Supermakaka 1 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Labvakar... man skolā jāraksta ZPD, un es gribu paņemt tēmu par IGNOLINAS AES. Pētnieciskajā daļā man vajadzēs izmērīt radiācijas līmeni gaisā dažādās Latvijas pilsētās...Šim nolūkam man būs vajadzīgs Geigera skaitītājs...jautājums ir sekojošs - kur var aizņemties, vai arī nopirkt(atkarībā no tā cenas) šito te agregātu? Quote Link to post Share on other sites
100debija 8 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 (edited) Paprasi fizikas skoltājai varbūt kaut kur skapī stāv, cik atceros mūsējā, kad runa bija par radiāciju, izvilka kautkādu uber vecu agregātu. Edited October 13, 2008 by Edgars86 Quote Link to post Share on other sites
Dundurs 4 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Kad es gribeeju taisit ZPD par tieshi tadu teemu, skolotaja teica, ka nav jeegas. Nekadus petijumus tu nedabuusi ,visaas pilsetas radiacijas liimenis bus normas robezaas, un reaktoraa tevi neviens ar atplestaam rokaam arii nesagaidiis. Principaa vari jau rakstit, bet tev tur tikai tada teoretiska dalja vien sanaks. Un ar taadu darbu uz labaam vietaam rajonaa vai valstii necereet. Taa man apgalvoja fizikas skolotaaja. Quote Link to post Share on other sites
krabis 1 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Varu aizdot, pārdot vai kā savādāk.... Quote Link to post Share on other sites
Guest drunk_lizard Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 vecriigaa radiaacijas fons buus ieveerojami augstaaks nekaa citur... ko tu graniitam padariisi))))) Quote Link to post Share on other sites
Murlo 186 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 D_L taisnība, ka Vecrīgā fons ir krietni vien augstāks, nekā citur pilsētā. Autorams iesaku aiziet ciemos pie VUGD. Vispirms piezvanīt, noskaidrot, kad strādā atbildīgā persona, tad sarunāt tikšanos. Zinu, ka viens nopietns cilvēks strādā VUGD depo pie Centrāltirgus Quote Link to post Share on other sites
godzilla 0 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 http://www.dozimetrs.lv/ Quote Link to post Share on other sites
Supermakaka 1 Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 nu es itkā taisījos rakstīt par to kā ignalina ietekmē ekonomiku un ekoloģiju Latvijā Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts