Jump to content

Apsveicu programmētāju dienā :)


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

brr, šodien pēdējā diena, kad vēl varu pagūt nobeigt projektu. izskatās ka visu sutku būs jārauj. sāku justies kā tramvaja vadītājs, kam jāstrādā svētkos :cray:

ee, sveiciens programmētājiem! :give_rose:

Link to comment
Share on other sites

Svētku dienās tramvaja vadītājiem darbs vieglāks, nekā darba dienās - tauta mazāk īgna, ielas tukšākas... Anyway, apsveicu visus, kuru dēļ es šodien varu izbaudīt visus softiskos labumus un caurumus! Priekā!

Link to comment
Share on other sites

Paldies, paldies. Jums to pašu!

 

Šodien pa TV1000 tiks rādīta dienas tēmai veltīta filma "Viens komats nulle" To ir iespēja to noskatīties 2008.08.12 [šodien] 21:30

 

Biju ieslēdzis LTV1 ar savu Livas kabeli. Baisi raustījās bilde. Sajūta it kā 10fps pārliek uz 25fps. Skaņa neraustījās. Citiem kanāliem kvalitāte OK (skatījos TV1000 filmu par programmētāju, kam neredzamas ērces salien smadzenēs un liek pirkt pienu).

 

Tie, kas vēroja pa TV, jums nebija kvalitātes problēmu?

 

======================= info par programmētāja filmu ========

SES 12.JUL, 21:30, Viens komats nulle, ASV, Rumānijas, Islandes trilleris, 2003.g.

Režisori: Dž.Renfro, M.Torsons

Lomās: R.Rīss, Dž.Sisto, U.Kīrs.

Programmētājs Saimons ir kļuvis par izmēģinājuma trusīti. Viņa kolēģi slepus veic eksperimentu, lai pārbaudītu jaunu marketinga metodi. Saimonam uz dzīvokli sūta tukšas kastes, viņā mostas aizdomas, ka notiekošajā vainojami visi apkārtējie, un vītieti pārņem savāda kāre pēc piena.

 

http://www.imdb.com/title/tt0317042/

Link to comment
Share on other sites

Lai gan vēlu, tomēr pievienojos apsveicējiem! it sevišķi sveicu visus tos, kuru dēļ ir pieejamas kvalitatīvas programmas un kas galvenais he he, bez maksas..>! Sumināti!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...