Jump to content

Kā pilnveidot html lapu


mr
 Share

Recommended Posts

Labdien.

 

Pirmo reizi esmu piekjeries majas lapas izstradei un ir radushies dazhi jautajumi.

 

Esmu izveidojis sekojoshu lapu www.diamondpower.lv Taisiju to ar dreamweaver palidzibu. No kodiem nesaprotu absoluti neko un arii negribu saprast, jo taisit web lapas nav mana stihija. Gribetos vel pielabot dazhas niansites un dzirdet padomu no zinatajiem kaa vienkārši to izdariiit.

 

1. Ir uzziimeetas arii pogas kur mainaas teksta krasa. Nekadigi nespeju atrast kaa pievienot, lai uzbraucot ar peli uz linka browserii raadas otrs pogas zimejums. Intuitiivi jutu, ka japievieno tas failinjsh Low Src lodzinjaa, tachu nekas tur nesanaak.

 

2. Kaa labaak organizeet citas valodas. Vai kopeet index.html failu paardeeveet par, piemeram, index_ru.xtml un tad tajaa partaisiit izmainjas?

 

3. kuraa vietaa ir jadefinee tab nosaukums. Tatad, lai atverot lapu browserii Untitled Document vietaa raadiitos Diamondpower. Freimiem visiem ieliku nosaukumus propertijos, bet tas neko nedeva.

 

Paldies par palidzibu!

Link to comment
Share on other sites

Vispār mājaslapas netaisa ar drag'n'drop. Tā ir ņirgāšanās.

Sāc mācīties : http://www.htmldog.com/guides/htmlbeginner/ , http://www.opera.com/wsc/ , http://kasis.lv

 

Lapas virsrakstu definē iekš <head> <title>Virsraksts</title> </head>.

 

Valodas labāk organizē pa direktorijām. Pēc tam kad liksi klāt PHP tas vairs nebūš svarīgi.

 

Priekš pogām izmanto šito : http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/hover/

Ja pogas ir <a> tags, tad pietiks vienkārši ar a:hover{ background: #fff url(bilde.png) no-repeat; }

 

 

P.S. freimus neizmanto jau kopš kaut kāda 2000tā gada. Tā lapa ir drausmīga.

Labots - mefisto
Link to comment
Share on other sites

(labots)

to mefisto

 

 

1. Lapa jau pilda savu f-ju un nepretendee ne uz ko citu, kaa vienigi informacijas nodoshanu.

2. Nemaksashu pasakainas naudas summas, lai iegutu tehnologjiski musdienigu web lapu, kas pilda to pashu f-ju, ko jau esoshaa ar drug un drop saveidotaa :). Sauc to par njirgashanos, vai kaa savaadaak. Taa nav mana probleema.

3. Man arii turpmaak nebus problemu editeet, sho, tavupraat drausmiigo lapu bez glaunu gudrinieku palidzibas (kas prasis atkal izdevumus).

 

Der kadreiz arii nolaisties no saviem augstumiem :)

Labots - mr
Link to comment
Share on other sites

Lapas laukums ir krietni par mazu.

Vai esi padomājis, kā tā izskatās uz standarta mūsdienu kompja monitora?

Un tā slaideru bīdīšana tekstam ir tīrais sviests...

Link to comment
Share on other sites

usins_pacina

Man likties programma neizmaksaja neko citu kaa tik laiku, kas tika pavadits meklejot crack. Shito lapu notepad`ā varētu izveidot :) nja

Link to comment
Share on other sites

Gudrinieki var uztaisiit eksperimentu.

 

Atrodiet cilveku kursh pilnigi neko nesaprot no web lapu taisishanas.

Iedodiet vinjam notepad un 2 dienas laika, lai uztaisa web lapu.

 

(nekadu grafisko editoru gan jau ka nevajadzes, visu jau var notepadaa izdariit :D)

 

Ko var gvelzt un vicinaat pirkstus?!

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau nopients uzņēmums uzticētu šito lietu paveikt kādai dizaina kompānijai izveidot tikai vizītkarti, pa pārdesmit latiem diezgan kvalitatīvi un tā, lai pašam nav jādomā un pa forumiem jāmeklē ko un kā....

Link to comment
Share on other sites

to ieleja

 

No visa shii topika divi cilveki ir megjinajushi palidzeet un vinjiem liels paldies par to. Tu un dolfs pieversa uzmnibu izshkjirtspejaam.

