Jump to content

Palidziet izveleties printeri


Plat2
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Vecais tintenieks HP5550 soriit atdeva galus ,tadel steidzamaa kartaa vajag iepirkt jaunu printeri.

 

Tikai galigi nav nekadas ponjas kura virziena skatities un ko izveleties , tintenieku vai lazer prineri .

 

Printeris tiks izmantots tikai dazadu dokumentu printesanai , aptuveni 1-2lpp dienaa.

Budzets 40-60 Ls

 

Ko teiksiet par so te - Samsung ML-2015

Labots - Plat2
Link to comment
Share on other sites

Izklausās ka vajag tintenieku, ja regulāri, bet maz printē. Ņem Canom pixma, tipa 1800 . Varēsi vēlāk pats tos katridžus pildīt . Tas nekas ka ar čipiem, tauta jau ir izdomājusi kā to jautājumu apiet ( http://www.ipt.nm.ru/ ). Tomēr, ja kādreiz savajagās ko krāsainu, tad tinteniekam priekšroka.

Link to comment
Share on other sites

Tominsh

Es nez vai man vajag tadu monstru , drukats tiks parsvara tikai gramatvedibas dokji (melnbalti saprotams).

Turklat skaneris man jau ir :)

 

oxygen

Tas canon pixma IP1800 kaut kaa aizdomigi leets :) gan jau ka buus tads pats hlams kaa HP5550 kuram pastavigi gadijaas visadas kibeles.

 

 

Viens gan ir skaidrs , nekadas ahunas krasas man nevajag , ir krasainais i labi, nav, ari saidjot :D

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ar šitiem tintniekiem ir pisaks, ja neperiodiski drukā - aizkalst kartridži.

 

Drīz taisos priekš muteres pirkt printeri ML-2510/XEV. It kā gandrīz tas pats, tikai specifikācijā USB 1.0 vietā ir USB 2.0, kas stipri ietekmēs drukas ātrumu. Testēts vēl šitais brīnums nav. Nepērk jau vienai dienai.

Link to comment
Share on other sites

Tominsh

Nu jaa , cena ta laba 32 Ls, pat paraak ...

Bet es paskatijos ka vins izmanto melno kartridzu C9352AE . Man izdevas atrast tikai 5ml tilpuma pa 10ls , kas nu noteikti nav ne leeti ne praktiski ...

Link to comment
Share on other sites

Ja REGULĀRI ( nu vismaz reizi divos mēnešos) lieto to tintenieku, nekas neazkalst. Pie tam, tas ip1800 iet ar katridžu , kurā iebūvēta galva. Nu nobeigsies (aizkaltīs) , pa 10 Ls nopirksi jaunu. A lēti tāpēc , ka razōtājs katridžus izlaiž ar čipiem- atpelna ar katridžiem. Bet , tauta jau viltīga - pilda tos katridžus pa 10x un ražotājam piķis tutū.Tik vienu gan vajag ievērot - neliet iekšā pirmo tinti , kas pagadās . Es lietoju InkTec ( http://www.crcb2b.lv/eshop.html?ctid=282 ) tintes. Nu jau trīs gadus leju iekšā , pixma ip4000 un iet ka nemetās . Pat ja nobeigtos, tad tā tintes liešana sevi ir atpelnijusi vairākkārtīgi. Inf. : 100 ml tintes maksā 7.50 Ls, bet melnais katridž priekš ip1800 , laikam 10-13 ls. Tinte , iekšā 10-15 ml. Tā , ka pašizmaksa šadam printerim niecīga. Nu vienīgais mīnuss, ka pašam jākrāmējās ar pildīšanu

Link to comment
Share on other sites

oxygen

Sitais vispar izskatas pec baigi labaa varianta :)

Vai tu ludzu neuzrakstitu kadi papildus strumenti man butu jaieperk lai es varetu majas apstaklos piepildid kartridzu ? Ja maz tadi ir vajadzigi protams :)

Un tinte sii te - Tinte InkTec "Single bottle" BCI-3BK BLACK 100ml (C6030-100MB) ?

Link to comment
Share on other sites

Nu, pašas instrukcijas VISIEM printeru katridžiem meklēt šite : http://www.refillinstructions.com/ , bet tinte, melnā ir nepieciešama PIGMETU, nu tā BCI-3BK BLACK būs īstā. Pārbaudīt kura kam var šite http://www.inktec.ru/special . Tā , ka man ir cits un citi katridži, tad prakses ar šiem nav, bet , cik sapratu no šā foruma http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=13:34685 , tad galvenais esot izmantot šprici ar tievu adatu ( tipa insulīna) un lēni pildīt . Nu , jā bija arī , ka adata nedrīkstot būt pārāk gara, lai kautko nepārdurot katridža apakšpusē. No personīgās pieredzes: lai nenobeigtu galvu , vajag ievērot maksimālu tīrību. Nu , kad beidz darbu, šprici var izmazgāt ar parasto krāna ūdeni, bet beigās, OBLIGĀTI izskalot ar destilēto ūdeni. vismaz , manā , ip4000 gadijumā tas ir aktuāli, jo galva ir atsevišķi no katridža-piebeigšu galvu, jāmeklē jauns printeris, bet ja dalva kopā ar katridžu , tad, tā skāde būs nosacīta.

Link to comment
Share on other sites

Gestapo

hp 2180

tintes printeris, skaneris, kopeetaajs :D

Pievienojos - lēts un labs printeris, man gan ir viens no šīs sērijas pirmajiem modeļiem, bet vienalga nesūdzos. Printera kvalitāte laba pat drukājot fotogrāfijas uz fotopapīra, tintes kartridžus var uzpildīt 5-9 reizes, bet tad gan jāpērk jauns. Vislielākais melnās tintes krātuves lielums bija, ja nemaldos, 19 ml. Un ja topika autors drukās tikai dažus dokumentus dienā, tad izmaksas būs ļoti niecīgas kopumā.

p.s. Tominjsh - tas kārtridžas, kas ir printerim iekšā to pērkot, vienmēr ir pustukšas un pēc pirmās izbeigšanās nevar spriest par kopējo ainu. Tāds nu ir tas ražotāja triks :D

Link to comment
Share on other sites

Laikam bus vien janem kkas no All-In-One , vai nu seit visu taa slaveeto HP F2180 vai arii

Canon MP160 / 210 .

Vai gadiena tie Canon nebus bik labaki, es domaju tiesi scanesanas un kopesanas funkcijas , jo printee jau vini visi salidzinosi labi ? Arii katridzhs canonam liidzi naak uz 19ml ja nemaldos PG-40 .

 

Starpcitu varbut kads zin ar ko isti atskiras Canon MP160 no MP210 ? Pirmais maksaa darkak par otro lai ari pec idejas vaijadzetu but otradi :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...