Jump to content

Viasat satelīts čakarējas


hackerman
 Share

Recommended Posts

Lūk diskusija šeit: da tuve.lv/forums/54655/

Lūdzu nenolikt mani par spamu utt. Nekāds spams nav, visi tāpat tādu datuvi zin :) Vienkārši būtu bezjēdzīgi pārkopēt visu, kas ir tur sarakstīts un pēctam gaidīt tādas pašas atbildes no šā foruma lietotājiem. Lūdzu lasam diskusiju dotajā linkā un turpinam to šeit.

 

Paldies.

Labots - hackerman
Link to comment
Share on other sites

Njaa, man arii via...s saak cakareeties peedeejaas dienas, kad naak virsuu negaiss. Pirmie saak cakareeties latvijas kanaali, kad tie pavisam neraada, tad saak cakareeties discovery un citi. Izpauzas taa, ka bilde sastingst, skana cakakareejas un pa vidu ielien taadi kaa zali kvadraataini artefaktu laukumi. Kaut gan signaala stiprums ir 100% un cik skatiijos, tad uudens nekur klaat nevar tikt sateliita skiivja galva un vads arii nav caurs uz kura vareetu nokluut uudens un deelj taa rasties trauceejumi. Taa vien liekas, ka lielaaks suuds nevar buut.

Labots - fox656
Link to comment
Share on other sites

Ūdens UZ satelīta šķīvja un galviņas jau var samazināt signālu par desmitiem procentu vien. Tur nemaz slapju vadu nevajag. Tā ir normāla parādība lietus laikā. Tas signāla stiprums - 100% uz Thomson fuffelis vien ir, noteikti ir daudz mazāk.

Link to comment
Share on other sites

Pats vainīgs, ka dekodera manuāli nemāki lasīt.. es pēc savas pieredzes varu teikt to, ka man VIASAT rāda pat diezgan stipra lietus/negaisa laikā.. Protams ir bijis, ka signāls pazūd.. bet nu tad iet zeme/debesis kopā..

Link to comment
Share on other sites

Tas PACE aparāts peec ruupniicas atjaunoshanas palaishanas pirms skanēšanas ir jaaatvieno no elektriibas. tas PACE aparaats ir tik gljukains cik gljukains vine kaut kas var buut. Pie tam ja ir 3 galvas uzbaaztas un saskaneeti visi kanaali, tad favorit listi nav ieteicams veidot, jo vinjam tendence uzkaarties... nespeej vinjsh tikt galaa ar vairaakaam galvaam, jo domaats tikai un vieniigi visata siriusam :D

Link to comment
Share on other sites

hackerman

Vo,šitais derēja ;) Paldies. Atvienoju no elektrības uz kādām 20sec, pieslēdzu atkal, sāku automātisko skenēšanu un viss ok ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...