 

Par platumu sapratu Paldies. Patreiz redigjeju visu uz datora kaa buutu labaak. Uz servera likshu tikai kad buus pilniigi kartiibaa.

 

to alone:

 

Cik tu ar savaam rocinjaam nopietnus uznjemumus esi radijis, ka vari te shaada tipa padomus dot? Megjini paskatities taalaak par web un savu degungalu! Bizness nav web baazeets un webam ir tikai un vieniigi funkcionaala noziime. Kaa instrumentam saproti? Samaksaat pa labi un samaksaat pa kreisi katrs gudrs, tikai baidos, ka taa nav pareizaa pieeja nopietnu uznjemumu radishanas procesaa :). Kad savas jomas specialisti saaks saprast klientu vajadzibas un velmes (nevis megjinas iesmereet pashu uber aless produktu, kaut klientam to nevajag), tad varbuut nebuus man jasezh jataisa savs web.

Link to comment
Share on other sites

Pzdc. Kā viens cilvēks var būt tik iedomīgs ?!?

 

Tā lapa ir sūds.

Firmas taisa lapas, lai potenciālie klienti tās varētu atrast.

Tu dikt' gudri runā par nopietniem uzņēmumiem, bet tā lapa neliecina par nopietnību.

Izskatās pēc 4ās klases pokemona mājaslapu par CS un viņa suni.

 

Ja tev nav mākslenieka talanta, tad samaksā dizaineri,

Ja tu nevelies pats mācīties (#2 komentārs) taist weblapas, tad samaksā kādam kas to prot.

 

Tu esi pakāsis 2as dienas uz to lapu. Un pastāstiīsi vēl vairāk.

Cik maksā tavs laiks ?

 

Zin .. es neprotu peldēt .. tāpēc es turu savu pakaļu pa gabalu no ūdenskrātuvēm.

Tu neproti taisīt mājaslapas un tev nav vēlēšanās un laiks arī to apgūt .. tātad ?

Labots - mefisto
Link to comment
Share on other sites

(labots)

mefisto

 

Mana lapa ir mana lapa. Kaada taa ir, tada ir un sheit es prasu padomu, lai to uzlabotu!

Labots - mr
Link to comment
Share on other sites

...3. kuraa vietaa ir jadefinee tab nosaukums. Tatad, lai atverot lapu browserii Untitled Document vietaa raadiitos Diamondpower. Freimiem visiem ieliku nosaukumus propertijos, bet tas neko nedeva...

Raksti <title>Diamondpower</title>

Link to comment
Share on other sites

drīkstu uzzināt, ko Mefisto bija rakstījis pirms 35 minūtēm. pirms laboja savu postu?

 

paldies.

Labots - Val
Link to comment
Share on other sites

Nu, par DreamWaver neko nezinu. Bet HTML lapas ar notepad (utml. rīkiem) gan taisu tīri labi. Tā kā varbūt varēšu palīdzēt vismaz pateikt, kuras vietas ar notepad jāpamaina - tas nemaz nebūs grūti, un neaizņems daudz vairāk laika, kā iekš DreamWaver. :)

 

Tātad, pa punktiem:

  1. Sarežģīti, bet ar JavaScript var. Iekš Buttons_left.html Tev ir kaut kas līdzīgs šim:
    <a href="main.html" target="mainFrame"><img src="Sakums1.gif" alt="Sākums" width="100" height="40" border="0" lowsrc="Sakums2.gif" /></a>

    Līdzīgi ir uz katru pogu. Tā vietā, pamaini uz šo:

    <a href="main.html" target="mainFrame"><img src="Sakums1.gif" alt="Sākums" width="100" height="40" border="0" onmouseover="this.src='Sakums2.gif';" onmouseout="this.src='Sakums1.gif';"/></a>

    Attiecīgi pamaini arī pārējās vietas. Nezinu, kas ir lowsrc, bet parastājā HTML tādu neesmu manījis.

  2. Jā, šādi būs vienkāršākais variants. Un tad saliec visās lapās linkus ar maziem karodziņiem, kur vari pārslēgties. Vari arī taisīt tā, ka katrai valodai ir savs apakšfolderis. Tad failu nosaukumi pārāk nemainīsies. Vienā failā salikt vairākas valodas būs grūti. Būs jāizmanto vai nu PHP, vai Javascript, un tas jau būs pārāk sarežģīti (un ar Dreamwaver diezi vai pietiks).
  3. Visos savos HTML failos tuvu sākumam ir rindiņa, kurā ir rakstīts
    <title>Untitled Document</title>

    Tā arī jāpamaina. :) Principā vajadzētu pietikt, ka Tu to samaini index.html failam (kur definēti visi <frame>), bet nenāks par skādi, ja visiem nomainīsi.

