Jump to content

MAC'isti, gribu dzirdēt jūsu pieredzi.


Trenz
 Share

Recommended Posts

Nu ja esi galīgi vājš apskaties DiskAid softu pirmkārt nav dārgs, otrkārt _Mads_ var kā labs specs aiziet uz WC

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Smii

    10

  • Trenz

    10

  • Žaks Noriss

    10

  • Bonifacijs

    13

Bonifacijs

Tas DiskAid redzēs visu ierīces atmiņu, jebšu tāpat kā pārējie tikkai 1 mapi uz aparāta? Tas ka viņš kaut kur mākonī un internetā var kaut ko sakačāt un redzet mani tā kā pilnīgi vienaldzīgu atstāj, tam man ir Dropbox, kas cerams uz pada arī darbojas - vēl neesmu mēģinājis.

 

 

Redz ar to maksu par programmu ir tā ka es kaut vai principa pēc vien, nemaz nerunājot par drošību, nekad nevienam un vēl jo vairāk Apple netaisos dot savu bankas kartes nummuru, vai ko viņi tur prasa, vēl jo vairāk atļaut no tas skaitīt naudu uz Amēriku, ta man arī pati karte ir tāda kas visticamāk tādus fokusus nemaz nepieļauj (smalkak nezinu, neesmu interesejies, tik bankā man vienmēr piesienas ka nomainot to uz tādu un šitādu tad varēsiet internetā pirkt utt. a es kategoriski atsakos, man ir kodu kalkulātors un ar to arī pietiek, neviens manai naudai netīšām klāt netiks, vēl jo vairāk tas ir aktuāli tāpēc ka man vajadzības specifikas dēļ stāv salīdzinoši ļoti lieli dienas transakciju limiti)

Link to comment
Share on other sites

Ja jau turi rokās ābolu, kāds jau tos kredīt datus jau ir iedevis!

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tā tak dāvana par labu darbu, ta tur iekš RU laikam ne mazāk par 100 ir iepirkti vienā piegājienā ja jau pat nieka LV ir ap 10 gab tikuši pāris mēnešu laikā, ir tur pašā pašā galvgalī viens Apple fans


Labrīt, jau atkal!

 

Vēl joprojām ir aktuāls jautājums vai ir iespējams uz iPad neveicot uzlašanu jilebreak uzlikt bezmaksas file manager kurš redz ierīces atmiņu, nu un vai ir kāds doc/ppt failu redaktors kas neprasa ikmēneša abonēšanu (bezmaksas Free ir rakstīts daudziem - tik lai normāli lietotu prasa abonēt premium - vajag tādu kas patiešām ir free).

 

Paldies

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

@@Bonifacijs, dāvinātam zirgam mutē neskatās, tā kā..

 

ierobežotākas OS kā iOS ir jāmeklē ar uguni.. Windowsā tu pārvaldi to, bet iOSā tevi pārvalda iOS.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Es pašlaik apdomāju ko ar to zirgalopu darīt - ir iespējams ar viņu jāt vai tik var stallī aiz stikla pozēt, jebšu ir tik jāuztur un jābaro ar importa kombikormu, tad jau labāk meklēt kādu pircēju kam tik spēlītes un un soctīkli interesē

Link to comment
Share on other sites

@@Bonifacijs, domāju, ka labākais variants pārdot/uzdāvināt kādam radam/draugam vai kādam citam.. un nemocīties, jo reālam darbam tā iekārta neder.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Paldies par viedoki!

 

Ja nu kādam ir vēl kādas idejas - padalieties!

Link to comment
Share on other sites

iOS katra aplikācija dzīvo savā "smilšu kastē" un neko nezina par to, kas notiek ārpusē. Tāpēc tādas lietas kā kaut kāds globāls failu menedžeris uz iOS neeksistē, vari nemeklēt. Viss, ko tie daudzie "failu menedžeri" AppStorē var piedāvāt, ir kāda iekšēja failsistēma, par ko citas aplikācijas neko nezina un nevar zināt. Lai dabūtu tur failus iekšā vai ārā, tiek izmantota iOS "Open In" fīča, kur iOS pārkopē failus starp attiecīgo aplikāciju "smilšu kastēm". Parasti tajos failu menedžeros failus var kopēt arī izmantojot iTunes, bet tas nav diez ko ērti. Visjēdzīgākais veids ir izmantot mākoņus, tādus kā Dropbox, ko daudzas aplikācijas atbalsta.

 

Dokumentu rediģēšana uz jebkādas planšetes ir slikta ideja, jo tās ietaises šādiem mērķiem vienkārši nav domātas. Var apskatīties Google Docs, Sheets un Slides, kas sola Office dokumentu rediģēšanu un kaut kādas offline iespējas, bet nezinu, pats neesmu izmantojis. Droši vien savietojamība ir tāda, kāda ir. Ja tiešām nopietni vajag to rediģēšanu un savietojamību, tad maksā vien Maikrosoftam tos 5 eiro vai cik nu tur mēnesī. Par offline iespējām nezinu, bet tur arī laikam viss caur MS mākoni darās.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Paldies!

 

Pamazām kļūst skaidrāks tas iOS darbības princips un nostiprinas nojausma par to ka nekas tur īsti visticamāk nesanāks bez mākoņa, vēl paeksperimentēšu un tad būs jādomā vai atstat tīri soctīkliem, vai nahrenizēt


Nolēmām finālā pārdot

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ai tak liecies mierā. Tādas "dāvanas" var mierīgi tirgot. Labi ka kaķi neuzdāvināja.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tās dāvanas mērķis bij skaisti milzīgā zālē uz skatuves pasniegt, uztaisīt pāris skaistus foto, saņemt kušķi ziedu un tas arī finita la comedia - nekā personīga just bussiness


Pie tam es zinu 1 kas ar mēneša intervālu 2 dabuja......

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...