeb 25 stundas, bet ar citiem mobilo sakaru pakalpojumu sniedzēju klientiem - 500 minūtes (aptuveni 8 stundas). Pieslēgums un numura noteicējs ir bez maksas.

 

http://zinas.nra.lv/ekonomika/latvija/7882-tele2-ieviesis-pieslegumu-meteorits.htm

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...