Link to comment
Share on other sites

eMDiiPii

1.kārt DW licence + tavs darbs izmaksā vairāk, nekā LV tirgū maksā vizītkartes tipa mājaslapa pie normāla web izstrādes kantora.

2.kārt Freimi nedraudzējas ar Google un būs slikts meklēšanas rezultāts (Šodien neviens neiet kaut kādā tur diamondpower.lv, bet uzsit Google dimanta urbumi .)

3.kārt par pogām . http://livedocs.adobe.com/en_US/Dreamweave...93f21-7cb0.html

4.kārt - lapa izskatās slikti iekš ASUS EEE PC 901 :-)

5.kārt - title mainās iekš modify -> page properties.

6.kārt - lai uzzinātu, cik ļaužu ir ienākuši tavā lapā, rekomendēju uzlikt Google Analytics. http://www.google.com/analytics

7.kārt - man ir aizdomas, ka lielai daļa web developeru ekonomiskās recesijas apstākļos uz autoru proicē visas savas problēmas ar klientu atrašanu.

Link to comment
Share on other sites

vilx

 

Paldies, par pogaam sapratu viss izdodas. Tur taa lieta ka, ka pie title visiem frame jau staav nosaukums. Megjinaju likt arii pie head. Nu buus japapeta veel ruupiigaak kur ir problema.

 

 

Atvainojos, ja kadu esmu aizskaris ar savu attieksmi. Ljoti asi regjeju nevis uz kritiku, bet gan uz tukshu pirkstu vicinashanu. Visa kritika par konkretaam lietaam tiek njemta veeraa un nepilnibas patreiz laboju.

Link to comment
Share on other sites

Tas, kas rādās lapas augšpusē, ir tas <title>, kurš atrodas iekš <head>. Nevis kādi citi <title>. Ar freimiem nekad neesmu taisījis lapu, tāpēc nezinu, kura faila <title> ir tas, kurš tiek ņemts vērā. Bet esmu par 90% drošs, ka tas ir tas <title>, kurš ir iekš <head> tajā failā, kur atrodas <frame>.

 

Visiem kritizētājiem - piekrītu, ka var norādīt uz nepilnībām lapas pašas dizainā, bet ierosināt mācīties HTML u.t.t., un atteikties no DreamWaver šajā gadījumā, IMHO, tomēr nav labs variants. Jo:

  1. DreamWaver nav jāpērk, tā licenze jau ir pieejama sakarā ar citām lietām (t.i. draugam tā ir, un mājaslapa tika uztaisīta pie drauga);
  2. Šis ir mazmazītiņš vienreizējs projektiņš, kura dēļ apgūt milzu lietas nav vērts. Vajag vienkārši panākt viduvēji apmierinošu rezultātu ar minimālu patērēto laiku un zināšanām. Rezultātā - DreamWaver drag'n'drop ir tieši tas, ko vajag. Neviens nemērķē uz kaut ko nopietnu un profesionālu.

 

Pievienots: Tev ir bugs lapā - "Cenas", kad uzbrauc ar peli, nav ar bildīti. Iemesls tam ir tāds, ka "cenas2.gif" esi uzrakstījis ar mazo pirmo burtu. Webā ir tā, ka tas, kas ir pirms pirmās slīpsvītras, nav jūtīgs uz reģistru (lielie/mazie burti), bet pārējais ir. T.i, lai būtu skaidrāks, izkrāsošu: http://www.diamondpower.lv/Cenas2.gif

Link to comment
Share on other sites

Paldies Vilx, par ljoti noderigajiem padomiem, tapat arii visiem kas palidzeja. Praktiski visiem izteiktajiem/saprotamajiem aizradijumiem pieversu uzmanibu un centos visas problemas noverst. Taalaak atliek stradaat pie satura un nedaudz arii gribas dizainu uzlabot, tachu vismaz esmu pusliidz tiscis skaidriibaa kas ir kas.

Link to comment
Share on other sites

Guest razz

1) izņem no <body></body> tagiem ārā <p><br/></p>. Operai tas pārāk nepatīk un papildus gļuki lec ārā.

