Jump to content

Horizontālas līnijas drukājot bildes


Reader
 Share

Recommended Posts

Drukājot vienmērīgi iekrāsotus laukumus tie atgādina līniju burtnīcu :( , redzamas sīkas gaišākas un tumšākas līnijas. Sevišķi izpaudās drukājot fotogrāfiju uz glancēta papīra. :sad2: Tā ir dotā modeļa īpatnība vai arī ir iespējms kaut ko darīt?

Link to comment
Share on other sites

Neesmu eksperts, bet es minētu, ka motoriņš lapu nepavelk precīzi tik daudz, cik vajadzētu. Varētu būt nodilums, varētu būt brāķis, varētu būt vienkārši tizls printeris. Jebkurā gadījumā domāju, ka remontēt kaut ko būs grūti. Ja ir garantija, vari mēģināt to izmantot, citādi varbūt labāk padomā, vai lētāk un vienkāršāk nav nopirkt jaunu printeri. Tas ir, protams, ja tas nav kaut kāds superkrutais printeris. Tad viennozīmīgi remots, jo tā viņam nevajadzētu uzvesties. :p

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Par cik tāds internetveikalu piedāvājumā nav atrodams, tad domājams, ka garantija ar viņam ir cauri. Tas printeris arī iraid pārāk lēts, lai viņu nestu uz remontu (neatmaksājas).

Ja rokas no nepareizās vietas neaug, tad rauj tik pats vaļā un pazaveries, kas tur iekšā darās - varbūt tinte kautkur palijusi, kautkas aizķepējis, varbūt kautkas ieķēries un negriežas kā nākas, notīri kārtridžam to kontaktu, palaid testa lapas cauri u.c.

Nu a ja nekas nemainās, tad izmet to krāmu miskastē un pērc kādu jaunu un smuku modeli.

 

P.S. A kārtridži nav pagadījušies kautkādi nelabie? Mož tur tā vaina... ;-)

Labots - A-kalvis
Link to comment
Share on other sites

Un ko darīt, peldināt drukājošo galvu spirtā? Vai jāmeklē jauna? Krāsa vel neiet uz beigam, tas nav tikai uz vienas krasas.

Uzdāvināja man tādu pašu printeri nezināmā stāvokl. :) Tas pats defekts, tikai daudz izteiktāk :? - gaišās līnijas ir daudz gaišākas, platākas un ar lielākiem attālumiem viena no otras. Vispār šodien ir lasīts viedoklis, ka Canon printeriem ( vai varbūt "lētajam galam"? ) esot ne visai izturīgas galvas , kas ātri nobrūkot ar tieši tādu defektu kā manam. Sanāk ka pērkot jaunu printeri labāk izvēlēties citu ražotāju? :sad:

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Kapēc citu ražotāju? Canon'am ir vieni no labākajiem printeriem mājas lietotājam (par profesionālajām drukāšanas mašīnām nezinu). Vienkārši skaties uz kādu nopietnāku un dārgāku modeli, vienlaikus tādu, kam kārtridžu nomaiņa nesanāk puse no paša printera vērtības. Jo ar lētajiem aparātiem tā ir - pirkt oriģinālos kārtridžus gandrīz vai neatmaksājas, labāk gandrīz paņemt jaunu tādu pašu aparātu. ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...