Jump to content

kādas akumulatoru baterējas būtu piemērotākās.


dzeksis
 Share

Recommended Posts

Tātad ir doma iegādāties radio vadāmo iekārtu (helikopteri) kuram komplektācijā nāk tikai viena(paša helikoptera batereja) Bet pultij vajag 8 AA tipa baterejas.

Tādad, iesakiet labāko risinājumu starp šobrīdējiem tirgū piedāvātajiem lādētājiem, baterējām(to jaudu,izturību, ilgdarbību)

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Atkarībā no tā, cik nopietni ar šo mantiņu taisies spēlēties....Imho kompleti sanāks izdevīgāki, nekā pirkt baterijas atsevišķi un lādekli atsevišķi. Ar kādām 2100mAh vajadzētu pietikt!

Labots - AcId
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Kurā laikmetā dzīvo? Tagad pa 10Ls tirgojas 4gab 2800mAh aķi.

Ar kādām 2100mAh vajadzētu pietikt!

 

Par ātrajiem āķiem NC stāstīja. Diezko neatmaksājas - dārgi maksā, ātri sprāgst nost.

Labots - mezhavecis
Link to comment
Share on other sites

2800mAh par 2.5Ls? Maķentiņ aizdomīgi... Bet - var jau būt. Uzticamākie ražotāji, IMHO, ir Duracell un GP. VARTA arī maybe. Bet tie pilnīgi baltie pie Maximas kasēm gan nav īsti riktīgi :mrgreen:

 

Nu, un jā - ātrā lādēšana vienmēr ir kaitīgāka. Ja gribi ilgu mūžu, ņem ilgi lādējamos akumulatorus un atbilstošu lāderi. Starp citu - ilgmūžībai neatsverams ir arī labs lāderis. Lētajiem nav tāda fīča, ka viņi beidz lādēšanu, kad akumulators ir pilns. Bet pārlādēšana akumulatoriem ir viena no kaitīgākajām lietām...

Labots - Vilx-
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
princ_fm

Man ir helītis ar pultī 8 baterejām ieliku viņam parastos aķus 2300mA/h ,viss notiek pultij aķi būs reti jālādē, toties pats helis ar savu aķi lido minūtes 20 ne vairāk! Sākumā varbūt ieliec pultī parastos pirkstiņus, jo šitādas mantas novadīt ir ļoti grūti ....gadās kad ielido kādās durvīs vai stabā pirmajā pacelšanas brīdī! No pieredzes varu teikt kad 2 nedēļas tā vien ir ko pamācīties normāli pacelties un nolaisties! Lai veicas! 8-)

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ar šādām spēļmantām uzmanīgi! Biju ārzemēs pie pazīstamā ciemos, tas arī bija tikko nopircis palielu helikopteru ar pulti. Izgājām pagalmā noņemt pirmo skaidu. Protams, helis gaisā pacēlās ekselenti. Bet tikko helis bija virs 1-stāvu mājas jumta tā uzpūta vējš un iesvieda heli pagalmā esošās mašīnas jumtā. Bukte smuka, arī helis remontējams. Škrobe. Maybe ja būtu lielāka prakse varētu savaldīt un savākt. Bet brāzma bija iespaidīga. Maybe vienkārši bijām aizvējā un virs mājas jumta pūta vējš...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...