 

2) mazs, bet patīkams sīkums. Lai pievienotu ikonu tavai lapai tieši aiz <title></title> tagiem ieliec <link rel="shortcut icon" href="http://www.manalapa.com/ikona.ico">'>http://www.manalapa.com/ikona.ico"> (tas ir piemērs, iekš href="http://www.manalapa.com/ikona.ico" pēdiņām norādi ceļu uz attēlu ar paplašinājumu .ico, kuru vēlies ievietot). Nemāku gan teikt kur tādu var dabūt ar DreamWaver. 

 

 

Tā jau priekš pirmās izveidotās lapas nav tik slikti. Vismaz prieks, ka platums nu ir normāls.  :)

Link to comment
Share on other sites

eMDiiPii

Vilx-, ir tāds NVU.Open Source. Vienīgais variants, kā var dabūt DW, visa cita starpā, ir ar adobes kreatīvo suiti komplektā.

 

Uzņēmumiem, kuri gādā CS, parasti ir normāli mākslinieki.

 

Gļuks: pats augšējais, headera freims mēdz skroloties, tā tam nevajadzētu būt.

 

Ieteikums: uzģenerē Google Sitemapu ar Google Webmasteru rīkiem . https://www.google.com/webmasters/tools/dashboard?pli=1 .

Atkārtoju ieteikumu par statistiku un Google Analītiķi. Kods jāliek katrā freimā.

Webā ir tā, ka tas, kas ir pirms pirmās slīpsvītras, nav jūtīgs uz reģistru (lielie/mazie burti), bet pārējais ir. T.i, lai būtu skaidrāks, izkrāsošu: http://www.diamondpower.lv/Cenas2.gif

Buļļa kaka. Zem Windows IIS (Par Apache + Windows nezinu), nekas nav reģistrjūtīgs.

Zem Linux + Apache ir . Tas ir galvenais iemesls, kādēļ dažkārt pat prastas web lapas aizmigrēt no Windows un Linux webserveri ir pain in ass.

Link to comment
Share on other sites

Manā skatījumā priekš komerclapas teksta laukuma pamata sinepju krāsa ir par tumšu,

nerosina labi uztvert tekstu un ir mazliet nomācoša...

Link to comment
Share on other sites

Nja, dizains tiks mainits pilniibaa. Skatos un arii nepatiik kaut kas, tadelj vieglak buus uzradit jaunu. Ja nekas krasaisns smuks nesanaaks, tad atkapshos uz vienkārši baltu lapu ar informaciju un dazhiem sikiem elementiem.

 

Runajot par licenzeem un visu parejo. Nu comon! Sheit lielakai daljai forumotaju ir lieliska, p2p pieredze. Zagt tas ir fui un katram sava sirdsapzionja ir sava. Starp dazhiem patiesi godigiem paraugpilsonjiem lielaakaa dalja ir liekulji, kas pashi lieto zagtus softus, klausaas zagtus mp3 un filmas noskataas pirms taas paraadaas forumcinema! Tadelj nesaprotu kadeelj drillet sho teemu taalaak, tachu var mieriigi atslaabt :)

Link to comment
Share on other sites

neiegrimšu sīkumos un koda izķidāšanā, ieskrēju paskatīties, kas tad ir saveidojies un uzdūros uz neliela gļuka:

uzbraucot ar peli uz uagšējā bannera (laikam tas ir kā frame), un parullējot peles rullīti, banneris paruulējas uz augšu un paliek balta līnija starp banneri un visu atlikušo lapu:

pieņemu, ka nav kaut kas pareizi ar pagstumiem(bannerim/framam/smth else)

p.s lietoju opera + 19' moni

Link to comment
Share on other sites

neiegrimšu sīkumos un koda izķidāšanā, ieskrēju paskatīties, kas tad ir saveidojies un uzdūros uz neliela gļuka:

uzbraucot ar peli uz uagšējā bannera (laikam tas ir kā frame), un parullējot peles rullīti, banneris paruulējas uz augšu un paliek balta līnija starp banneri un visu atlikušo lapu:

pieņemu, ka nav kaut kas pareizi ar pagstumiem(bannerim/framam/smth else)

p.s lietoju opera + 19' moni

 

Skatijies esmu lapsaa un eksporerii. Tur shis gljuks nav. Tas noziimee, ka opera njem veeraa to ka freimaa ir informacija ar rezervi (ko esmu uzstadijis apzinati). Pat nezinu kaa sho lietu risinaat (shkjiet atstajot baltu fonu buutu visvienkarshaak).

