Jump to content

Topcom Twintalker rācijas


sLiEkA
 Share

Recommended Posts

jaa es arii ieteiktu midland raacijas, un labaak suuti no ebay.co.uk, dabuusi pa 45 ls (ss.lv pa 75 ls vareetu buut) (jaanopeerk buus veel tiikla paarveidotaajs) bet nu dabuusi labas raacijas ar darbiibas raadiusu liidz 42 km (atklaataa vietaa). reaali pilseetaa starp maajaam velk nepilnu kilometru, bet uz celja braucot mashiinaa buus ljoti labi :)

Link to comment
Share on other sites

priekš mašīnām var paņemt midlandus pa 35 ls...tādi arī ir man, velk atklātā vietā ap 2 - 3 km

Link to comment
Share on other sites

Nez kā tagad, bet pirms gadiem 2 tika iepirktas kaut kādas ne pašas lētākās un draņķīgākās rācijas. Instrukcijā bija rakstīts ap 6km velk. Ņifiga nevelk. Maybe 6km ir vakuumā. Jūras malā ar tiešu redzamību knapi 2km bija un jau tad čerkstēja. Mežā ap 200m. Pilsētā bez tiešas redzamības bija pavisam švaki. Īsāk sakot nerēķinies ka vilks solītos 6 vai cik tur km. Tās kurām sola 40km maybe velk 4-5.

 

Vēl ir pods ar bateriju darbības laiku - jāskatās cik ir stand-by laiks, jo pieminētajām manējām rācijām tas bija ap stundām 3-5. Ar to gribu teikt, ka līdz Vīnei netikt ar dzīvām rācijām ja brauc 2 mašīnas.

 

Vispār neredzu īpašu jēgu šādām āktībām jo mobilie tagad ir pietiekami lēti. Arī ārzemēs izmantojot visādus LMT atzvanus nez vai labas rācijas tik drīz atmaksāsies. Cita runa ja darba vajadzībām (mērnieki, mežinieki, smago šoferi, vadu vilcēji un stabu racēji), bet tad jau šitādas bērnu spēļmantiņas īsti nederēs.

Link to comment
Share on other sites

specuks

Nesen sanaca vilkt ~ 1km optikas caur piecstavenem - dienas laikaa cetrataa tikam gala ka prieks. Butu ar mobiliem janemas traks varetu palikt. Racijas bija tas pasas PMR446 pasas letakas man liekas ka tik nebija 15Ls/gab.

Link to comment
Share on other sites

braucienam pa LV pagaajushaa gadaa ar diviem autinjiem, tika ieprirktas tieshi shiis: Topcom TwinTalker 6800. teikshu totaals meesls! ljoti viilies biju! taalak par 150 m uz taisna celja jau nevareeja saprast ko runaa otrs citaa auto, charkst, shnjaac! Un veel miinus - ljoti aatri bachas laadeejaas laukaa.

vieniigais pluss, ka liidzi naaca auto laadeetaajs taam un gliits piekaramais :D!

 

es neieteiktu.

 

Un jaa.. taa Talking poga no saana ir galiigi neeerta, vareeja pirkstu sajaat aatri! vienai raacijai peec 4 dienu lietoshanas, taa vispaar izgaaja no ierindas..

Labots - sevi
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt vērā ņemamie ražotāji - Motorola, kenwood. Lētākie analogi - Midland, cobra. No lētajiem crapiem ieteiktu izvairīties- tieši skaņas kvalitātes dēļ. Kvalitātes cenas dēļ izvēlējos Midland.

Link to comment
Share on other sites

Pats esmu iegādājies midland LXT330 nesūdzos.Nepatīk ja atodas telpās, tad traucējumi parādas pēc kāda 1km,bet tēstējām Tukuma apkaime.Kalnainā un mežainā apvidu kādus km 5 ņem protams ka ar traucējumiem, bez 2,5 km.Uz lidzenas virsmas un pilsētā vel nesmu mēģinājis.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...