Jump to content

Fotoprinteris


psihais
 Share

Recommended Posts

Meklēju fotoprinteri, cena vaētu būt ap 150Ls, nav domāts nekādai masveida drukāšanai, domāts savam priekam. Kvalitāte ir tā kas man ir ļoti svarīga, tikai negribās naudas kalnus izmest. Pagaidām itkā skatos uz un CanonIP6700 ~ 120ls, vēl moš ja nepaliks žēl nauda priekš printera tad varētu arī uz IX4000 paskatīties, varbūt ir vēl kādas labas alternatīvas?

 

Itkaaa veelvienu drandaljetu uzgaaaju HP PHOTOSMART D7460 ~130ls kādam ir kaadas atsauksmes par hp? vai tomēr labāk canon?

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Ja Tu tiešām gribi FOTOprinteri un interesē kvalitāte, tad ņem kādu termosublimācijas printerīti. Šitie tomēr praktiski tie paši parastie tintenieki vien ir. Pats teju vai divus gadus lietoju Samsung SPP-2020/XEV - perfekti.

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Aizbraucu uz maskavas ielas kanonu un iepirku Canon MP610, Paņēmu arī pie reizes 100gab 10x15 (GP-501) lēto fotopapīru, nu pirmās bildes sanāk super, neko vairāk man arī nevajag, veikalā salīdzināju ar pro9000 izdrukām un tādas sīkas atšķirības kādas bija man nelikās 380ls vērtas. MP610 printerim tintes pietiekot ~300 10x15 izsrukām, tas manās acīs ir vairāk nekā labi, rupji rēķinot man viena 10x15 bilde izmaksā 15santīmus, ieskaitot fotopapīru un tinti, neieskaitot strāvu un darbu Smile

 

http://www.canon.lv/products/about.asp?id=2155

Link to comment
Share on other sites

Nu nez` vai ir jēga printēt foto ar parasto tintenieku- izbālēs 3x ātrāk nekā laboratorijas. Tas tik der , kad vajag fiksi , tipa plezīrs -dalībniekiem uz reizes ir gatavas ( un vēlāk vari mierīgi izmest). Starp citu, no paša pieredzes , Canon tintenieki lieliski printē uz Epson Premium Glossy Photo Paper . Cena krietni lētāka kā Canon papīriem

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Man viens kunde demonstrēja termosublimācijas fotoprintera bildes (bik vecāks modelis kā tas canon MP610). Pat salīdzināja ar salonā taisītām un kvalitāte - cepuri nost. Bija pat notestējis - diennakti turējis ūdenī un bilde kā bilde.

 

Lētāk gan nesanāk (15-20 sant/bilde), bet toties ātri var uztaisīt un atlasīt labākās bildes tepat mājās.

Link to comment
Share on other sites

Nu termosublimācijas.... , tas jau pavisam kaut kas cits , bet ja grib ,lai arī būtu gaismas izturīgas, tad jau vajag printeri, kas drukā ar pigmentu tinti (pēc nostāstiem, izturīgākas pat par laboratorijas)

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Ja tiešām grib normālu foto par pieņemamu cenu, tad termosublimācija pašā laikā. Pats eksperimentējot tās bildes gan vannā mērcēju, gan saulē bij izlicis :) Nekāda vaina. Es vēl kaut kādai akcijai bij uzdūries un par 30 Ls to dampi tiku pircis - praktiski par velti.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...