 

Lielos monitorus ari neesmu testejis, nav man tadu iespeju. Lapkjepam tik vienam 14", otram 15" widescreen. Ejot izshkjirtspeejaas uz leju liidz 800x600 pusliidz viss ir saprotams normali.

 

to kristaps kuulis

 

google vereteju ljoti augstu un tavi ieteikumi ir mega svariigi! Piegaju jautajumam ar easy attieksmi un nekas man nesanaaca. Naaksies ruupiigaak palasiit un pastudeet visu. OBLIGATI megjinashu maksimali izmantot visas google iespejas. Paldies par noradeem kur preciizaak mekleet iespejas!!!

Link to comment
Share on other sites

Ja vēlies lielāku efektu no google veido savā lapā norādes uz pazīstamām interneta lapām kas saistītas ar Tavu nozari un izvieto populārās savas nozares lapās saites uz savu lapu, tas ir vienkāršākais veids kā pacelt savu vietu google reitingā. Šis reitings nosaka galvenokārt to kurā vietā Tu parādīsies googles rezultātos. Protams Google kods ir ļoti komplicēts, bet lielos vilcienos kas jādara būšu cerams apgaismojis.

Link to comment
Share on other sites

Esi redzējis kādai nopietnai firmai līdzīgu mājaslapu?

NOPIETNAI firmai vajadzīga NOPIETNA mājaslapa, un tāpēc ir arī tāda profesijā kā web dizaineri/koderi/utt. kas tev izveido cilvēka acij tīkamu weblapu.

Tas ir tā pat kā, priekš kam man jūsu urbšanas pakalpojumus, varu tak iemācīties pats izurbt.

Un to laiku ko tu pavadi mācoties taisīt weblapu, būtu pavadījis strādājot un nopelnījis lai izveidotu lapu, kā saka LAIKS=NAUDA!

 

Ja par tēmu runājot, dizains nekāds, krāsas arī neuzmundrina uzkavēties un izlasīt, mājaslapā valda tāds kā haoss, vis tāds izmētāts un mūsdienu standartiem neatbilstošs! Ieteiktu pārdomāt pilnīgi visu!

 

 

Starpcitu, izveidot vizītkartes tipa mājaslapu nav nemaz tik dārgi!

 

PAPILDINĀTS:

par dizainu palasi šeit: http://www.webdesignfromscratch.com/web-2....style-guide.cfm

http://www.google.com/search?hl=en&q=w...amp;btnG=Search

Labots - mxs
Link to comment
Share on other sites

Starp citu - ja visu pārtaisīsi, ieteiktu atteikties no freimiem. Itkā jau cēli - daļa lapas kopīga - bet tas rada dažādas problēmas ar skrollēšanos (kā jau kolēģis pieminēja), traucē Googlei, u.c. problēmas. Vārdu sakot - mūsdienās tā neviens vairs nedara. Kopīgā daļa visās lapās atkārtojas. IMHO DreamWaver'im vajadzētu būt kādai iespējai, kas ļauj tā darīt - taisīt vairākas lapas ar kopīgo daļu, kas visās atkārtojas.

 

Pievienots: Ak, jā, ja gribi, lai weblapa sanāk labāka, paskaties šo linku.

Link to comment
Share on other sites

Smirnoff

Ir, ir dreamweaverim tāda iespēja - templates. ;)

Veido nevis freimus, bet templates. Iztrādes procesā atšķirību īpaši nejutīsi, bet rezultāts būs kaut cik pieņemams! :)

 

Priekš pirmā darba ir OK!

Bet ja pieejam no profesionālā viedokļa, tad, man, kā lapas apmeklētājam un potenciālajam klientam, galīgi un nepavisam nerastos vēlme izmantot šīs kompānijas piedāvāto pakalpojumu, drīzāk pretēji... Vizuālais tēls, maigi sakot, ir jāpārdomā... Kods, protams, arī, kas gan mazāk potenciālajam klientam ir vajadzīgs, bet gan tam, lai klients šo lapu vispār atrastu...

 

Autors augstāk minēja iespēju pārtaisīt visu vienkāršāk, balts fons u.t.t. Es ieteiktu tieši tā arī darīt!

 

Kā saprotu, klientam tiek piedāvāts tehniskas dabas pakalpojums. Tad tiešām, nekādi ciku-caku nav nepieciešami! Lakoniska, minimālisma stila lapiņa būs tieši laikā!

 

Atsevišķu sadaļu "Kontakti", ja tur ir tik maz informācijas, vari nemaz netaisīt! Ieliec šo kontaktinformāciju tajā lapas daļā, kas ir redzama visās lapās. Izcel šo informāciju, lai tā ir viegli pamanāma. :)

 

Pasmelies domas, piemēram, šeit, šeit, vai šeit! :)

Link to comment
Share on other sites

mxs:

 

Ja runaa no web developeru viedoklja, tad megjini ieklausities kadreiz klientaa kuram ir vajadziga majaslapa un megjini noskaidrot kas klientam ir vajadziigs. Nevaig shkjeereet visus peec vienas shnites nopietns/nenopietns uznjemums, laba/slikta web lapa utt. Man ir arii cits uznjemums ar profesionalju izstradatu cms, tadelj zinu par ko runaju un redzu arii atshkjiriibu, taapat arii diezgan preciizi izinu cik tas maksaa!

 

Esmu redzejis daudzam nopietnaam kompanijaam, daudz briesmigakas majaslapas, tachu neuzskatu, ka to vispar ir jega asspriest.

 

Runajot par manu izveli veidot majas lapu pasham. Triis lietas:

 

1. Iemacos ko jaunu

2. Nemazhojos taisot kadu bezjedzigu blogu, bet gan virzu savas jaunas iemanjas naudas pelnishanas virzienaa

3. Pateereeto laiku neskaitu, jo man patiik tas ko es daru :)

 

Shii konkreetaa uznjemejdarbiba nav mana pamatnodarboshanaas, bet gan vairaak kaa blakusnodarboshanaas/hobijs. Ja velies vari urbt caurumus pats - tehnikas iire tev maksaas tikpat un alternativa ir drosme, pacietiiba + perforators. Jebkuraa gadijumaa es neapgalvoju, ka nedabusi gatavu caurumu - tapat kaa es webu :).

 

 

Rezumejums shim topikam tads, ka esmu ieguvis ljoti daudz vertigus padomus, daudz ko apguvis pats un kjershos klaat pie jaunas lapas taisishanas bez freimiem un pilniigi jaunu dizainu.

Link to comment
Share on other sites

Ja jau patīk apgūt jaunas lietas, tad tomēr ieteiktu apskatīties W3Schools un iziet tur HTML un CSS tutoriāļus. Tas prasīs labi ja stundu uz abiem, bet iegūtās zināšanas būs vērtīgas, un palīdzēs weblapu veidošanā gan ar Dreamwaver, gan bez tā.

Link to comment
Share on other sites

Ja jau patīk apgūt jaunas lietas, tad tomēr ieteiktu apskatīties W3Schools un iziet tur HTML un CSS tutoriāļus. Tas prasīs labi ja stundu uz abiem, bet iegūtās zināšanas būs vērtīgas, un palīdzēs weblapu veidošanā gan ar Dreamwaver, gan bez tā.

 

Taa jau laikam ar buus jaadara :)

Link to comment
Share on other sites

Ja jau patīk apgūt jaunas lietas, tad tomēr ieteiktu apskatīties W3Schools un iziet tur HTML un CSS tutoriāļus.

 

Vatu nebūtu tik labs, un nebeigtu darīt pāri internetam.

Nesūti cilvēkus mācīties uz w3schools. Neņemot vērā, ka ta lapa ir morāli novecojusi, tā ir arī kļūdaina:

 

W3Schools == Errors, omissions, deceit. Stop reading/pointing to them! Syntax Errors in the example --> http://xrl.us/bfxwd | Complete bullshit -> http://xrl.us/bfxwf | Can't get it even more wrong if tried --> http://xrl.us/bfxwh
Link to comment
Share on other sites

ko tad tu tur citēji?

Bilu Geitsu, Timothy John Berners-Lee vai Adobe tehnoloģisko viceprezidentu?

 

:mrgreen:

 

 

Jaa mefisto. Labaak ir neko nelasiit, neko nemaaciities un klausiit tevi. Paradi kadu morali ne tik novecojushu, labaaku un pareizaku veidu kaa apguut html, nevis visu noliec un apgaani.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...